Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Janerka szczególnie jest uroczy, nie?Femka pisze:a mnie się dwie pierwsze podobały
ziemowit pisze:hmm... to Ci się też pewnie nie spodobaMarcelibu pisze: Masz jakąś inną piosenkę na dobre popołudnie? Pjosię...
http://www.youtube.com/watch?v=bcdM1xEiQN0
Femka pisze:nie przesadzajcie z gratulacjami dla Marcelibu z wynikami testów Hugoliusza. Ja ten wynik znałam już jak Marcelibu wspomniała o nim pierwszy raz czyli jakiś miesiąc temu![]()
Ona po prostu rozpaczliwie walczy o pierwsze miejsce na liście PIERWSZY PANIKARZ B.K.![]()
![]()
bo to trzeba odczuć nie jako coś ładne i milutkie, tylko jako reakcję, odzwierciedlenie czasówMarcelibu pisze:ziemowit pisze:hmm... to Ci się też pewnie nie spodobaMarcelibu pisze: Masz jakąś inną piosenkę na dobre popołudnie? Pjosię...
http://www.youtube.com/watch?v=bcdM1xEiQN0
Szczerze?-
siemankoB-dur pisze: Dzieńcoładnymożebędzie
ziemowit pisze:siemankoB-dur pisze: Dzieńcoładnymożebędzie
przy okazji - jak wspominasz że dobry ten dzień może będzie:
chciałem się podzielić refleksją, ze warto niedospać, warto poświęcić trochę czasu i wstać rano, żeby odbyć bardzo konstruktywną rozmowę... miło spotkać ludzi, którym po ludzku z oczu patrzy bez cynizmu i hipokryzji
jednym (albo kilkoma) słowem: dzień owszem - dobry
Marcelibu pisze:Femka pisze:nie przesadzajcie z gratulacjami dla Marcelibu z wynikami testów Hugoliusza. Ja ten wynik znałam już jak Marcelibu wspomniała o nim pierwszy raz czyli jakiś miesiąc temu![]()
Ona po prostu rozpaczliwie walczy o pierwsze miejsce na liście PIERWSZY PANIKARZ B.K.![]()
![]()
Nie chciałabym MZ pozbawiać zaszczytnego pierwszego miejsca. Ale obawiam się, że Femki nikt nie jest w stanie przebić. Nawet ja, nad czym bardzo boleję, ofkors.
ziemowit pisze:Janerka szczególnie jest uroczy, nie?Femka pisze:a mnie się dwie pierwsze podobały
Femka pisze:ziemowit pisze:Janerka szczególnie jest uroczy, nie?Femka pisze:a mnie się dwie pierwsze podobały
z dwóch wolę dekjur
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:nie przesadzajcie z gratulacjami dla Marcelibu z wynikami testów Hugoliusza. Ja ten wynik znałam już jak Marcelibu wspomniała o nim pierwszy raz czyli jakiś miesiąc temu![]()
![]()
Nie chciałabym MZ pozbawiać zaszczytnego pierwszego miejsca. Ale obawiam się, że Femki nikt nie jest w stanie przebić. Nawet ja, nad czym bardzo boleję, ofkors.
ależ chętnie oddam Ci palmę pierwszeństwa
tym bardziej, że właściwie w porywach jesteś jej niekestionowaną właścicielką
ofkors
no i mamy podziałMarcelibu pisze:Femka pisze:ziemowit pisze:Janerka szczególnie jest uroczy, nie?Femka pisze:a mnie się dwie pierwsze podobały
z dwóch wolę dekjur
Ja wolę Janerkę
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:nie przesadzajcie z gratulacjami dla Marcelibu z wynikami testów Hugoliusza. Ja ten wynik znałam już jak Marcelibu wspomniała o nim pierwszy raz czyli jakiś miesiąc temu![]()
![]()
ależ chętnie oddam Ci palmę pierwszeństwa
tym bardziej, że właściwie w porywach jesteś jej niekestionowaną właścicielką
ofkors
Co mi podpowiada moje AjKju "dużo-ale-nie-wiem-ile"? Kurcze, chyba śpi jeszcze... Palmę, Femciu, mówisz, że mi oddasz, hmmm? Nie wiem, czy chcę
![]()
. Możemy się zamienić? Ja Tobie oddam Twoją?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości