Femka pisze:smil pisze:Femka pisze:EDIT: trudno w to uwierzyć, ale gdy biorę aparat do ręki i kieruję obiektyw na Nera, ten natychmiast się podnosi i mam wrażenie, że pozuje. Normalnie ustawia się do fotyOn ma chyba parcie na szkło
Parcie-nie parcie, ale cholernie jest fotogeniczny!
Ciesz się, że lubi pozować, bo nie każde zwierzątko chętnie współpracuje z aparatem.
Kotki śliczne, ale zdjęcie w pościeli powinno być opatrzone komentarzem, że ogląda się na własną odpowiedzialność, bo od razu człowiek nabiera ochoty, żeby się walnąć w barłóg i pospać.
Patrzę na zdjęcie ogródka i cuś mi się zdaje, że będziesz musiała przyciąć pęcherznicę w przyszłym roku (o ile to ona, a nie np. samosiejka dębu)
która to pęcherznica na fotce?
a co do Femci, to już teraz wiesz, jakim się heroizmem nadludzkim wykazuję wychodząc codziennie do pracy i mając takie widoki we własnej sypialni
Ten heroizm to coś, co nas łączy

Wydaje mi się, że pęcherznica to takie trzy wąskie badylki z liścmi, jak podzielisz prostokąt zdjęcia na 4 części, to one są w prawej górnej ćwiartce.
Wygląda to na pędy tegoroczne, więc po zimie można ciąć, to się zagęści (zresztą jeśli to pęcherznica, to one lubią cięcie, nawet kilka razy w sezonie).