Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku u mojej ulubienicy puchatej.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Aniu,
Embisia pewnie zatęskniła za nadmiarem uwagi, do jakiego przyzwyczaił ją zielony kaftanik;-) Za szybki powrót do zdrowia, nie z takiej opresji już to Duże-Baaardzo Puchate- Baaardzo Piękne wyszło! Kciuki także za ozdrowienie kompa znam ten ból, mnie cos się z modemem dzieje, czekam az mi net zdechnie całkiem...
Potrzeslam nieco kompem i zaskoczyl.. Ale i tak jutro bedzie reperowany..
A usg nic nie pokazalo u Embiski.. to znaczy - wiadomo, ze cos jest ale nie wiadomo co to takiego..
Mam zrobic biopsje..
I jeszcze wyszla torbiel na jednej nerce..
I mam bardzo uwazac na jej nerki.. Na razie jeszcze nic sie z nerkami nie dzieje ale to moze byc wstep do torbielowatosci..
Jakby malo bylo gluchoty i trzech zalomkow na ogonie..
Jedyna pozytywna wiadomosc z dzisiaj - nie kocia - mam wreszcie zamknieta szafke z korkami.. Teraz juz zaden gbur nie bedzie mi wylaczal pradu w ramach glupich dowcipow..
Z korków się cieszymy mój komp też na zaskok czasem działa, jak nie pogrozisz wyrzuceniem przez okno, to nie zaskoczy A panienka będzie zdrowa, musi być!
Pomiziaj ją po grzbiecie ode mnie
Kiedyś mojej kotce Tygrysi wyrósł guz na boczku tułowia wielkości wiśni. Musiał wyrosnąć nagle i bardzo szybko. Zrobiłam biopsję. Nic groźnego nie wykazała. Wet powiedział, że czasami takie guzki rosną szybko. Potem naczynia krwionośne nie są w stanie odżywiać tak dużego guzka, który zaczyna obumierać. Rzeczywiście, Tygrysia dostała silny antybiotyk i guzek szybko zaczął maleć.
A jest to pewne, że nie jest to wrzód? Puszkowi zrobił się kiedyś wrzód na czole. Nie było nic widać, a po zrobieniu otworu, wylało się chyba ze 2 łyżki ropy. Innym, razem wrzód zrobił się nad okiem. Przecięcie i antybiotyk pomogły.