Cudne fotki Oczu nie można oderwać od tych ślicznych kocistych
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
Ciociu Kotino dziękujemy, że nam przypomniałaś o Miau Wstyd nam trochę, że zapomnieliśmy o Ciociach i naprawiamy błędy nasze. Duża miała przez ostatnie dwa miesiące tyle sesji zdjęciowych, że jak wracała do domu to aparatu do rąk nie miała ochoty już brać . Ale, nie żeby tak całkowicie jej się odechciało . U kotów zdrowa sielanka...stop...Wszystkie się tolerują... stop...Dziewczyny coraz bardziej ...stop...Forest (tfu tfu odpukać) "zdrowy"...stop...Oddaje się namiętnie swoim ulubionym rozrywką czyli spaniu i jedzeniu ;p...stop.
W ciepłe dni Forest z Cookie wylądowali pod prysznicem. Ojjjjj nie spodobało się kotom to spa
Próby uchwycenia razem Foresta i Cookie do Kotylionowego kalendarza. Nieudane. Zanim się nastawiłam i znalazłam kadr towarzystwo się rozeszło
Głodzilllle
Poduszkowce
Królowa
Na koniec najsłodsza ze słodkich i najbardziej obfotografowana
Napisałam miesiąc temu, że sielanka...że Forest odpukać zdrowy... noi chyba nie odpukałam. W poniedziałek byliśmy u doktor Ani zrobić kompleksowe badania krwi i tarczycę bo Forest nagle bardzo schudł...Beigunki i wymioty też się zaczęły pojawiać. Noi mam wyniki... kłębuszkowe zapalenie nerek ... tarczyca znowu podwyższona, wątrobą i cukier w normie... fosfor w normie... na szczęście ma apetyt... Dostaliśmy antybiotyk na miesiąc i zwiększyliśmy dawkę Metizolu do tego lakcid.
Trzymajcie Ciocie kciuki za Foresta bo to twardy chłop jest i się nie daję!!
Dziękujemy, że Ciocie są i nas wspierają Od 2 dni Forest nie wymiotuje i nie ma biegunki. O działaniu leków jeszcze za wcześnie mówić. Je i to bardzo chętnie (jak na zdrowego Foresta przystało) tylko dużo śpi i jest apatyczny