Rozumiem, że kromki muszą być cienko pokrojone?
Ciekawa jestem Waszych tradycji kulinarnych okołoświąteczno-sylwestrowych.
A w lutym wyląduję na tydzień na Śląsku, o!
Moderator: Estraven
też bym poleciała...
głównym kucharzem i to z zamiłowania był mój dziadek, który pochodził z pogórza Bieszczad i gotował dania takie bardziej wschodnie, a poza tym eksperymentował ile wlezie i tworzył przeróżne cuda. Tylko te makówki weszły do menu na stałe. Ja to najbardziej kocham wigilijny barszczyk i karpia, takiego smażonego, bez żadnych galaretek ani innych skomplikowanych przepisów.
nie zjadłabym tego gotowanego na głowie karpia...

Kotimont pisze:Stello, zły człowiek chyba się przejęzyczył na temat Twojej wagi.
Może chodzilo o to, żebyś przytyła 30 dkg, jesteś szczuplutka
Iga przekonana
Moli25 pisze:Cześć Księżniczko piękna, jakie Ty masz oczka śliczne![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:MaryLux pisze:KatS na prezydenta!
![]()
![]()
![]()
No poważnie mówię
Polski czy Irlandi?![]()
Czesc dziewczynkijak minęła środa? Jak ja sie ciszę ze jutro juz czwartek!!
MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:MaryLux pisze:KatS na prezydenta!
![]()
![]()
![]()
No poważnie mówię
Polski czy Irlandi?![]()
Czesc dziewczynkijak minęła środa? Jak ja sie ciszę ze jutro juz czwartek!!
Koteczkowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości