Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 26, 2011 16:12 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Niedzielne pozdrowienia dla ślicznej Księżniczki :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Nie cze 26, 2011 18:48 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Witajcie kochane dziewczyny!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No i rozdzwonił sie telefon! :lol:
Telefony jak zwykle:jedne infantylne,inne chamskie,jeszcze inne zaskoczone utrudnieniami-,jeden wręcz obrazony,jak ja smiem warunki stawiac(facet) :evil:
I jeden -perełka! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pani z Olsztyna,samotna,nie mająca do tej pory kota,ale od dawna pragnaca go mieć-wszystko akceptuje-i wizytę i umowę-okno bedzie zasiatkowane,bo balkonu nie wolno-wspólnota nie wyrazi zgody :evil: ,łóżko do dyspozycji,karma z wysokich półek-wszystko co i jak Pani napisałam,teraz jest wybierana kuweta-kryta :D
Kwiatki Pani sprawdzi w necie i szkodliwe wywali!-o!-to mi sie podoba-kot ważniejszy niż ozdoby!
Nie no po prostu cudo!
Pani ma wsparcie rodziny posiadającej kotka,więc i opiekę na czas ewentualnych wyjazdów Bianeczka będzie miała zapewnioną-to już Pani Ola sama napisała,uprzedzając moje pytanie!
Pani Ola-a właściwie Ola-bo przeszłyśmy na Ty-jest osobą spokojną,domatorką,dużo czasu spędza w domowych pieleszach,więc towarzystwa koteńce nie zabraknie!
Czy Pan Bóg mnie znów pogłaskał po łepetynie?
Matko jedyna-taki domek to skarb!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Nawet nie wiecie jak bardzo sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie cze 26, 2011 18:57 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Wiemy Kasieńko, wiemy, i cieszymy się bardzo razem z Tobą :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Wiedziałam, że tak będzie :mrgreen: Czułam to :D
Ależ jestem szczęśliwa :D :D :D Idealny domek dla Bianeczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie cze 26, 2011 19:00 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie cze 26, 2011 19:11 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Własnie Ola mi napisała,że po 4 lipca bedzie robiła zabezpieczenie okien,wiec jesli wszystko dobrze pójdzie,to być może za dwa tygodnie Bianeczka będzie juz u siebie,a rudasek zajmie łazienkę!
Ja chyba śnię 8O 8O 8O -żebym tylko się nie obudziła i nie okazało się,że to tyko sen....ale nogi mnie bolą po spacerze, więc to chyba nie sen!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie cze 26, 2011 19:13 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

8) 8)

Tak mialo byc!!! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie cze 26, 2011 19:19 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Tak było w marzeniach-i niech sie stanie!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie cze 26, 2011 19:22 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Dobrze, ze zalozylas wat, i wszystko ruszylo. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie cze 26, 2011 19:28 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Ty mnie namówiłas kochana! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: i banerek zrobiłaś!
Kasia, Ola i Gosia porobiły ogłoszenia-Beatka zapłaciła za pakiet ogłoszeń-a do mnie nalezało tylko czekanie i odbieranie telefonów i maili! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wszystkie dziewczyny podrzucały watas, udostepniały na fb, wkleiły banerek do podpisów-dzięki Wam Bianka znalazła domek!-jak z marzeń!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie cze 26, 2011 19:33 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

:mrgreen: :ok: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :smiech3:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie cze 26, 2011 19:34 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Wczoraj zyczyłam jak najszybszego znalezienia domku a dzis taka nowina :dance:
CUDOWNIE!
:ok:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Nie cze 26, 2011 19:34 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Kasieńko, cały czas myślę o tej wspaniałej wiadomości i nie posiadam się z radości :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Ucałuj Bianeczkę ode mnie, pozdrów Olę od nas cieplutko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oj, chyba kochana będziesz dzisiaj słodko spać i słodko śnić :wink: Nareszcie :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie cze 26, 2011 19:35 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

kropkaXL pisze:
Czy Pan Bóg mnie znów pogłaskał po łepetynie?
Matko jedyna-taki domek to skarb!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Nawet nie wiecie jak bardzo sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A my cieszymy sie razem z Tobą :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie cze 26, 2011 19:41 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Dziewuszki-mnie radość po prostu rozpiera!!!!!
Bianeczka była u mnie od chyba 10 marca-prawie trzy miesiące!
Nie sądziłam,że tak szybko po ukazaniu sie ogłoszeń,znajdzie sie tak cudny domek!!!!
I pal diabli te kretyńskie telefony,te nerwy,tych durnych ludzi,robiacych łaskę,że racza wziąć kota!
To wszystko za mną!
Ale niech wiszą ogłoszenia!-może i tym razem-jak było z Nadią-znów jakiś kocina znajdzie w zamian za Biankę dom?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie cze 26, 2011 19:42 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

:dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]