Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 10, 2011 20:56 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Trzymam kciuki mocne. :ok:
Osobiście za sggw nie przepadam. Byłam tam kilka razy z psem i kotami. Nie byłam obsłużona ok. Ale to jest moje zdanie.I pewnie zalezy do kogo się dostanie człek.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sie 10, 2011 21:00 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Ja też trzymam kciuki. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro sie 10, 2011 21:11 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

ASK@ pisze:Trzymam kciuki mocne. :ok:
Osobiście za sggw nie przepadam. Byłam tam kilka razy z psem i kotami. Nie byłam obsłużona ok. Ale to jest moje zdanie.I pewnie zalezy do kogo się dostanie człek.

Zrezygnowałam z sggw-idę na Białobrzeską.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro sie 10, 2011 21:19 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

welina pisze:

Dozcytałam juz wcześniej.
Nie wykluczyłabym ropnia. dziś znajoma kociara opowiadała mi historię kociaka, który (okazało się potem) miał ropnia na grzbiecie w okolicy kręgosłupa. Nie chodził. Leczono jako uraz...
Dlatego diagnostyka jest najważniejsza.

Weź wsie badania ze soba.

Kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sie 10, 2011 21:30 Re: Biedna Lajla to nie ropień,a sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

ASK@ pisze:
welina pisze:

Dozcytałam juz wcześniej.
Nie wykluczyłabym ropnia. dziś znajoma kociara opowiadała mi historię kociaka, który (okazało się potem) miał ropnia na grzbiecie w okolicy kręgosłupa. Nie chodził. Leczono jako uraz...
Dlatego diagnostyka jest najważniejsza.

Weź wsie badania ze soba.

Kciuki :ok:

Wezmę badania-mam często do czynienia z ortopedami,ale ludzkimi. :mrgreen: Ja ropnia też nie wykluczam,ale tu był też uraz kostny.Tylko pierwszy RTG. łapka nie była zrobiona ze wszystkich stron.Powtórny był zrobiony dobrze.

welina

Post » Śro sie 10, 2011 22:52 Re: Biedna Lajla ropień ?,i sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Welinko, trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: Wierzę, że wszystko się dobrze skończy.
Wystawiłam dla Ciebie bazarek
Zapraszam
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=131574&start=0

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Czw sie 11, 2011 6:57 Re: Biedna Lajla ropień ?,i sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

trzymam kciuki za wizytę :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw sie 11, 2011 7:46 Re: Biedna Lajla ropień ?,i sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Kochani tak jak pisałam już wczoraj po konsultacji na PW z osobą której bardzo ufam-idziemy z Lajlą do ortopedy na ul.Białobrzeską godz.17:00. kciuki potrzebne. :ok: :ok: :ok:

Wczoraj zrobiłam porządek na pierwszej stronie,ale nie każdy na nią zagląda więc chcę serdecznie podziękować za ostatnie wpłaty na leczenie Lajli :

80 zł od Anonimowego Darczyńcy o cudownym sercu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
50 zł od wiory-za jej piękny bazarek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
274 zł od Dobrego anonimowego Duszka o wspaniałym serduchu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Po wszystkich rozliczeniach( str,1 na leczenie zostało 347 zł. ( 11.08 )

Zostało również 87.58 z poprzedniej wpłaty od Dobrego anonimowego Duszka o wspaniałym serduchu :1luvu: z przeznaczeniem na jedzonko, żwirek,transport itd.
dziś trochę ubędzie ,bo będę robić zakupy. :roll:

Jeszcze raz wielkie dzięki,jesteście wspaniałe-bez waszej pomocy nie dałabym rady leczyć Lajli ,oraz dzięki za wsparcie-dla mnie również ważne,nie tylko pieniądze się liczą :1luvu:
Również dziękuję wspaniałym osobom które,kupują na moich bazarkach :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Co mogę jeszcze napisać,boję się dzisiejszej wizyty u ortopedy,bo to uraz przedawniony. :cry: Cennika u specjalistów też się boję.Ale moją największą radością będzie jej wyzdrowienie.Żeby wreszcie wyszła z olbrzymiej klaty i zaczęła szaleć jak każdy kociak w jej wieku powinien.Wtedy będę szczęśliwa. :lol:
Ostatnio edytowano Czw sie 11, 2011 12:32 przez welina, łącznie edytowano 2 razy

welina

Post » Czw sie 11, 2011 11:25 Re: Biedna Lajla ropień ?,i sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

edka11 pisze:Welinko, trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: Wierzę, że wszystko się dobrze skończy.
Wystawiłam dla Ciebie bazarek
Zapraszam
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=131574&start=0

Edka - ja już z tego stresu oślepłam i nie zauważyłam postu-przepraszam.
Dziękujemy pięknie razem z Lajlą za piękny bazarek i cudowne serce. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

welina

Post » Czw sie 11, 2011 11:34 Re: Biedna Lajla ropień ?,i sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Trzymamy kciuki :ok:
Wreszcie musi być dobrze.
Nie dacie się :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sie 11, 2011 11:49 Re: Biedna Lajla ropień ?,i sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

:ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sie 11, 2011 15:38 Re: Biedna Lajla ropień ?,i sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

meksykanka pisze:Trzymamy kciuki :ok:
Wreszcie musi być dobrze.
Nie dacie się :ok: :1luvu:

sie podpisze :ok:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Czw sie 11, 2011 18:58 Re: Biedna Lajla ropień ?,i sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

już 20..gdzie ty ????????? :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sie 11, 2011 19:11 Re: Biedna Lajla ropień ?,i sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Ja tez czekam, bo już po 20 :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sie 11, 2011 19:17 Re: Biedna Lajla ropień ?,i sprawy ortopedyczne.Czyj błąd?

Witam :1luvu:

Dalsze leczenie mojej koteczki,musi się odwlec w czasie,uraz jest przedawniony.Błąd tamtego WETA.Źle zrobiony RTG niedokładny,za mała klisza itd.Jest malutka i ortopeda nie chce robić operacji.Musimy trochę poczekać i później podjąć decyzję co dalej. .Kosteczki w łokciu tylko chrupią. :( :roll:

Całą rozmowę z ortopedą opiszę później,ja po prostu w tej chwili nie widzę na oczy. Stres zrobił swoje.Muszę chwilę odpocząć :ok:
Dzięki ,że o Nas myślicie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

welina

[poprzednia][następna]