Kotki nie widzą Sabcia
Moderator: Estraven
Kotki nie widzą 
jolabuk5 pisze:Dziękuję Ciociu mir.ka![]()
A ja zjadłam jeszcze 5 past![]()
Ciociu Anna2016, jak się udało nagranie wykladu? A o czym był?
Ciociu lucas 2014, czy Julek już nie syczy na mojego Lucaska?
Sabcia

jolabuk5 pisze:Mój dzielny Rycerz![]()
Chociaż ja to bym wolała, żeby oni sie z Julkiem lubili![]()
Sabcia
, jak ja chciałabym żeby oni sie chociaż troszeczke polubili. Czemu innym udaje się???

jolabuk5 pisze:A próbowałaś krople Bacha Ciociu? Bo o ile pamiętam, to obróżek ktoś nie toleruje...
Sabcia

lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:Mój dzielny Rycerz![]()
Sabcia
Sabulko, jak ja chciałabym żeby oni sie chociaż troszeczke polubili. Czemu innym udaje się???
![]()
![]()
Oni nie muszą się przecież kochac
![]()
Ech, dalabym wiele gdyby Lucas i Julek sie chociaż troszeczke zaprzyjaznili? Może ktos pomoglby nam![]()
Lucas 2014

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

), wykorzystujące wybraną frazę Mozarta, czy Beethovena, ale przekształcające ją na swoją modłę, nadające brzmienie identyczne jak reszty własnych wykonań. Czy jestem przeciwna takiemu postępowaniu? Absolutnie nie! Cieszę się, że przynajmniej w tej wersji klasyczny motyw trafi do szerokiej widowni. Ale forma takich nagrań po prostu tutaj nie pasuje. MonikaMroz pisze:lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:Mój dzielny Rycerz![]()
Sabcia
Sabulko, jak ja chciałabym żeby oni sie chociaż troszeczke polubili. Czemu innym udaje się???
![]()
![]()
Oni nie muszą się przecież kochac
![]()
Ech, dalabym wiele gdyby Lucas i Julek sie chociaż troszeczke zaprzyjaznili? Może ktos pomoglby nam![]()
Lucas 2014
Ja nie pomogę![]()
![]()
U mnie było RC Calm, Krople bacha, teraz behawiorysta i kotki na lekach. I nistety agresja miedzy dwoma kotami na maxa. Bgi ogłosiliśmy do adopcji. Więc u Was nie jest źle skoro koty leżą ze sobą w jednym pokoju
RC Calm też mielismy. Żadnych zmian w zachowaniu nie było jolabuk5 pisze:Dlatego myślę, Ciociu, że na Lucasa i Julka krople Bacha mogłyby zadziałać. Bo tu naprawdę niewiele trzeba, żeby było dobrze.
Sabcia
Pamiętam, czytałam kiedyś na forum wątek o kroplach Bacha, które zadziałały po bardzo długim czasie. Kotka była totalnie przerażona, nie schodziła z szafy, kocur (nowy) czuł się panem absolutnym i bił ja, atakował ostro. Aż kiedyś kotka nagle się przełamała, pogoniła kocura i szybko doszło między nimi do zgody, zaczęły się kochać, spały razem przytulone.
Watek kropli Bacha:
viewtopic.php?t=39025
Wątku Soni i Otisa nie znalazłam, ale tu są posty na ich temat:
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=Sonia+i+Otis&start=840
Jednak przypadek Amy i Bagi jest inny, bo one obie atakują (chociaż Amy bardziej). Ta opisana wyżej sytuacja bardziej pasuje do Lucasa i Julka - jeden atakuje, drugi ucieka.
Krople zamawia się chyba u forumowej Ryśki, ale ja korzystałam z pomocy Pani Wandy (nie z forum). Było to przed laty i dość drogo kosztowało. Teraz jest coś takiego:
https://drbach.pl/dla_zwierzat.php
za pomoc, Lucas znów... probuje Julka zastraszyc. Najwyraźniej czuje sie znów bezpiecznie. "Oskubie go!!!
lucas 2014 pisze:MaryLux pisze:lucas 2014 pisze:MaryLux pisze:lucas 2014 pisze:Duża powiedziala, że... jeśli tak dalej pojdzie to oskalpuje Julka.
Lucas
Nie pozwalam!
Kolumb
Kolumbku ♥️♥️♥️
Nic innego mi nie pozostalo. Nikt mnie nie slucha![]()
Biedna Duża
Ja Cię słucham. A potem podejmuję MOJE decyzje
Ja wiem... Wy kotki macie ostatnie slowo w dyskusji.![]()
Lucas 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości