Zaglądam tutaj regularnie
Ostatnio mamy fazę wypadków…
Zawsze panicznie bałam się upadku – poprzednie przypadki niedawno opisałam….
Teraz gdzieś na placu budowy schodziła po schodach bez poręczy mama najmłodszego kuzyna Krzysia – spadła – złamanie podstawy czaszki, karetka pogotowia nie dała rady pomóc, poleciała do szpitala helikopterem.
Po kilku dniach miała wyjść do domu ale było pogorszenie… niczego więcej już Andrzej nie powiedział o mamie swojego syna…
….
Misiek mnie dziabnął dość mocno w kilka miejsc obok kostki – trafił w tętniczkę i zastanawiałam się po zalaniu kuchni jak to tamować czy próbować w nocy lecieć na pogotowie… równocześnie chociaż trochę ogarniając plac boju
Aktualnie leczę się „Tribioticiem” – znowu silny odczyn i spuchnięcie…
….
Babcia… jest na etapie nauki w jaki sposób się dzwoni przez telefon i odbiera rozmowę…
…….
Co u Was, jak się czujecie, gdzie jesteście, może ktoś wybiera się na urlop?
Pozdrawiamy
EDYCJA:
15.07.2015 - kolejna dawka "Fioprexu"

EDYCJA 21.07.2015
Krzyś…. W ubiegłym tygodniu powiedział, że ma zaliczone wszystkie przedmioty i egzaminy…. Jeszcze praktyki i praca….

EDYCJA 22.07.2015
Jakiej wielkości MMS można wysłać przez telefon?
MMS - już kolejny nie doszedł- wraca niedostarczony - myślałam, że poprzedni wysłany był za duży - miał 5 zdjęć, przedwczorajszy jedno i to samo...
23.07.2015
Już prawie koniec kolejnego tygodnia… Niektórzy są na urlopie, inni go kończą lub już wrócili, inni czekają…
Brałam sobie pojedyncze dni,
Mąż już trzeci tydzień prawie codziennie spotyka się z Bratem… i dopiero od Babci przez telefon dowiedział się, że jest prababcią…. Podobno Andrzej, co potwierdził, jakoś od początku lipca ma wnuczkę… nawet nam o tym nie wspomniał, ani Mama ani Babcia też się nie odezwały więc nie wiem nic więcej… a skoro nie wiem to jak mam gratulować…

Mieszkają pod Warszawą, nie widziałyśmy się całe wieki ... jedynie na swoje imieniny odebrały SMS... i to jest taka próba kontaktu jednostronnego tylko z mojej strony

24.07.2015
Jutro przyjeżdża Krzyś - ma imieniny - prawdopodobnie jak zwykle na bardzo krótko
W niedzielę imieniny Hanny - czyli Babci więc podczas weeckendu będę bardziej zajęta rodzinnie a dodatkowo we wtorek mam swoją własną - 25 rocznicę