Jadzia i Ernest - już w DS!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 11, 2010 9:50 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

...bo wszystkie Jadzie to fajne koteczki!!! 8) :mrgreen:
:ok: za domek!!
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon paź 11, 2010 9:52 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

za dom :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon paź 11, 2010 9:54 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Trzymam :ok:

jaguśka

Od: Czw cze 04, 2009 11:46

Post » Pon paź 11, 2010 10:00 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

I ja :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon paź 11, 2010 10:08 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

:ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon paź 11, 2010 10:10 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

i co? Jadziunia ma domek?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon paź 11, 2010 10:13 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

mar9 pisze:i co? Jadziunia ma domek?

Będzie wizyta, transport do załatwienia i może TDT, bo myślimy żeby ja "inaczej" ciachnąć niż to robią w schronie (całkowita wycinka byłaby lepsza bo jak ona ma tyle lat to "coś" jej się tam może porobić jak zostawimy)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon paź 11, 2010 10:17 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Gibutkowa pisze:
mar9 pisze:i co? Jadziunia ma domek?

Będzie wizyta, transport do załatwienia i może TDT, bo myślimy żeby ja "inaczej" ciachnąć niż to robią w schronie (całkowita wycinka byłaby lepsza bo jak ona ma tyle lat to "coś" jej się tam może porobić jak zostawimy)

oki, to na razie tak nieśmiało się ucieszę :) a z tańcem radości poczekam, aż Jadziunia już będzie w DOMKU :)
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon paź 11, 2010 10:20 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Kruszyna pisze:E, znowu mnie ubiegłaś :P

Pani zadzwoniła, żeby zapytać, co u Jadzi - jak się miewa, czy jest już po zabiegu itp. Przy okazji zgodziła się na spotkanie przed adopcją z warszawskim wolontariuszem :ok: Komu mogę podać namiary na pw? :mrgreen:

Bardzo miło zaskoczył mnie ten telefon :)

Działania na rzecz spotkania przedadopcyjnego w toku ;)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon paź 11, 2010 10:31 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Gibutkowa pisze:Będzie wizyta, transport do załatwienia i może TDT, bo myślimy żeby ja "inaczej" ciachnąć niż to robią w schronie (całkowita wycinka byłaby lepsza bo jak ona ma tyle lat to "coś" jej się tam może porobić jak zostawimy)

To w schronie nie ciachają całkiem? Myślałam, że to raczej standard jest ... :roll:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon paź 11, 2010 10:33 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

panikota pisze:
Gibutkowa pisze:Będzie wizyta, transport do załatwienia i może TDT, bo myślimy żeby ja "inaczej" ciachnąć niż to robią w schronie (całkowita wycinka byłaby lepsza bo jak ona ma tyle lat to "coś" jej się tam może porobić jak zostawimy)

To w schronie nie ciachają całkiem? Myślałam, że to raczej standard jest ... :roll:

Ciachają bocznie tylko jajniki czy jakoś tak (ja się tak dokładnie na tym nie znam ale z tego co kojarzę to nie wycinają całej macicy czy co tam się jeszcze wycina, czyli tej ovarie...cośtam..ktomi nie robią (o ile dobrze napisałam) :oops:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon paź 11, 2010 10:44 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

Nie no, rozumiem, tylko się zdziwiłam, że nie wycinają "całości". To rzeczywiście lepiej ciachnąć Jadze poza schronem w takiej sytuacji.
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon paź 11, 2010 19:48 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

No i to chyba będzie najlepsze wyjście bo też takiej starszej kotce lepiej dochodzić do siebie w domowych warunkach niż w zimnej klatce. Hm a ile ten TDT w ogóle miałby trwać?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon paź 11, 2010 21:06 Re: 8 letnia Jadzia - jak powiedzieć kotu że nikt go nie chce?..

antoninaśnieżka pisze:trzymam kciuki - ale zajmujac sie tyle czasu adopcjami wiem ze jesli ktos jest zainteresowany i powazny nie trzeba do niego wydzwaniac i przypominac
stres stresem przez telefon ale jesli ma sie imperatyw zeby przygarnac zwierzaka to ludzie sami sie dowiaduja a nie czekaja az sie ich wydzwoni
nie mniej jednak trzymak kciuki oczywista

O :roll: pani Iwono widzę, że dalej pani zbiera koty. Ciekawe ile kotów już i tak poszkodowanych przez los oszukała pani tym razem dzielnie krocząc po tej jakże bohaterskiej drodze. Tak dla przypomnienia viewtopic.php?f=1&t=105512&start=150
Społeczność forumowa ma prawo wiedzieć, jak "poważną" osobą jest pani...
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

[poprzednia][następna]