devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 16, 2009 17:03 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

gosikbaum pisze:8) :smokin: :kitty:

hmmm... wiesz Agusiu, ktoś musi:) lepiej żeby mnie znielubiły za męczenie i zakochały sie w Tobie i Luss

święta prawda, my je będziemy już tylko miziać i drapać i miziać i drapać i miziać i...
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pon lis 16, 2009 17:51 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

I o to chodzi :mrgreen:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto lis 17, 2009 9:27 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

witamy z rana:)
dziś nastąpiło spotkanie trzeciego stopnia 8O
panny poznały mojego Jazza.... oczywiście z małego dystansu, Jazz u mnie na rękach i wąchanie noski - noski, Haus spokojnie sie przywitała, obwąchała, luzik :cat3:
a Pati zrobiła jednego niucha, strzeliła foszka z prychnięciem i pacnęła łapą :twisted: ma panna charakterek:) a mój Jazz zachwycony, takie fajne małe coś tam jest:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Wto lis 17, 2009 10:45 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

czytam i wnioskuję że obie dziewczynki mają już domki czy źle doczytałam

leda

Od: Pon lip 20, 2009 8:11

Post » Wto lis 17, 2009 11:00 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

witam Leda, tak obie panienki mają domku zaklepane:) i mam nadzieję ze tak zostanie, ale zaglądaj do nas, bo może coś ulegnie jednak zmianie...
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Wto lis 17, 2009 12:07 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

gosikbaum pisze:witamy z rana:)
dziś nastąpiło spotkanie trzeciego stopnia 8O
panny poznały mojego Jazza.... oczywiście z małego dystansu, Jazz u mnie na rękach i wąchanie noski - noski, Haus spokojnie sie przywitała, obwąchała, luzik :cat3:
a Pati zrobiła jednego niucha, strzeliła foszka z prychnięciem i pacnęła łapą :twisted: ma panna charakterek:) a mój Jazz zachwycony, takie fajne małe coś tam jest:)

mam nadzieję, że to tylko w wyniku nieśmiałości :mrgreen:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Śro lis 18, 2009 18:46 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

a co tu tak cicho? czekamy na relację z frontu :twisted:
już myślałam Gosiu, że nowe zdjęcie w podpisie to devonki, a tu takie ... świństwa :mrgreen:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Śro lis 18, 2009 18:56 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

yogusia pisze:a co tu tak cicho? czekamy na relację z frontu :twisted:
już myślałam Gosiu, że nowe zdjęcie w podpisie to devonki, a tu takie ... świństwa :mrgreen:

kurcze, bo nie dalo sie tego podpisu wykasować:) a ogony mnie zauroczyły:) boskie kity co??
a na froncie?? dziewczyny zrobiły sie tak miziaste ze dopóki nie wymziamy ich na maksa to nei ma mowy o spokojnym oglądaniu wieczorem filmu:) szczególnie Haus upodobała sobie mojego TŻ-ta i twardo stara sie wyegzekwować codzienną porcję czułości, a że jest głucha :roll: to jest głucha na wszelkie prośby w stylu: no idz do pani, juz koniec, no tam idz, idz!!" ja sie śmieje że gdyby umiała mówić to by rzekła : "miziaj bez dyskusji!!!"
Ruda spi przytulona do mnie:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro lis 18, 2009 18:59 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

gosikbaum pisze:
yogusia pisze: dziewczyny zrobiły sie tak miziaste ze dopóki nie wymziamy ich na maksa to nei ma mowy o spokojnym oglądaniu wieczorem filmu:)

jak ja marzę o takim miziastym kocie :)
a ogony w podpisie super
jakieś nowe zbliżenia z Jazzem nastąpiły?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Śro lis 18, 2009 19:10 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

nowych spotkań nie było, dziś mój Tż zamknął koty na balkonie i zapomniał wpuścić ich z powrotem, a że oboje dziś wychodziliśmy z domu na wariata to i ja nie zauważyłam że kotów nie ma i bidy siedziały 3 godz na balkonie... dobrze ze nie jest za zimno, ale i tak boję sie że Jazz złapie przeziębienie, on zdecydowanie ciepłolubny jest, choć kupę futerka przecież ma, taki dziś osowiały trochę i pod kocykiem siedzi :roll: O Mietka to sie nie martwię:) on lubi siedzieć na balkonie i po każdej wizycie tam wraca bardziej ofutrzony ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro lis 18, 2009 19:13 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

o kurczę, to trzymam kciuki za zdrówko kudłaczy

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw lis 19, 2009 9:13 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

No to się chłopcy przewietrzyli...
Kciuki za zdrówko kudłatych i niekudłatych :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob lis 21, 2009 9:27 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

yogusia pisze:
Luss pisze:
FluszakPluszak pisze:No patrz jak to szybko pannica zakreciła się wokoł Twojego faceta :wink: :lol:

Ech, mój TŻ póki co jak patrzy na zdjęcia pannic, to się tylko krzywi i mówi, że to są be ;) Ale póki to ja w tym domu sprzątam kuwetę, to ma jakoś mało do powiedzenia ;)

na szczęście mój TŻ po wizycie w hodowli forumowej Madziary zaakceptował fakt, że w grudniu najprawdopodobniej nasza rodzina powiększy się o ufoludka :mrgreen: a właściwie ufoludkę i to rudą :1luvu:

Kicia będzie zadowolona z nowego domku !!
moje dziewczyny rozsiewały swoje wdzięki , mruczały i podziałało po 5 minutach :ryk:
trzymam kciuki aby dziewczynka szybko u Was zamieszkała ,jest cudna :1luvu:

madziara

Od: Sob mar 12, 2005 21:42

Post » Sob lis 21, 2009 9:32 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

Biała Devonka jest z Bydzi?
hmm a myślałam że Wszystkich od Devonków z Bydzi znam :roll:

Już pamiętam pod Bydzią mieszka biała 5-6 letnia Devonka to pewnie jej dziecię

madziara

Od: Sob mar 12, 2005 21:42

Post » Sob lis 21, 2009 11:00 Re: już tylko dwie, dziewczynki devonie, leczymy obrażalskie

madziara pisze:Biała Devonka jest z Bydzi?
hmm a myślałam że Wszystkich od Devonków z Bydzi znam :roll:

Już pamiętam pod Bydzią mieszka biała 5-6 letnia Devonka to pewnie jej dziecię

ekhmm, ekhm... ja czegoś nie rozumiem? nie łapię?? biala devonka, tak jak i ruda i czarna zostały wykupione z likwidowanej "hodowli", czarna Luśka ma już domek, ruda Pati także domek zaklepany (dziś przyszła Pańcia przyjeżdża w odwiedziny :D ) biała Haus także już "zaklepana" i domek czeka:) a dziewczyny dwie czekają na sterylkę;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]