Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:ha ha ha już widzę ten widok...................................jak wyganiasz cudaczka![]()
![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:Kacperek to Pan elegantŁad i spokój. Do pełni szczęścia potrzebny mu stół do wylegiwania
![]()
Lunka widać idzie w jego ślady i też leżakuje ile wlezie![]()
Oczywiście, że pomogę![]()
Wchodzisz na http://tinypic.com/ wstawiasz foto, poniżej masz "Resize" i tam w okienku wybierasz wielkość zdjęcia (ja najczęściej daje 640x480). Akceptujesz, wpisujesz tekst z okienka. Po wygenerowaniu kopiujesz link z drugiego okienka i podziwiamy
AnnAArczyK pisze:dzielny Rambuś najpierw najadł się strachem, potem kawałkiem ugotowanego kurczaczka
AnnAArczyK pisze:A u nas była wielka awantura...
Zimy nie ma, więc kotom sąsiadów się chyba kićka w kocich główkach...Amorów im się zachciewa...
Dzisiaj przyszły do nas oba, Buraś i Pudzian...
Najpierw mrauczały na parapecie próbując wywabić Kropeczkę z chałupki...a ta jak nigdy, nie wyszła dzisiaj na dwór......potem obsikały mi całe drzwi wejściowe, a na koniec natłukły biednemu Cudaczkowi![]()
Nawet Żuczek nie pomógł biednemu kociu, bo Żuczek też chciał się zaprzyjażnić![]()
A Cudaczek biegł do nich z taką nadzieją na poznanie nowych sąsiadów...i co? Naiwność zgubiła naszego maluszka....
Kropka siedziała w kuchni na parapecie i bacznie obserwowała co się dzieje przed domem, ale jak zobaczyłam, że stanęła na dwóch łapach, żeby się dokładniej przyjrzeć zapasom i usłyszałam głośne miałkolenie to wylazłam z domu...
Zobaczyłam uciekającego do domu Rambusia, biegającego w kółko Jamnisia i goniającą do płota intruzów Diankę
Na szczęście nikomu nic się nie stało, dzielny Rambuś najpierw najadł się strachem, potem kawałkiem ugotowanego kurczaczka i poszedł sobie uciąć drzemkę, Żuczek też sobie podjadł chrupasów, tylko przybysze nie załapały się na ucztę...
Dobrze, że Diana nie zrobiła sobie uczty z sąsiadowych kotów, bo ona kocha tylko koty swoje, innych Dianka nie toleruje
AnnAArczyK pisze:Fiołkami to nie pachnie już od dwóch dninijak nie mogę wyprosić z mojego terenu kocich sąsiadów, chyba sama zacznę znaczyć teren po swojemu, może to im się nie spodoba
![]()
puszatek pisze:i będziesz szczelać z wiatrówki do przybyszów![]()
jakoś tego też nie widzę
![]()
![]()
Kotina pisze:AnnAArczyK pisze:
na zasikane drzwi jest dobry urine off, ale to "cholerstwo" jest bardzo drogie (ok.50.-), pomaga też roztwór wody z octem ...
Współczuję, że masz takich "namolnych" sąsiadów - może potraktować intruzów - niegrzecznych intruzów - spryskiwaczem do kwiatków ? Krzywdy nie zrobi a odstraszy - może![]()
Diana - mądra psinka - co swoje to swoje, nie ważne czy to człek czy kot, swojego trzeba bronić
rudy kociak pisze:AnnAArczyK pisze:Fiołkami to nie pachnie już od dwóch dninijak nie mogę wyprosić z mojego terenu kocich sąsiadów, chyba sama zacznę znaczyć teren po swojemu, może to im się nie spodoba
![]()
Popłakałam się ze śmiechu próbuję sobie to znaczenie oczyma wyobraźni zobaczyć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:Diana mądre psisko![]()
Bezczelni przybysze nie dość, że wpraszają się nie na swoją posesję to jeszcze wszczynają awantury![]()
Biedny Rambuś![]()
Bić nie będę![]()
Tak wygląda strona
File... przeglądaj (wybierasz zdjęcie do dodania)
Niżej file type zostawiasz image
Niżesz resize i tu wybierasz wielkość wg uznania![]()
Wciskasz upload now
Wyskakuje takie okienko z tekstem
Wpisujesz tekst, naciskasz upload now
Tak wygląda wygenerowane strona
Kopiujesz link z drugiego okienka (IMG Code for Forums & Message Boards) i bach na miau
Lubię przez tą stronę dodawać fotki, nie dość że szybko to nie trzeba się logować![]()
W razie problemów pisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], muza_51, nfd i 840 gości