Aga i koty III Lulu....Do widzenia.....Lulinko.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 10:17 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

aga9955 pisze:Od dzis jestem uosobieniem samego anielstwa wcielonego. Szlachetnosci i zrozumienia.

Zapatrzyłaś się w varię? Obrazek

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Wto maja 25, 2010 10:18 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

Avian pisze:
aga9955 pisze:zmieniam swoj image. :mrgreen:
Od dzis jestem uosobieniem samego anielstwa wcielonego. Szlachetnosci i zrozumienia.

O.

A byłaś inna? 8O

:mrgreen:

Izuniu serduszko Ty moje.

:1luvu:

oczywiscie ,ze zawsze bylam aniolem , tylko jakos na forum mi sie wizerunek zburzyl zupelnie, nie wiem dlaczego :roll:
Na zycie to ja jestem sama cierpliwosc. 8)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto maja 25, 2010 10:19 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

varia pisze:
aga9955 pisze:Od dzis jestem uosobieniem samego anielstwa wcielonego. Szlachetnosci i zrozumienia.

Zapatrzyłaś się w varię? Obrazek

W lizaka :mrgreen:
Obrazek

aga9955

Post » Wto maja 25, 2010 10:22 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

o rany jak slodko :mrgreen:
nie wiem co mam potwierdzac więc na wszelki wypadek potwierdzam wszystko :mrgreen:
Agus cierpliwości i wytrwalości :ok:
to już końcówka roku - dacie radę :ok:

u mnie sloneczko, koty balkonują, mi sie nie chce sprzatać :mrgreen:
ale będę się musiala zabrać niestety
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto maja 25, 2010 10:23 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

Avian pisze:
Od dzis jestem uosobieniem samego anielstwa wcielonego. Szlachetnosci i zrozumienia.

O.

A byłaś inna? 8O

no też mnie to dziwi,byłaś kiedyś inna? 8O

Za testy Miśka mocne :ok: :ok: :ok:
za to by astma dała spokój :ok: :ok:
za Wszystko :ok: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto maja 25, 2010 10:36 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

aga9955 pisze:Jeden test zdal, test z calego polrocza. Poradzil sobie z ulamkami z obliczaniem pola i obwodu oraz skala. Za to kompletnie nie mozemy przebrnac zakresu z obliczania czasu, kalendarza i wiekow.

Brniemy dalej..... Trudno.

U mnie to samo - skala jest nie do pojęcia. A wytłumaczyć sobie nie da. U mnie bardzo podobnie...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto maja 25, 2010 10:39 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

Marcelibu pisze:
aga9955 pisze:Jeden test zdal, test z calego polrocza. Poradzil sobie z ulamkami z obliczaniem pola i obwodu oraz skala. Za to kompletnie nie mozemy przebrnac zakresu z obliczania czasu, kalendarza i wiekow.

Brniemy dalej..... Trudno.

U mnie to samo - skala jest nie do pojęcia. A wytłumaczyć sobie nie da. U mnie bardzo podobnie...

problem jest taki ,ze ja nie umiem mu juz wytlumaczyc. Niby rozumie, ale za chwile nie rozumie. I badz tu czlowieku madry.
Obrazek

aga9955

Post » Wto maja 25, 2010 11:03 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

A rysowałaś już i wycinałaś?
Ja kiedyś ucząc maturzystę zbiorów robiłam wycinanki i malowanki, żeby pojął :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto maja 25, 2010 11:09 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

Avian pisze:A rysowałaś już i wycinałaś?
Ja kiedyś ucząc maturzystę zbiorów robiłam wycinanki i malowanki, żeby pojął :twisted:

Iza ja nawet zegar z tekturki zrobilam. Pamietam ,ze kiedys dzieciaki tak sie uczyly. Korek od wina i wskazoweczki. A on i tak uparcie myli : za i po.
Nie kuma ,ze za 15 minut 1 to to samo co 12 : 45. I nie wiem jak mu to bardziej obrazowo wytlumaczyc. Szlag mnie trafia.
Nie wspomne juz o tym ,ze musi dodawac i odejmowac godziny ,zeby okreslic wskazany czas. To juz komplentnie czarna magia. Myli mu sie wszystko.

Slabosc widze.....i strach mnie ogarnia co bedzie w piatej klasie. Nie wspomne juz o czarnych wizjach matmy mojej mlodszej latorosli w gimnazjum, gdzie juz mu nie pomoge bo moje zdolnosci matematyczne ograniczaja sie jednak mimo wszystko. Wiec jasne jest ze bedzie potrzebowal korepetycji i to ostrych. I ja pewnie tez przy okazji. Uh
Obrazek

aga9955

Post » Wto maja 25, 2010 11:18 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

... ja myślałam, że obsługę zegarków dzieci przerabiają w przedszkolu 8O
Żeby przy pierwszym własnym na komunię już umiały ;)

Powiedz mu, że się na randki nie umówi, jak nie będzie wiedział na którą :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto maja 25, 2010 11:18 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

aga9955 pisze:
Avian pisze:A rysowałaś już i wycinałaś?

Iza ja nawet zegar z tekturki zrobilam. Pamietam ,ze kiedys dzieciaki tak sie uczyly. Korek od wina i wskazoweczki. A on i tak uparcie myli : za i po.
Nie kuma ,ze za 15 minut 1 to to samo co 12 : 45. I nie wiem jak mu to bardziej obrazowo wytlumaczyc. Szlag mnie trafia.
Nie wspomne juz o tym ,ze musi dodawac i odejmowac godziny ,zeby okreslic wskazany czas. To juz komplentnie czarna magia. Myli mu sie wszystko.

Slabosc widze.....i strach mnie ogarnia co bedzie w piatej klasie. Nie wspomne juz o czarnych wizjach matmy mojej mlodszej latorosli w gimnazjum, gdzie juz mu nie pomoge bo moje zdolnosci matematyczne ograniczaja sie jednak mimo wszystko. Wiec jasne jest ze bedzie potrzebowal korepetycji i to ostrych. I ja pewnie tez przy okazji. Uh

Aguś, a może spróbuj, żeby ktoś inny wytłumaczył? U mnie Marcelina powiedziała, że nic nie rozumie, gdy ja jej tłumaczę. Nie było kłopotu, kiedy zrobiła to koleżanka.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto maja 25, 2010 11:21 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

O.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
umarłam zapluwszy monitor
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto maja 25, 2010 11:29 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

Femka pisze:

O.

umarłam zapluwszy monitor

:pig:

Obrazek

aga9955

Post » Wto maja 25, 2010 11:32 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

Avian pisze:... ja myślałam, że obsługę zegarków dzieci przerabiają w przedszkolu 8O
Żeby przy pierwszym własnym na komunię już umiały ;)

Powiedz mu, że się na randki nie umówi, jak nie będzie wiedział na którą :twisted:

Nie wiem co przerabiaja w przedszkolu ,ale moje dziecko ma to teraz i radzi sobie z ulamkami ,a z godzinami i czasem nie.

Za to jak mu mowie ,ze musi umiec czytac zegar bo nigdzie w zyciu nie zdazy, to mi odpowiada, ze on ma elektroniczny :mrgreen: i da rade.

Monia sprobujemy teraz w weekend, moze starsze dziecko mu sprobuje wytlumaczyc. Krzych z powodzeniem uczy go anglika wiec moze ma jakis dar pedagogiczny ktorego ja nie posiadam. :|
Obrazek

aga9955

Post » Wto maja 25, 2010 12:04 Re: Aga i koty III wyjatkowo zimny maj.....

Mam pytanie do spolecznosci forumowej:

czy wasze koty, drogie kolezanki defekuja natychmiast po uprzatnieciu przez Was kuwet????
Bo moje sraja natychmiast jak uprzatne w pocie czola wszystkie kocie WC. Normalnie szlag mnie zaraz trafi. Co sprzatne po klocku to zaraz nastepne leci zdefekowac. :roll:
Obrazek

aga9955

[poprzednia][następna]