Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 06, 2012 15:03 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

saintpaulia pisze:Ale tu się dzieje :) Maleńtas słodziutki, wiedział, gdzie idzie. :)

Jasne że wiedział, kot wyczuje dobrych ludzi :ok:
Do mnie od zawsze przyplątywały się różne znajdki, mama mówi że je przyciągam :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon sie 06, 2012 15:05 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

bozena640 pisze:Może i Ci w białych fartuchach chcą dobrze ale czy muszą słuchać Dużych :roll: Nas zaszczepił taki w białym fartuchu a Duża zaczęła z takim rozmawiać i jeszcze dwa razy nas kuli :evil: :evil: :evil: no i dziewczyny muszą jechać w tym miesiącu na czyszczenie zębów :? :?
Gromadka niezadowolona

Wszystko przez te duże, niech same tam jeżdżą :mrgreen:
Kotecki
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Pon sie 06, 2012 15:10 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

ilgatto pisze:Miłego poniedziałku :kotek:
Gromadko, my tez nie lubimy kłucia i czyszczenia uszu (właśnie idziemy się gdzieś schować). Czyszczenia zębów jeszcze nie miałyśmy, bo podobno jesteśmy za małe...tak mówi Duża...i kazała Wam powiedzieć, że będziecie miały uśmiechy jak gwiazdy filmowe i będziecie mogły podrywać chłopaków...Co to znaczy podrywać chłopaków?
Bździągwy

My tylko dziewczyny podrywamy, a uśmiechy mamy jak gwiazdorzy :mrgreen:
Podrywać to znaczy skakać po dziewczynach, zaczepiać je łapkami i witać się z nimi noskami :ryk: one nie zawsze to lubią, czasem uderzą w pyszczek, i nakrzyczą :roll: :roll: Jak chodziłem po ulicy to podrywałem, to były czasy 8)
Tofi
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Pon sie 06, 2012 21:10 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

Miraclle pisze:
ilgatto pisze:Miłego poniedziałku :kotek:
Gromadko, my tez nie lubimy kłucia i czyszczenia uszu (właśnie idziemy się gdzieś schować). Czyszczenia zębów jeszcze nie miałyśmy, bo podobno jesteśmy za małe...tak mówi Duża...i kazała Wam powiedzieć, że będziecie miały uśmiechy jak gwiazdy filmowe i będziecie mogły podrywać chłopaków...Co to znaczy podrywać chłopaków?
Bździągwy

My tylko dziewczyny podrywamy, a uśmiechy mamy jak gwiazdorzy :mrgreen:
Podrywać to znaczy skakać po dziewczynach, zaczepiać je łapkami i witać się z nimi noskami :ryk: one nie zawsze to lubią, czasem uderzą w pyszczek, i nakrzyczą :roll: :roll: Jak chodziłem po ulicy to podrywałem, to były czasy 8)
Tofi

Witanko wieczorne.
Jak to uderzą w pyszczek? 8O Ty je noskiem, a one w pysk? To ja chrom...... :evil: oj oberwałem po łapie od dużej....no dobra, dobra powiem inaczej...to ja tak nie chcę. Ja chcę tylko noskiem...no możemy się poganiać...lubię biegać ...czasami ścigamy się z Mańką. A co to jest ulica? To działka?
Patyczek
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Wto sie 07, 2012 7:31 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

ilgatto pisze:Witanko wieczorne.
Jak to uderzą w pyszczek? 8O Ty je noskiem, a one w pysk? To ja chrom...... :evil: oj oberwałem po łapie od dużej....no dobra, dobra powiem inaczej...to ja tak nie chcę. Ja chcę tylko noskiem...no możemy się poganiać...lubię biegać ...czasami ścigamy się z Mańką. A co to jest ulica? To działka?
Patyczek

Ganianie to też podrywanie, ale wiesz z podrywaniem trzeba ostrożnie bo nie wszystkie dziewczyny i chłopacy chcą :roll:
Nie Patyczku ulica to nie działka. Ulica to niebezpieczne miejsce, są tam różni duzi nie zawsze dobrze, jeżdżą takimi dużymi pojazdami, które moją nam kotą zrobić krzywdę. Żyłem na niej 3 lata aż wzięła mnie duża do domu :mrgreen:
U dużej jest lepiej niż na ulicy, tam czasem chodziłem głodny, nie miałem gdzie spać, w zimą było mi zimno. Jak duża mnie wzięła do domu to byłem chory i bardzo chudy... tak mówiła.
Jak jeszcze chodziłem po ulicy to często przymilałem się do dużej żeby wzięła mnie z tego miejsca, dokarmiała, głaskała aż któregoś dnia już nie wypuściła i zostałem.
Wiesz Patyczku kiedyś dwa razy miałem dom, raz jak byłem mały, ale po kilku miesiącach wyrzucono mnie, później jak byłem dorosły przez kilka tygodni miałem dom i znowu mnie wyrzucono. U dużej jestem rok, chyba ona mnie już nie wyrzuci.
Bardzo dobrze mnie u niej, dba o mnie i chyba mnie kocha :roll: :roll:
Patyczku nie wychodź nigdy na ulicę, tam nie jest fajnie.
Tofi
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Wto sie 07, 2012 11:27 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

Tofiku, nie obawiaj się, kto jak kto, ale Twoja Duża napewno Ciebie nie wyrzuci, NIGDY W ŻYCIU :1luvu: :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto sie 07, 2012 11:55 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

AnnAArczyK pisze:Tofiku, nie obawiaj się, kto jak kto, ale Twoja Duża napewno Ciebie nie wyrzuci, NIGDY W ŻYCIU :1luvu: :ok:

Tak myślisz ciociu :roll: co prawda duża o mnie dba, bawi się ze mną, pieści, daje dobre jedzonko. Chyba masz rację już mnie nigdy nikt z domku nie wyrzuci :mrgreen:
Wczoraj słyszałem jak rozmawiała z inną duża o mnie, mówiła że jestem "kot idealny" zawsze mam humor, i nie wybrzydzam jedzonka, nawet jak jestem chory i ładnie jem i słucham dużej.
Tofi
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Wto sie 07, 2012 12:00 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

Tofiku Duża na pewno mocno Cię kocha. Nikomu nie odda, choć wiele cioteczek chętnie by Cię podkradło, by samemu cieszyć się kotem idealnym. Ale wy - ty i duża znaleźliście się na wzajem nie przypadkiem - to było przeznaczenie. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Wto sie 07, 2012 14:09 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

saintpaulia pisze:Tofiku Duża na pewno mocno Cię kocha. Nikomu nie odda, choć wiele cioteczek chętnie by Cię podkradło, by samemu cieszyć się kotem idealnym. Ale wy - ty i duża znaleźliście się na wzajem nie przypadkiem - to było przeznaczenie. :mrgreen:

Podkraść ? Mojego Tofika ? 8O 8O 8O 8O 8O Nie ma mowy, nie oddam nikomu :mrgreen:
Musze go schować w bezpieczne miejsce przed wami cioteczki :ryk: :ryk: tylko gdzie :roll: :roll: :roll: :roll:

Nie wiem jak u was ale w mnie w nocy było gradobicie, deszcz i burza. Dzula przespała nic nie wie, a koty usadowiły się wygodnie na parapecie i obserwowały poczynania pogodowe :mrgreen: Pełen luz, choć Kubuś z natury jest strachliwy, a tu taka odmiana.
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Wto sie 07, 2012 18:05 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

U nas też coś chyba szalało, bo rano troszkę gałęzi drobnych leżało i woda stała. Ale ja przespałam. Obudziła mnie dopiero o 5 Gajka tłukąc to, co kochany :evil: TŻ zostawił na szafce. :evil:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Wto sie 07, 2012 18:11 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

Miraclle pisze:
saintpaulia pisze:Tofiku Duża na pewno mocno Cię kocha. Nikomu nie odda, choć wiele cioteczek chętnie by Cię podkradło, by samemu cieszyć się kotem idealnym. Ale wy - ty i duża znaleźliście się na wzajem nie przypadkiem - to było przeznaczenie. :mrgreen:

Podkraść ? Mojego Tofika ? 8O 8O 8O 8O 8O Nie ma mowy, nie oddam nikomu :mrgreen:
Musze go schować w bezpieczne miejsce przed wami cioteczki :ryk: :ryk: tylko gdzie :roll: :roll: :roll: :roll:

Pod poduszkę :)
Kot sam się schowa, co się martwisz, na początku może i da się pomiziać, ale potem zwącha co się święci i zwieje pod spódnicę :)

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Wto sie 07, 2012 20:12 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

saintpaulia pisze:U nas też coś chyba szalało, bo rano troszkę gałęzi drobnych leżało i woda stała. Ale ja przespałam. Obudziła mnie dopiero o 5 Gajka tłukąc to, co kochany :evil: TŻ zostawił na szafce. :evil:

Mnie Tofi ostatnie noce budzi w okolicach 2 i 4 :evil: dre japę :roll: :roll: :roll: może dziś się wyśpię 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Wto sie 07, 2012 20:14 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

liszyca pisze:Pod poduszkę :)
Kot sam się schowa, co się martwisz, na początku może i da się pomiziać, ale potem zwącha co się święci i zwieje pod spódnicę :)

Masz rację sam się schowa przed ciotkami :mrgreen: Tofi kocha swoją dużą (chyba).
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Śro sie 08, 2012 12:16 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

Witam
Nawet nie mam czasu kiedy siąść i coś napisać, bo w domu mały remont. Wstawiłabym fotki ale też nie mam kiedy wrrrr :evil: Może wieczorkiem będę mieć luźniej.
Życzymy miłego dnia ciocią :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Śro sie 08, 2012 12:53 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

A my życzymy udanego remontu i jak najmniej pracy po... :wink:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

[poprzednia][następna]