Moderator: Estraven

Aggi pisze:Pewnie że tak,ja też uważam że jak kot zdrowy to niech je to na co ma ochotę-oczywiście w przypadku Plamki nie zaliczam do tego kaszki dla niemowląt...
Aggi pisze:Trująca to może i nieAle Plamka dzisiaj po niej wymiotowała...
Zresztą wcześniej jak dorwała się do mleka dla córy na surowo to też wymiotowała...

kinga w. pisze:Cholera, tak jak Kłak moją szafę z ubraniami. Potem wystarczy wygarnąć ciuchy z półki i jest miejsce na koteczka.Wiesz co? Z doświadczenia wiem że koty słabo się włamują do piekarnika kuchenki gazowej.
ewan pisze:I co jak juz sobie samatę szafkę otworzy to sobie sama karton czy woreczek otwiera
ewan pisze:widocznie organizm potrzebuje coś mlecznego, mogłabyś o takie rzeczy pytać na forum, myślę, że gdybyś jej dała od czasu do czasu 12% śmietanki i odrobiną przegotowanej wody byłoby dobrze - spróbować możesz czy nic jej nie będzie koty nie tolerują mleka ( nie wszystkie oczywiście-moja lubi mleko skondensowane do kawy i nic jej nie jest)a po śmietance nic im nie jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości