Femka pisze:nie zmieniaj tenatu, Marcelibu, Ty zdrajco![]()
Następnym razem nawałnicę wyślę na Ursynów, a dokładnie na RosołaByleby nie na KEN
Widzę, nerrrwy strraszne, aż te krzywe paluszki źle po klawiaturze się poruszają

Dlaczego "zdrajca"?????

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:nie zmieniaj tenatu, Marcelibu, Ty zdrajco![]()
Następnym razem nawałnicę wyślę na Ursynów, a dokładnie na RosołaByleby nie na KEN
bo jak Dorota napisała, że jestem cool (faktem jest, że ostatnio Dorota dużo po słońcu chodziłaMarcelibu pisze:Femka pisze:nie zmieniaj tenatu, Marcelibu, Ty zdrajco![]()
Widzę, nerrrwy strraszne, aż te krzywe paluszki źle po klawiaturze się poruszają. Poza tym, ja nie mieszkam na ul. Rosoła.
Dlaczego "zdrajca"?????![]()
Femka pisze:bo jak Dorota napisała, że jestem cool (faktem jest, że ostatnio Dorota dużo po słońcu chodziłaMarcelibu pisze:Femka pisze:nie zmieniaj tenatu, Marcelibu, Ty zdrajco![]()
Widzę, nerrrwy strraszne, aż te krzywe paluszki źle po klawiaturze się poruszają. Poza tym, ja nie mieszkam na ul. Rosoła.
Dlaczego "zdrajca"?????![]()
), to zakwestionowałaś.
Na Rosoła nie mieszkasz, ale z tej ulicy można Ci szyby w oknach kamieniem wytłuc![]()
I teraz uważaj na literówki, bo Cię będę szpiegować i natychmiast edytować
Femka pisze:chciałabyś, maupoMarcelibu pisze:Możliwe, że w ogóle wątki się jej pomyliły.![]()
Nic z tego. Jak tylko gdzieś Cię wypatrzę ryknę gromkim głosem "Feeeemkaaaaa!", podlecę dudniąc i łomocąc, rzucę Ci się z rozmachem na szyję, a potem obcałuję policzki i to tak z mlaśnięciemFemka pisze:Marcelibu, Lemoniada: od dzisiaj możemy na ulicy udawać, że się nie znamy![]()
nie zdążysz, wcześniej Cię zamorduję jednym ciosem.Lemoniada pisze:Nic z tego. Jak tylko gdzieś Cię wypatrzę ryknę gromkim głosem "Feeeemkaaaaa!", podlecę dudniąc i łomocąc, rzucę Ci się z rozmachem na szyję, a potem obcałuję policzki i to tak z mlaśnięciemFemka pisze:Marcelibu, Lemoniada: od dzisiaj możemy na ulicy udawać, że się nie znamy![]()
biedactwoU nas też wczoraj była straszna burza, a mój biedny Mocuś siedział w budzie
Femka pisze:nie zdążysz, wcześniej Cię zamorduję jednym ciosem.Lemoniada pisze:Nic z tego. Jak tylko gdzieś Cię wypatrzę ryknę gromkim głosem "Feeeemkaaaaa!", podlecę dudniąc i łomocąc, rzucę Ci się z rozmachem na szyję, a potem obcałuję policzki i to tak z mlaśnięciemFemka pisze:Marcelibu, Lemoniada: od dzisiaj możemy na ulicy udawać, że się nie znamy![]()
Nie będziesz. Obrażam się i jak ją spotkam to minę bez słowaAdrianapl pisze:Femka pisze:nie zdążysz, wcześniej Cię zamorduję jednym ciosem.Lemoniada pisze:Nic z tego. Jak tylko gdzieś Cię wypatrzę ryknę gromkim głosem "Feeeemkaaaaa!", podlecę dudniąc i łomocąc, rzucę Ci się z rozmachem na szyję, a potem obcałuję policzki i to tak z mlaśnięciemFemka pisze:Marcelibu, Lemoniada: od dzisiaj możemy na ulicy udawać, że się nie znamy![]()
chcialabym byc swiadkiem tego spotkania
pod warunkiem, że to ja Ci się nie rzucę na szyję z wrzaskiem LeeeemoooooniaaaaadaaaaLemoniada pisze:Nie będziesz. Obrażam się i jak ją spotkam to minę bez słowa
oj tam, tylko na LemoniadkęKociareczka pisze:Bondżorno![]()
Widzę, że tu się jakieś zamachy szykują
:evil:Femka pisze:oj tam, tylko na LemoniadkęKociareczka pisze:Bondżorno![]()
Widzę, że tu się jakieś zamachy szykują
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 96 gości