Moderator: Estraven
tosiula pisze:Zastanawiam się tylko, czy zbyt długie przebywanie Aslana w obecnym domu nie spowoduje że on się przyzwyczai. I zmiana będzie dla niego dużym stresem. Tak było z Torilem. U Bettysolo był już całkiem wyluzowany, chodził po domu, bawił się z kotami. Po przyjeździe do mnie na prawie dwa miesiące zamelinował się pod łóżkiem. Zaczął posikiwać.Musiałam poświęcić mu dużo czasu, by odważył się wyjść na mieszkanie. To był dla niego bardzo trudny okres. Wydaje mi się, że należy jak najszybciej przenieść Aslana do DS. By socjalizacja odbywała się tylko raz. Dla jego dobra.
tosiula pisze:Femka pisze:Oto link do wątku kotów tosiuli, historia choroby Fila zaczyna się jedenastym postem od góry.
viewtopic.php?f=1&t=105422&start=390
Kotek umarł sam, ani razu w czasie trzech dni choroby nie był badany przez weta.
Widzę, że dotrzymujesz słowa. I tak jak obiecałaś będziesz mnie prześladować i szkalować. Szkoda, że nie potrafisz przeczytać i zrozumieć tego wszystkiego co w wątku moim jest napisane. Naprawdę zastanawiam się się jakim prawem mnie oceniasz. I jeszcze jedno. Może dla równowagi podasz linki do miejsc, w których jest pisane o chorobach Tosi, przeziębieniu Racia czy ostatniej dolegliwości Torila. Dla samej uczciwości twojej. Bo nie wydaje mi się by ktokolwiek uwierzył w to, że zostawiłam bez opieki kociaka, którego kupiłam za bardzo duże pieniądze. Może ty jesteś tak głupia, ale nie trakttuj tak innych.
Jek pisze:Czy poza postem Tosiuli pozostałe nie są spokojne? Jak można wyjaśnić jeszcze bardziej pokojowo?
ruru pisze:a ja mam takie pytanie
czy profendera sie powtarza
czy on ma przedłużone działanie?
Georg-inia pisze:ruru pisze:a ja mam takie pytanie
nie powtarza sięno chyba, że robale górą i dołem lecą, ale to też nie tak hop!siup! tylko dużo, dużo później, miesiąc chyba, nie pamietam dokładnie
ruru pisze:Georg-inia pisze:ruru pisze:a ja mam takie pytanie
nie powtarza sięno chyba, że robale górą i dołem lecą, ale to też nie tak hop!siup! tylko dużo, dużo później, miesiąc chyba, nie pamietam dokładnie
na razie był jeden robal na 2 dzień
ładnie utuczony
tosiula pisze:(...) Może ty jesteś tak głupia, ale nie trakttuj tak innych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, włóczka i 144 gości