Moderator: Estraven

Bellemere pisze:Cała noc przespana, gratulacje!
Trufelia pisze:a ja się właśnie zastanawiam, czy byłam tak zmęczona, że nic mnie nie ruszyło o 4 nad ranem, czy też Truff spokojnie spała do godziny 10...hm.

Trufelia pisze:jakie włosy!no nie, nie zasnę teraz
ja też chcę!
![]()
widać, że Stev ma się z Tobą dobrze, taki TuliKot z niego

izka53 pisze:Jesoooo - jakie włosy![]()
![]()
Szczerze zazdraszczam , choć stara baba jestem
Bellemere pisze:Jaaaaaaak one Ci takie urooooosły? Ja zapuszczam je chyba od epoki kamiennej i mam dokładnie o połowę krótsze, noooo![]()
Nie ma żadnych fryzjerów! Nigdzie nie łaź! Siedź w domu i pielęgnuj to cudo!

Bellemere pisze:Ja mam nieco za łopatki, czego i tak nie widać na co dzień, bo moje się kręcą, więc wyglądają na krótsze... I właśnie marzę o takich do talii chociaż...
Ale Steven pewnie je nieźle targamoje włosy to była jedna z ulubionych zabawek małej księżniczki Luny, a takie długachne to już w ogóle muszą być zabawkowym hitem

Bellemere pisze:Ja zapuszczam od września 2009 z długości do podbródka. Ale mam bardzo wymagające włosy, kręcone, suche, ciężko je pielęgnować nawet z olejkami, mleczkami i maskami. Podejrzewam, że się po prostu łamią na końcach, dlatego rosną w tempie 1cm na rok chyba...
Luna odkąd wróciłam do domu cały czas śpi, znowu wstała tylko na jedzonko. Leniuch niedobry

Bellemere pisze:Właśnie nie mogę się powstrzymać od farbowania, ale zawsze wybieram te łagodne farby, bez amoniaku. Mam naturalny taki klasyczny polski kolor, jak woda po myciu podłogi xD
Mały śpioszek ♥

Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 9 gości