Moderator: Estraven
behemotka pisze:Wyglądało na koniec...
Psica leżała sobie rozluźniona, więc dałam jej pod nos jeść i pić i zostawiłam w spokoju.
Przed chwilą zajrzałam kontrolnie, czy maluchy przykryte i ciepło mają. Coś za dużo ich było
Cztery
Bolkowa pisze:Jak mówi moja sąsiadka, matka piątki dzieci: "od trzech w górę nie robi różnicy"
behemotka pisze:Bolkowa pisze:Jak mówi moja sąsiadka, matka piątki dzieci: "od trzech w górę nie robi różnicy"
Nie robi różnicy, powiadasz?
Ja tam jak zobaczyłam PIĄTE, to chciałam uciec i nie wracać![]()
![]()
Przecież one mi chatę rozniosą...
15pietro pisze:ale może przynajmniej nie urosną duże
behemotka pisze:
Rezultat: trzy rude, dwa czarne. Czarne z białymi krawacikami, jedno rude ze strzałką na ryjku. (Strasznie brzydkie są, ale to chyba normalne u niemowlaków)
Bolkowa pisze:PIĘĆ![]()
Behemotko żarty sobie stroisz.
A w usg dwa![]()
To albo sprzęt do bani, albo.......... ok nic więcej nie napiszę.
Bolkowa pisze:behemotka pisze:
Rezultat: trzy rude, dwa czarne. Czarne z białymi krawacikami, jedno rude ze strzałką na ryjku. (Strasznie brzydkie są, ale to chyba normalne u niemowlaków)
Ciekawe jaki tatuś był z wyglądu. Początkowo szczeniaki są brzydkie, potem mają okres, że są śliczne - "do zjedzenia".
Bolkowa pisze:Że czarny tatuś to się domyślam, ciekawe jakiej postury i jakiego pyska.
A co do USG to odniosłam to do badań ciężarnych kobiet - też są co prawda błędne odczyty, ale takiej rozbieżności nie ma.
Rtg dla oceny liczebności płodów to barbarzyństwo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 18 gości