Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:ile było u Molki gadania to i w kocu Kitek się obnażył![]()
![]()
Moli25 pisze:Z nikim sie nie żegnam!
Z Tobą dopiero sie przywitałam
Poprostu wzdycham nad Twoja uroda i mądrością Przyjaciolko moja
M.
Ewa L. pisze:ile było u Molki gadania to i w kocu Kitek się obnażył![]()
![]()
klaudiafj pisze: (...)Martuś oglądałam dziś zdjęcia z prosektorium i jacy ludzie tam poszliZwyczajni i panie na szpileczkach
Czyli jednak nie tylko czarne zmory jak ja mają ochotę na takie wyprawy
Zastanawiałam się, jakby to było zaszyć się ta, gdzieś w kącie i poczekać aż mnie zamkną - kurde za dużo horrorów
(...)
klaudiafj pisze:
Pytanie: czy znacie jakieś sposoby, historie, rady, żeby ten wyjec przestał się wydzierać całymi dniami
klaudiafj pisze:MaryLux mnie zawstydza, bo pisze o Sieedmiogrodzie, a ja nie wiem o czym ona rzeczeWg wikipedii to Transylwania. Pewnie wyjdę na nieuka
![]()
Martuś oglądałam dziś zdjęcia z prosektorium i jacy ludzie tam poszliZwyczajni i panie na szpileczkach
Czyli jednak nie tylko czarne zmory jak ja mają ochotę na takie wyprawy
Zastanawiałam się, jakby to było zaszyć się ta, gdzieś w kącie i poczekać aż mnie zamkną - kurde za dużo horrorów
![]()
Co do Kitusi to spędziłam z nią dziś dużo czasuTuliłyśmy się, głaskałam ją, nawet pozwoliła mi się umyć, bo niestety doprowadziłam jej piękne futerko do ruiny. Była i w sumie jest cała żółta od tego durnego oleju z kryla i na gardziełku aż miała dredy. Ale dredzy w sumie udało się wymyć. I opracowałam sposób podania tego oleju w strzykawce jednak
Duże ją dziś tuliłam, całowałam, trudno się od niej oderwać. Łączy nas taka więź, że to jest nie do opisania. Jak się tulimy to jesteśmy tylko my dwie. Kitusia dziś ślicznie zjadła i teraz drzemie znowu
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 25 gości