aga9955 pisze:o i jeszcze mam problem ,a tu watek jest aktywny to zapytam. Lulu wczoraj trzasnela kupe. Chyba druga od czasu sterylki (w zeszly wtorek) i cos jej dynda....znaczy sie tak jakby kupy do konca nie walnela i tak w polowie jej zostala. Nie da sobie tego wytrzec, a zrobilo sie twarde i co ja mam zrobic cholipa???
Kupa wczorajsza duza i prawidlowa ale na powierzchni kupy byla krew. Czy ja juz mam jechac do weta czy jeszcze nie???
Nie. Nie leć. Kupiszony z krwią na powierzchni przerabiałam z Glucem prawie rok. Mogło po zabiegu wystąpić lekkie podrażnienie (dlatego na powierzchni). Jeśli krew czerwona (w sensie świeża), powierzchniowo i mało - luz.
Po zabiegu może być lekkie zaparcie , nawet nie zaparcie, co kotka obolała i może się bać trochę zrobić. Możesz podać
trochę tego , no, jak to się nazywa, no wiesz "laktucośtam" (gdyby w dalszym ciągu dyndało w połowie i miałabyś pewność, że się męczy - ale podejrzewam, że nie. Umyj pupę i luz. Tymi chusteczkami "dzieciowymi").
Zacznij się przyglądać jak w dalszym ciągu będzie miała problem (ale nie sądzę).
aga - jakie "OT". Od tego są wątki. Wszak.

не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']