Dzień dobry, wita Lamar:) Let's kill this WĄTEK!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 27, 2013 15:54 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Dzięki, dumna jestem i blada :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Nie paź 27, 2013 16:16 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Jestem na stronie 3 :D Ale kozactwo 8O

Ale mnie ciekawość zżera co to za zagwozdka 8O 8O 8O
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Pon paź 28, 2013 7:30 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Blodka pisze:Pisam pracę magisterską a przynajmniej próbuję, droga przez męki piekielne, ale promotorka goni z biczem w ręku i trzeba d..ę spiąć, zęby zagryźć i podołać zadaniu:)

Trzymam kciuki! :ok: :ok:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Pon paź 28, 2013 7:35 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Ceść Lamal! Powiec swojej Duzej, zeby do nas do wontecku zaglondneła, to sie dowie co siem wcoraj działo. Moja Duza to siem pses to chichla i chichla, a mnie tak mało pogłaskała :( a telas znowu dzieś wychodzi... I zablali mi Zuzie :(
Niescenśliwa Pelełka

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon paź 28, 2013 10:39 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Siema Peleło :1luvu: Moja Duza pisa i f sumie to napisała jus seść stlonuf. Wymondza siem i jest wazniejsa nis magi w zupie. Udaje ze jest mondla :ryk: Nie ma casu siem ze mnom bawic, dlatego tes połozyłem siem cichutko u niej na biulku (nawet mi kocyk dała zebym na jej gupich notatkach nie lezał) i sobie śpiam. A ona cały cas pisa i pisa.

Zalaz jej powiem zeby zaglondneła na Was wątek bo widzem, ze jej jus mózgownica siem kopci i zwoje scelajom.

Na dowód wzucam fotkem zeby nie było ze kity cisnem i jom glyzam albo dlapam. Ja śpiam.
Obrazek
Buziam, Lamal .
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pon paź 28, 2013 12:53 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Lemarku :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon paź 28, 2013 13:53 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Jaki śliczny śpiący Lamarek :1luvu:
I jaki grzeczny dla Dużej!
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Pon paź 28, 2013 15:34 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Prawda, jak dba o kondycję umysłową? Skarb nie kot :D :P

Spilett

Post » Pon paź 28, 2013 16:44 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Wóz albo przewóz-dostał dziś żółtko jajcowe do wszamki. Zobaczymy czy coś mu z tego będzie , wprawdzie połowę rozbabrał na sobie i musiałam go czyścić ( z taką miną "a sooo tooo jesssst????"), wyglądało to przekomicznie.
Dziewczyny zaczynam ósmą stronę pracy. Dałam sobie jeszcze max dwie godziny i kończę pierwszy rozdział i jutro zanoszę na uczelnię , po czym wychodzę z niej i pędzę na zabój do domciu :1luvu:

Chciałam tylko dodać że nie należy chwalić dnia balblabla bo Lamar pogryzł mi notatki takie jedne "mondre" . Leżał na tym kocyku a słońce mu świeciło przez szybę i nagrzewał się jak szkiełko na plaży. Potem ono zaszło a pazury i kły mojego Kociątka zaszły też. Mi za skórę :ryk: .
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pon paź 28, 2013 17:29 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

No no, dobra jesteś! Ja już sobie obiecałam dziś, że w tym tygodniu skończę pisać. Ciekawe co mi z tego wyjdzie :D Pewnie kicha, jak zwykle ;D

Spilett

Post » Pon paź 28, 2013 18:23 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Nie nie Spillet, dobra to Ty jesteś :) Moje wypociny nie zdołałyby nikogo podniecić nawet w jednej setnej procenta jak Twoja twórczość, póki co nie znane mi jest zboczenie podniety pod wpływem tekstów o kontroli administracji publicznej hahahahahaha:))))) No chyba że w lipcu jakiemuś za przeproszeniem członkowi komisji wsypię z przyczajenia do kawy na stoliku jakiegoś procha to Wam napiszę jak podziałał i czy się obroniłam , czy wywalili mnie na zbity pysk :)
Póki co do lipca jeszcze masakrycznie dużo czasu, ale tak czy siak ja dziś siedzę póki nie skończę i idę spać...Bo jutro 4 rano pobudka do pracyyyyy łeeeee :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

P.S. Bo nie skumałam, a Lamar mi tylko kazał zajrzeć do Twojego wąteczku, o co chodzi z nieszczęśliwą Perełeczką i z tym że Zuzkę jej zabrali????
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pon paź 28, 2013 18:30 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Blodka pisze:Nie nie Spillet, dobra to Ty jesteś :) Moje wypociny nie zdołałyby nikogo podniecić nawet w jednej setnej procenta jak Twoja twórczość, póki co nie znane mi jest zboczenie podniety pod wpływem tekstów o kontroli administracji publicznej hahahahahaha:))))) No chyba że w lipcu jakiemuś za przeproszeniem członkowi komisji wsypię z przyczajenia do kawy na stoliku jakiegoś procha to Wam napiszę jak podziałał i czy się obroniłam , czy wywalili mnie na zbity pysk :)
Póki co do lipca jeszcze masakrycznie dużo czasu, ale tak czy siak ja dziś siedzę póki nie skończę i idę spać...Bo jutro 4 rano pobudka do pracyyyyy łeeeee :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

P.S. Bo nie skumałam, a Lamar mi tylko kazał zajrzeć do Twojego wąteczku, o co chodzi z nieszczęśliwą Perełeczką i z tym że Zuzkę jej zabrali????

Moja twórczość... Dobre dobre :D Uśmiałam się :ryk: Chciałaś chyba powiedzieć moje wypociny :mrgreen:
A Perełka jest nieszczęśliwa, bo bawi się z Zuzią tylko po południu, jak jej pani (a moja współlokatorka) wróci z pracy, czyli koło 17, tak gdzieś do 21. A rano nie ma Zuzi, to Pereł nieszczęśliwy :D :ryk:

Spilett

Post » Pon paź 28, 2013 18:42 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Uroczy śpioch :)

PS.
Dziewczyny, ja też jestem w kręgach pisania pracy....... aż szkoda pisać o tym i dlaczego tak długo :ryk:

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Pon paź 28, 2013 18:42 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

ahaaa...to teraz już kumam :)
Zastanawiałam się jakby to było gdybym wtedy w sierpniu zabrała obydwa maciupkie koteczki od wyrodnej matki. I co ja bym teraz miała oprócz sajgonu w domu:)
Dowiedziałam się jakieś dwa tygodnie temu że ten drugi kotek , rodzeństwo od Lamarka to koteczka, podobno na plac zawitała jakaś pani i zabrała ją do siebie. Niestety nie znam jej dalszych losów.
Wiem tylko tyle, że kocia biologiczna matka ( zła jestem jak ją sobie przypomnę) tak jak nie płakała i nie szukała mojego Lamarka odkąd go zabrałam z tej doliny nędzy i rozpaczy , tak nie szukała i nie płacze za swoją córcią , która w zasadzie była z nią jakieś dwa miesiące dłużej niż Lamar. Wszystko opowiada mi moja ciotka, która przychodząc do babci codziennie dokarmia tam armię kotów.
Mało tego pamiętacie jak pisałam na początku- na mojego prychała i syczała, tamtą tuliła i lizała. Kiedy ja zabrałam jej dziecko, to tamtą zaczęła odrzucać i prychać na nią , a koteczka latała za nią jak cień .
Jestem ciekawa co powoduje takie zachowanie u kocich mam , troszkę już na świecie widziałam, może i mało wiem, ale powiem szczerze że z takim zachowaniem wobec swoich dzidziusiów w świecie kotów/psów spotkałam się pierwszy raz.
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pon paź 28, 2013 19:09 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Ja pamiętam tą opowieść z początku wątku, hmm... prawda jest taka, że Ty jesteś Najlepszą Mamą dla Lamarka :1luvu:

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

[poprzednia][następna]