MalgWroclaw pisze:teraz trzymam F. na rekach, pisze jedna
A wiesz, że ja też dzisiaj ćwiczyłam pisanie jedną ręką

Dla Fasolki wstawiłabym jakąś "buźkę grożącą paluszkiem", ale skoro takiej nie ma, to wstawimy tą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:teraz trzymam F. na rekach, pisze jedna
mateosia pisze:MalgWroclaw pisze:teraz trzymam F. na rekach, pisze jedna
A wiesz, że ja też dzisiaj ćwiczyłam pisanie jedną rękąCałkiem długi post wystukałam (na wątku Haikty), bo Florka leżała mi na kolanach i drugą ręką ją głaskałam i podrapywałam. Ale udało mi się nawet ą i ę zrobić. Da się, jak się trochę poćwiczy
Tylko strasznie wolno to idzie. Chyba jednak nie mam wyjścia, muszę ćwiczyć, bo Florka coraz bardziej nakolankowo-komputerowym kotkiem się robi. Gdy siadam do komputera, wskakuje mi na kolana i leży nawet z pół godziny. Dawniej też wskakiwała, ale na chwilę. Teraz śpi na swoim ulubionym plecaczku, więc zabieram się zaraz do rzeczy, które muszę zrobić z pracy. Tu już jedną reką to nie wiem ile by zeszło.
Dla Fasolki wstawiłabym jakąś "buźkę grożącą paluszkiem", ale skoro takiej nie ma, to wstawimy tą(Nie całkiem oddaje intencje, ale ma paluszek
).
MalgWroclaw pisze:Fasolka nie jest nakolankowa. Trzymana na kolanach na przymus, musiała wytrzymać
MalgWroclaw pisze:Właśnie przyszłam. Jak się pozbieram, to czeka mnie zmiana siatki na nową![]()
Tamta się była zużyła
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka i 50 gości