Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 18, 2010 11:37 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Never pisze:hehe, zmieńmy po cichu tytuł i tyle - oszczędzimy kobiecie przyznawania się :mrgreen:

Cały czas mi to chodzi po głowie, ale poczekam jeszcze do soboty i wtedy tak po cichutku, niepostrzeżenie zamienię jedną literkę na literkę o jedną wcześniej w alfabecie :P
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto maja 18, 2010 11:40 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

kiche_wilczyca pisze:
Never pisze:hehe, zmieńmy po cichu tytuł i tyle - oszczędzimy kobiecie przyznawania się :mrgreen:

Cały czas mi to chodzi po głowie, ale poczekam jeszcze do soboty i wtedy tak po cichutku, niepostrzeżenie zamienię jedną literkę na literkę o jedną wcześniej w alfabecie :P

:mrgreen:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto maja 18, 2010 12:10 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Tak, jasne, świetny pomysł, niech Asia zostawia sobie wszystkie koty w których się zakocha (czyli wszystkie tymczasy, bo nie przypominam sobie żeby były takie w których się nie zakochała) :evil:

A te wszystkie bidy którym ewentualnie mogła by pomóc niech kwitną w schroniskach w oczekiwaniu na DT :evil:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto maja 18, 2010 12:11 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

gosiaa pisze:Tak, jasne, świetny pomysł, niech Asia zostawia sobie wszystkie koty w których się zakocha (czyli wszystkie tymczasy, bo nie przypominam sobie żeby były takie w których się nie zakochała) :evil:

A te wszystkie bidy którym ewentualnie mogła by pomóc niech kwitną w schroniskach w oczekiwaniu na DT :evil:

podpisuję się pod tym. Dziewczyny. Asia ma wielkie serce i kocha wszystkie przyjęte zwierzęta. Ale jest takim wspaniałym DT, że naprawdę dobrze by było by pomagała dalej.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto maja 18, 2010 12:19 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

ech, chyba pogoda rzutuje na poczucie humoru.....

Przeciez nie zmienię tytułu, o tytule teraz decyduje Asia. Nikt nie ma zamaru nawmawiać jej, ani tym bardziej zmuszać, do zatrzymania Mgiełki......
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto maja 18, 2010 12:38 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

kiche_wilczyca pisze:ech, chyba pogoda rzutuje na poczucie humoru.....

Przeciez nie zmienię tytułu, o tytule teraz decyduje Asia. Nikt nie ma zamaru nawmawiać jej, ani tym bardziej zmuszać, do zatrzymania Mgiełki......

dokładnie tak, ale jak juz pożartować nie mozna to nie wiem :?

Chociaż serio slepaczki mają w sobie cos, co sprawia ze trudno jest je oddać. ja Zoe nie oddałam, to była moja jedyna tymczaska, ktorej nie oddałam. Pozostałe koty, czy były na tdt, czy na dt oddawałam jesli trafił się dobry domek. Z bólem, ze łazami w oczach ale oddawałam.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto maja 18, 2010 12:58 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Wiem że to było w żartach, ale proszę mi tu nie podpuszczać Asi :evil:
Potem będzie miała wymówkę że przecież jej tak na forum podpowiadali :wink:
A tak na poważnie, Asię to będzie trzeba za chwilę mocno zacząć kopać po kostkach, zresztą jak za każdym razem :evil: :wink:

gosiaa

Post » Śro maja 19, 2010 6:51 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Ech... dziewczyny...
Nie widziałyście Mgiełki...
To taka mała czarodziejka, co rzuca urok na każdego, kto się do niej zbliży na mniej niż 2 metry :roll: :mrgreen:
To trudna sprawa będzie... :lol:
A domek stały to będzie musiał być taki mega superowy :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro maja 19, 2010 7:00 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Asia ma wielkie serducho-pojemne,ale taki DT to skarb,nie dość,że dopieści,odchucha,to jeszcze domek tak prześwietli,że klękajcie narody!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro maja 19, 2010 7:07 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

:roll: ja Mgiełkę widziałam, fajna jest, owszem, ale AŚKA MA WYDAĆ KOTĘ! o! bo się kopnę nad to jeziorko w końcu osobiście i nakładę po tyłku! 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro maja 19, 2010 7:21 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

proszę mi tu nie bić Asi! Asia goopia nie jest i wie, że trzeba Mgiełce domek znaleźć. ale taki najlepsiejszy z najlepsiejszych :)
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro maja 19, 2010 7:24 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

:lol: poprawiłam sobie humor od rana -nie ma to jak pogaduszki babskie :lol:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro maja 19, 2010 8:32 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

:lol: :lol: :lol:
Ale tu fajne harcownictwo się uprawia :wink: :D :D :D
Narazie nawet nie wiemy czy Mgiełce się u mnie w domku spodoba, póki co mieszka w łazience i na pokoje się nie wyrywa. Jak już ją odchucham, podleczę to zaczniemy poszukiwania wyjątkowego domku (takiego jaki znlazł kaleki Łapek z niewidomą Laylą!!!). No i wtedy się okaże... Najważniejsze jest dobro maludy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale gdyby co..., to przecież tymczasować nie przestanę :wink:
Tak jak napisała Anetka, Mgiełka to taka mała czarodziejka - naprawdę cudowna jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zaraz przyjedzie do mnie Ania NSP i zabieramy Mgiełeczkę do weta (maleńka w szeleczkach będzie podróżować na koloanach, żeby nie narażać jej na stres transporterowy), bardzo poprosimy o kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Intuicyjnie czuję, że Ona najbardziej potrzebuje spokoju, wypoczynku, dobrego jedzonka i oczywiście poczucia bezpiezeństwa. Ale ja nie jestem weterynarzem :wink:
Szczegółowy raport meto zamieszczę po powrocie (jeśli tylko Internet mi nie ucieknie, jak wczoraj :evil: ).
Ściskamy gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro maja 19, 2010 8:44 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro maja 19, 2010 8:48 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

To trzymam kciuki i czekam na wieści :ok:

gosiaa

[poprzednia][następna]