Moderator: Estraven

Ziemosław pisze:Hahahaha powiem Ci kochana że doszłam do tego samego wniosku, dlatego jak zobaczyłam Orfisia to mi odwaliłoniestety, mimo moich starań zostało mi jasno wyłożone, że jak przyniosę do domu 3 kota to razem z nim będę spać w budzie na dworze

A Gacek załatwia się do zapasowej kuwety, którą trzymałam w razie W i która do tej pory służyła jako miska na śrubki i wkrętyale wczoraj widziałam go również w naszej dużej kuwecie, więc chyba wszystko mu jedno

ale powiedział że jak chcę następnego kota to on zrobi
 ale powiedział że jak chcę następnego kota to on zrobi 
Ziemosław pisze:Nie maale powiedział że jak chcę następnego kota to on zrobi

). Chciałabym takiego większego żeby chociaż jakoś wyglądał na tym podwórku, bo Skubi szczeka głośno ale gabaryt ma niewielki
 ). Chciałabym takiego większego żeby chociaż jakoś wyglądał na tym podwórku, bo Skubi szczeka głośno ale gabaryt ma niewielki 
 . Chcę być psem (albo kotem)
 . Chcę być psem (albo kotem)  .
 .
Ziemosław pisze:To dawaj, powiem Michałowi żeby większy metraż budował
 . Taki metraż na ludzia i 4 (cztery - coby nieporozumień nie było) koty i ... jadymy
 . Taki metraż na ludzia i 4 (cztery - coby nieporozumień nie było) koty i ... jadymy 

Ale dobrze, że to już koniec!
 Ale dobrze, że to już koniec!  
 najbardziej obawiałam się o Franka i jego problemy kuwetowe, ale zrobił na schodek tylko raz, więc chyba mu stres nie zaszkodził. Perełeczka za to garnie się jeszcze bardziej i ciągle właziłaby na kolana.
 najbardziej obawiałam się o Franka i jego problemy kuwetowe, ale zrobił na schodek tylko raz, więc chyba mu stres nie zaszkodził. Perełeczka za to garnie się jeszcze bardziej i ciągle właziłaby na kolana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości