Szara juz chyba zapomniala, chociaz momentami troche wystrachana jest. No ale u niej to raczej norma niz cos dziwnego
Poza tym zachowuje sie i wyglada normalnie. Ja juz chyba odespalam Teraz tylko musze pamietac o tych wszystkich lekach No i wyjazd do TZta mi sie posypal. Trudno.
Fajny dzien dzis mielismy, poznalismy Basie i Liliane Co za piekne, mile dziewczyny Poobsciskiwalismy sie z gwaizdami domu czyli pieskami i nawet kotełki przyszły troche tez Superdzien z wspanialymi ludzmi, w klimatycznym domku i ze zwierzakami \\Moje koty obwachaly mnie dosc obojetnie i sie poocieraly, zeby naniesc swoj zapach na przyniesiony I tyle
I ja dziękuję za Wasz przyjazd,Było wspaniale i ciesze się ,ze Was poznałam .Cudowny dzień,Nawet pogoda nam sprzyjała i chmury sie rozsunęły by spacer był udany.Drogę do mnie juz znacie >Zapraszam zawsze kiedy miasto wam dokuczy
Bialas dzis byla na manikiurze. generalnie daje rade jej mniej wiecej pazurki obcinac, ale jeden (ten wysoko na przedniej lapce) roznie jej jakis taki gruby. Kiedys mogla go sobie obgryzac, zluszczac, ale ze nie ma zebow, to i jest jak jest. Na szczescie dr Paulina jej pieknie przyciela No i Bialasek wazy wiecej niz 3 i pol kilo, hurra
U mnie tylko Tysia nie daje sobie obcinac pazurków .... broni sie całym ciałkiem ... muszę więc chodzic z nią do weta, resztę stada ogarniam ... jako-tako
za Białaska
Jakie piękne psiury Uwielbiam jeziora ... przecudne są
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
Zuza mam pytanie. Moze ty sie orientujesz bo cos kojarze ze udzielalas sie w podobnych watkach - orientujesz sie czy jalowiec (jako krzew) i cyprys sa trujace dla kotow? Dlaczego pytam bor oznie pisza a mam taki "podrecznik" z pierwszej pomocy dla kotow co bylam na warsztatach i tam wsrod roslin nie ma takiej informacji... i juz zupelnie nie wiem...