Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 27, 2015 22:54 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Uwielbiam Trójmiasto - Sopot moja miłość. Z mniejszych piekny jest Trzesacz, Mielno Rewal- moze na majówkę wyskoczymy gdzieś nad polskie morze :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt mar 27, 2015 22:57 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Ja też uwielbiam Trójmiasto i Hel ale wiele ciekawego słyszałam o Trzęsaczu, że nie ma tłumów i jest piękna plaża.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt mar 27, 2015 23:03 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Dla ruin kościoła które lezą na samym klifie warto odwiedzić Trzesacz. Miejscowość bardzo blisko Rewala a tam sie dużo dzieje- polecam gorąco
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Pt mar 27, 2015 23:05 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moli25 pisze:Dla ruin kościoła które lezą na samym klifie warto odwiedzić Trzesacz. Miejscowość bardzo blisko Rewala a tam sie dużo dzieje- polecam gorąco
Obrazek

O Martus, to muszę odwiedzić 8O Uwielbiam patrzeć na klif, a jeszcze ruiny... :ok: dla mnie bardzo zachęcająco brzmi :piwa:

Lecę spać dziewczynki, dobrej nocy :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pt mar 27, 2015 23:06 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moli25 pisze:Dla ruin kościoła które lezą na samym klifie warto odwiedzić Trzesacz. Miejscowość bardzo blisko Rewala a tam sie dużo dzieje- polecam gorąco
Obrazek

Faktycznie piękny i trzeba odwiedzić i ruiny i Rewal.
Idę już spać i do jutra. Obrazek

Gosiagosia

Post » Pt mar 27, 2015 23:10 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Dobranoc Gosiu, kolorowych snów :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 27, 2015 23:11 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Dobranoc kochani :201461
Obrazek

Moli25

Post » Pt mar 27, 2015 23:13 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moli25 pisze:Uwielbiam Trójmiasto - Sopot moja miłość.

Proszę o wyjaśnienia :) Ja Sopotu nie cierpię, nie ma tam nic co by mnie mogło zachwycić. Najbardziej kocham dziką Gdynię :) Ale do Sopotu poszłam zobaczyć czym się ludzie zachwycają i nic nie znalazłam prócz kompletnie zaśmieconej plaży ;)

klaudiafj

Post » Pt mar 27, 2015 23:22 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Ja pamietam Sopot sprzed 15 lat- kiedy Molo nie było tak obstawione kramikami, kiedy wstęp był bezpłatny. Jak łabędzie chodziły po płazy a ja je karmiłam chlebem który zbierałam po śniadaniu na ośrodku w którym zawsze sie zatrzymalismy na wakacje, za promenadę, opera piękna, plaże były czyste, mnóstwo bursztynów mam do tej pory z Sopotu, piękne muszle :D
Obrazek

Moli25

Post » Sob mar 28, 2015 0:04 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Aha no to masz takie wspomnienia jak ja z Ustronia Morskiego :) Ja byłam w Sopocie w 2010 w październiku. W Ustroniu też pamiętam dzikie plaże, fale trzaskające o brzeg, sztorm - achhh a w 2010 roku już jak wszędzie, nie ma już tego klimatu dzikiego :(

klaudiafj

Post » Sob mar 28, 2015 9:00 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Nad morzem byłam w 94 roku pierwszy i ostatni raz jakoś się nigdy nie składało, a to samochód nawalił i remont sprzętu zeżarł nam wszystkie pieniążki na wakacje, a to czasu nie było bo małżowin urlopu nie dostał a to to a to śmo, teraz wiadoma rzecz nie ruszę się z domu nie mam szans :D Ale wakacje będę miała i tak, słońce, piasek, woda.... Betoniarka już stoi w garażu, małż przyjedzie i do roboty :D Remont ganku to nie w kij dmuchał no nie ? :D A po ganku czas na resztę domu, czyli salon, kuchnię i pokój z kompem, gipsowanko, malowanko i temu podobne popierdółki. Farby wybrane, zaprawa kupiona nic tylko się brać do machania pędzlem. W sumie zawsze byłam zwolenniczką aktywnego wypoczynku, i nie kumam dlaczego ludzie tyle płacą za jakieś spa czy inne sra, wystarczy zacząć remont starej chałupy, wszystko w pakiecie nawet kąpiele w błocie i maseczki i okłady i depilacje ( jak malowałam swój pokój udało mi się okręcić sobie nogę taśmą odcinającą, przy okazji wydepilowałam sobie nader dokładnie lewą łydkę :D )i to nie ruszając sie z chałupy :D A w Trzęsaczu byłam, w Rewalu też pięknie tam. I jaka fajna była knajpa w Rewalu, mieli rewelacyjnie piwo z kija, wydałam tam multum kasy ciężko zarobionej na truskawkach :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Sob mar 28, 2015 15:27 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Klaudia ja też dawno temu byłam w Sopocie, ostanie lata spędzałam we Władysławowie lub na Helu. We Władysławowie na plaży tłum ale na Helu są jeszcze dzikie i spokojne plaże i miejsca gdzie nie ma tłumu. :D
Kasiu masz rację takie masz atrakcje we własnym domu, że szkoda wydawać kasę na głupoty a czytając twój post uśmiałam się :lol: Masz dobre i tanie pomysły na SPA.
A może i MY się załapiemy haha . Co myślicie o pomyśle SPA błotne z depilacją u KASI
Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob mar 28, 2015 15:33 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Kasia, planuje urlop we wrześniu! Masz cos do remontów? Ja pierwsza do takich rzeczy a jak w pakiecie jest spa, depilacja i jeszcze inne atrakcje z kotami to i małża zabiorę, on sie wszystkim co ma futro zaopiekuje :D

Cześć Gosiu! :D
Obrazek

Moli25

Post » Sob mar 28, 2015 15:41 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moli25 pisze:Kasia, planuje urlop we wrześniu! Masz cos do remontów? Ja pierwsza do takich rzeczy a jak w pakiecie jest spa, depilacja i jeszcze inne atrakcje z kotami to i małża zabiorę, on sie wszystkim co ma futro zaopiekuje :D

Cześć Gosiu! :D

No i widzicie pomysł dobry tylko nie możemy wystraszyć Kasi ale my pomożemy ! Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob mar 28, 2015 19:17 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Hej dziewczynki w razie czego zapraszam serdecznie z małżami czy bez obojętnie :D Spa sobie zrobimy we własnym zakresie nawet bez remontu jakby coś :D I ja mówię serio całkiem serdecznie zapraszam, miejsca mam dużo pomieścimy się :D A i pogadać będzie można spokojnie a nie za pośrednictwem bezdusznej maszynki :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

[poprzednia][następna]