DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 08, 2009 18:49 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

....nic z tego nie rozumiem.... przyszli po Esmę i nie wzieli jej ?
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Nie lis 08, 2009 18:51 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

wiga138 pisze:....nic z tego nie rozumiem.... przyszli po Esmę i nie wzieli jej ?

przepisy przepisy. oni się decyduja, ja zawoże i sprawdzam warunki domowe. nie ma tak łatwo dostac od nas kota. tylko wybrani!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie lis 08, 2009 18:54 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

widocznie tak miało być !
Zdjęcie Piratka wkleiłam sobie do moich obrazów. Może uda mi się zrobić tapetę....
------------------------

wiga138

Post » Nie lis 08, 2009 19:03 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

mam go już na pulpicie !
------------------------

wiga138

Post » Nie lis 08, 2009 19:05 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Akima pisze:Państwo wlaśnie sobie wyszli. Młodzi, fajni, chyba metalowcy :-) Kot Filon rezydent wypasiony. Esma się nie zareklamowala, najlepiej wypadł Pirat. Ania chciała go wziąć ;-) Esma pojedzie do nowego domku w przyszły weekend. Tyle nam podarowano.

Ja jestem dobrej mysli ale cieszę się, że mamy jeszcze trochę czasu.

Bedzie dobrze, lubie metalowców 8) :ok:
A Pirata to każdy chciałby wziąć, ja też :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lis 08, 2009 19:08 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Ja mam Piratka na tapecie cały dzień. Jak sie przyczepi do koszulki to nie da sie do odczepić. Dziadek zaczał sie bawić kocią wedką 8O Ania powiedziała, że jest słodki bo ma krzywe nogi. Leży teraz sobie na kanapie i śpi. Martwię się trochę. zobaczymy co jest we wtorek.

Maluchy chlewikowe przytulaste. W brzuchu bylo pełno robali, których się pozbyliśmy. W piatek dostana advocata na śierzbowiec. Pumba chodzi na 3 łapach, ale biega i skacze na czterech. Dziwny kot 8O Nadżerka nie schodzi, trzeba będzie pewnie włączyc antybiotyk.

Ciocia Piratkowa z Bielska-Bialej dzisiaj wpadla do Piratka, czego nie moge powiedzieć o cioci z Warszawki :lol: Piratek lubi towarzystwo, jest kogo pozaczepiać i wogóle czrus taki sie z niego robi, ze hej. Panów nie lubi, uwielbia Panie.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie lis 08, 2009 19:11 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Na pulpit polecam czarnego Bam Bama

Obrazek

A Esma idzie do domku ale w piatek :ok:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie lis 08, 2009 19:13 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Iweta pisze:
Akima pisze:Państwo wlaśnie sobie wyszli. Młodzi, fajni, chyba metalowcy :-) Kot Filon rezydent wypasiony. Esma się nie zareklamowala, najlepiej wypadł Pirat. Ania chciała go wziąć ;-) Esma pojedzie do nowego domku w przyszły weekend. Tyle nam podarowano.

Ja jestem dobrej mysli ale cieszę się, że mamy jeszcze trochę czasu.

Bedzie dobrze, lubie metalowców 8) :ok:
A Pirata to każdy chciałby wziąć, ja też :wink:

potrafi się sprzedać nie?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie lis 08, 2009 19:23 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Bam Bam jes SUUUPER ale Piratek ma pierwszeństwo !
Napewno odwiedzę Was - tylko jeszcze nie wiem kiedy.. ale moje serducho jest zawsze z Wami :1luvu:
------------------------

wiga138

Post » Nie lis 08, 2009 19:33 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

wiga138 pisze:Bam Bam jes SUUUPER ale Piratek ma pierwszeństwo !
Napewno odwiedzę Was - tylko jeszcze nie wiem kiedy.. ale moje serducho jest zawsze z Wami :1luvu:

uzupełnię, żenie tylko Twoje wielkie serducho ale także i portfel :1luvu: za co bardzo dziękujemy. Gdyby nie ty.... Ech. Aniołem naszym jesteś
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie lis 08, 2009 20:35 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Akima pisze:Ja mam Piratka na tapecie cały dzień. Jak sie przyczepi do koszulki to nie da sie do odczepić. Dziadek zaczał sie bawić kocią wedką 8O Ania powiedziała, że jest słodki bo ma krzywe nogi. Leży teraz sobie na kanapie i śpi. Martwię się trochę. zobaczymy co jest we wtorek.

Maluchy chlewikowe przytulaste. W brzuchu bylo pełno robali, których się pozbyliśmy. W piatek dostana advocata na śierzbowiec. Pumba chodzi na 3 łapach, ale biega i skacze na czterech. Dziwny kot 8O Nadżerka nie schodzi, trzeba będzie pewnie włączyc antybiotyk.

Ciocia Piratkowa z Bielska-Bialej dzisiaj wpadla do Piratka, czego nie moge powiedzieć o cioci z Warszawki :lol: Piratek lubi towarzystwo, jest kogo pozaczepiać i wogóle czrus taki sie z niego robi, ze hej. Panów nie lubi, uwielbia Panie.

No ja sie z tym nie zgadzam, taki jeden pan z Bielska-Białej to sie przechwalał w domu do dzieci, ze mamusia jest miłosniczka kotów ,a Pirat od niej uciekł a do pana zaczął sie łasić :mrgreen:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lis 09, 2009 7:44 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

8O Jak przyszedł popołudniu Adam to nie podszedł, a do Ani szczerzył zęby zeby go głaskać :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon lis 09, 2009 9:05 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Akima pisze:
wiga138 pisze:Bam Bam jes SUUUPER ale Piratek ma pierwszeństwo !

uzupełnię, żenie tylko Twoje wielkie serducho ale także i portfel :1luvu: za co bardzo dziękujemy. Gdyby nie ty.... Ech. Aniołem naszym jesteś

:D :kotek: :1luvu:
------------------------

wiga138

Post » Pon lis 09, 2009 10:28 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Afera w naszej klinice, tej do któej Pirat chodzi. Ja tam zawsze do 2 lekarzy chodzę i wolę nawet 3 godziny w kolejce czekać, ale do żadnej Pani doktor nie pójdę. Pani doktor odmówiła pozostawienia kota w klinice, nie dotknęła go, bo kot był agresywny. Kot był agresywny bo nerki nie działały i pęcherz miał dwukrotnie powiększony. Bardzo to smutne, że są lekarze z powołania i tacy, którzy traktują zawód wyłącznie jak źródło zarobków. Odrazu zadzwoniłam i umówiłam wizytę u dr. Miśkowicza. Dobrze, że nas wcisnał. Uffffff.

Nie moge się zdecydowac na imię dla koteńki burej z chlewika. Pigi nie brzmi fajnie. Co sądzicie? Bibi Candy Fibi Gigi Gabi Heidi Chanel? A może zaproponujecie coś innego

Chłopak chyba zostanie Gucci ale czekam na propozycje.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon lis 09, 2009 11:46 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Chanel - fajnie brzmi !
------------------------

wiga138

[poprzednia][następna]