Elisha i Beniamin część czwarta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 29, 2013 20:17 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Ania nie zmieniaj tematu - o co chodzi z tym "w moim stanie to niewskazane"??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie gru 29, 2013 20:22 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Milena_MK pisze:Ania nie zmieniaj tematu - o co chodzi z tym "w moim stanie to niewskazane"??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

AAAAAaaaa, NIE! W ciążę się wrobić nie dam!

Po prostu jeszcze mi ciśnienie nie spadło po pracy. Bo ja dziś w pracy byłam i trafiła mi się taka jedna klijętka, co to ciśnienie mi podniosła skutecznie i na długo. Jakem obejrzała Chodakowską, to mi skoczyło jeszcze bardziej....

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Nie gru 29, 2013 20:25 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Aaaa ha :) A ja już chciałam gratulować :ryk:

No cóż, ja jutro pierwszy dzień w pracy po długiej przerwie (na szczęście tylko na 2 dni i znów wolne). Zastanawiam się, kto jutro mi podniesie ciśnienie...

Milena_MK

Post » Nie gru 29, 2013 20:32 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Poproszę zdjęcia ofutrzonego Benia! :P
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Nie gru 29, 2013 20:32 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Milena_MK pisze:Aaaa ha :) A ja już chciałam gratulować :ryk:

No cóż, ja jutro pierwszy dzień w pracy po długiej przerwie (na szczęście tylko na 2 dni i znów wolne). Zastanawiam się, kto jutro mi podniesie ciśnienie...

Oby nikt :D

Sarah DeMonique

Post » Nie gru 29, 2013 20:37 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Milena, a propos naszej rozmowy na fejsie, nie przyznam się tam publicznie :mrgreen: , ale łapki pomalowałam farbami, najzwyklejszymi akwarelami na potrzebę zdjęcia :oops: Powinnaś poszukać jakiejś henny, najlepiej brązowej, tylko sprawdź ile się utrzymuje, żebys potem nie szła z takimi łapkami do pracy. Polecam też kupić kolorowe cyrkonie i przykleić w kącikach oczu, no i obowiązkowo świecidełko na czoło. Moje wykonane z kilku cyrkonii zlepionych do kupy :ok: No i sztuczne rzęsy, oczy robią tam całą robotę -> np. coś takiego :)
http://www.youtube.com/watch?v=I5-UlIgGRLg
u Ciebie myślę, że sprawdziłoby się połączenie szmaragdowej zieleni w zewnętrznym kąciku i złotomiedzianego cienia na reszcie powieki :)
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie gru 29, 2013 20:39 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Ania, a z jakiej to okazji się tak pomalowałaś?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie gru 29, 2013 20:43 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Spilett pisze:Ania, a z jakiej to okazji się tak pomalowałaś?

A z żadnej, historia jest bardzo przyziemna. Kiedyś miałam zajawkę na bolywoodzki pokój. Chciałam obszyć sobie poduszki, zmienić zaśłonki w pokoju - ogólnie wystrój. Ale byłam biedną strudentką i nie miałam kasy na goowe akcesoria więc to co mogłam postanowiłam sobie uszyć sama. Niestety ceny materiałów z wzorami indyjskimi mnie przeraziły, dlatego poszłam do ciucholandu i znalazłam cały zestaw-ubranie: spodnie, tunika i chusta :mrgreen: Zanim zmieniły się w poszewki i narzutę, postanowiłam się przebrać, a ponieważ efekt bardzo mi się spodobał, zrobiłam makijaż i kilka zdjęć :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie gru 29, 2013 20:52 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

vanesia1 pisze:Milena, a propos naszej rozmowy na fejsie, nie przyznam się tam publicznie :mrgreen: , ale łapki pomalowałam farbami, najzwyklejszymi akwarelami na potrzebę zdjęcia :oops: Powinnaś poszukać jakiejś henny, najlepiej brązowej, tylko sprawdź ile się utrzymuje, żebys potem nie szła z takimi łapkami do pracy. Polecam też kupić kolorowe cyrkonie i przykleić w kącikach oczu, no i obowiązkowo świecidełko na czoło. Moje wykonane z kilku cyrkonii zlepionych do kupy :ok: No i sztuczne rzęsy, oczy robią tam całą robotę -> np. coś takiego :)
u Ciebie myślę, że sprawdziłoby się połączenie szmaragdowej zieleni w zewnętrznym kąciku i złotomiedzianego cienia na reszcie powieki :)

Ania - dzięki wielkie, jesteś kochana!!! W zasadzie to może się nie zmyć, do pracy idę dopiero 6 stycznia, nadto u mnie w pracy są bardzo tolerancyjni, środowisko wielokulturowe. Jakby ktoś coś powiedział, to bym go pozwała :D A Ty tak ślicznie wyglądasz w tym przebraniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Co do ciucholandów - wczoraj odkryłam, że moj osiedlowy posiada aż cały rząd ubrań w stylu bolywood. I cały rząd pięknych chust po 5 złotych!!!!!! Sama kupiłam sobie taki strój (oprócz chusty na biodra - miałam swoją):

Obrazek

Milena_MK

Post » Nie gru 29, 2013 20:54 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

A gdzie ty?
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie gru 29, 2013 20:55 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Faaaaaaaaajnie, bardzo mi się podoba efekt :)

Milena_MK pisze:
vanesia1 pisze:Milena, a propos naszej rozmowy na fejsie, nie przyznam się tam publicznie :mrgreen: , ale łapki pomalowałam farbami, najzwyklejszymi akwarelami na potrzebę zdjęcia :oops: Powinnaś poszukać jakiejś henny, najlepiej brązowej, tylko sprawdź ile się utrzymuje, żebys potem nie szła z takimi łapkami do pracy. Polecam też kupić kolorowe cyrkonie i przykleić w kącikach oczu, no i obowiązkowo świecidełko na czoło. Moje wykonane z kilku cyrkonii zlepionych do kupy :ok: No i sztuczne rzęsy, oczy robią tam całą robotę -> np. coś takiego :)

Ania - dzięki wielkie, jesteś kochana!!! W zasadzie to może się nie zmyć, do pracy idę dopiero 6 stycznia, nadto u mnie w pracy są bardzo tolerancyjni, środowisko wielokulturowe. Jakby ktoś coś powiedział, to bym go pozwała :D A Ty tak ślicznie wyglądasz w tym przebraniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Co do ciucholandów - wczoraj odkryłam, że moj osiedlowy posiada aż cały rząd ubrań w stylu bolywood. I cały rząd pięknych chust po 5 złotych!!!!!! Sama kupiłam sobie taki strój (oprócz chusty na biodra - miałam swoją):

Obrazek

No super!

ab. pisze:A gdzie ty?

Właśnie?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie gru 29, 2013 20:55 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Eeee no ja to jeszcze nieeee, walnę fotę z rąsi dopiero jak będzie sylwester, bo jeszcze fryzura i make-up. I nie wiem, co zrobić z włosami...

Milena_MK

Post » Nie gru 29, 2013 20:56 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Zajefajowe... Ehhhh, Sylwester :( Nawet mój Młody idzie na Sylwestra w tym roku :/

Sarah DeMonique

Post » Nie gru 29, 2013 20:56 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

:?:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie gru 29, 2013 20:57 Re: Elisha i Beniamin część czwarta

Włosy podkręcone i rozpuszczone - chyba :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

[poprzednia][następna]