BANDA KULAWEGO - DO ZAMKNIĘCIA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 01, 2009 15:55 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Nie wiedzę, że jesteś na forum, Marcelibu :) Nie ma Cię :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto wrz 01, 2009 16:00 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Sihaja pisze:Nie wiedzę, że jesteś na forum, Marcelibu :) Nie ma Cię :)

A bo ja się "ukrywam" 8) . W panelu użytkownika mam zaznaczone "ukryj swoją obecność na forum".
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto wrz 01, 2009 16:05 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

aaachaaaa.... NO, jak się odezwiesz to nici z ukrycia :)

Sihaja

Post » Wto wrz 01, 2009 16:42 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Sihaja pisze:aaachaaaa.... NO, jak się odezwiesz to nici z ukrycia :)

Ale też nikt nie wie, czy jeszcze jestem... 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto wrz 01, 2009 17:17 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Bry,,,
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto wrz 01, 2009 17:36 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Mi się najbardziej podoba opcja ignorowania postów wrogów. :twisted:
Prawie cały kulawy wątek w stylu:Ten post został napisany przez ..., który znajduje się na Twojej liście ingorowanych.. :twisted: :mrgreen:
:wink:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Wto wrz 01, 2009 17:48 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

varia pisze:Mi się najbardziej podoba opcja ignorowania postów wrogów. :twisted:
Prawie cały kulawy wątek w stylu:Ten post został napisany przez ..., który znajduje się na Twojej liście ingorowanych.. :twisted: :mrgreen:
:wink:

O właśnie Twój post mi się tylko częściowo wyświetlił, z ostrzeżeniem, czyli opcja "wrogów" działa...
:mrgreen:

Marcelibu

Post » Wto wrz 01, 2009 18:04 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

chyba nie znam tej opcji przyjaciel/wrog :roll: :roll: :roll:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto wrz 01, 2009 18:15 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Toć tu fszyscy przyjaciele na BK :)

Sihaja

Post » Wto wrz 01, 2009 18:33 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Sihaja pisze:Toć tu fszyscy przyjaciele na BK :)

Oczywiście za wyjątkiem wrogów! :mrgreen: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto wrz 01, 2009 18:48 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

czyli że co??? że można raz na zawsze pozbyć się sprzed oczów postów varii??? Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Wto wrz 01, 2009 18:53 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Co Wy chcecie od varii? Toż ona tu kolorytu nadaje całkiem niezłego, z tym lizaczkiem swoim... Ciekawe, czy na nowym miau też lizaka będzie miała... :)

Sihaja

Post » Wto wrz 01, 2009 19:09 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Adrianapl pisze:chyba nie znam tej opcji przyjaciel/wrog :roll: :roll: :roll:

Masz, masz :D .
Prawy górny róg forum -> Panel użytkownika-> ramka po lewej stronie, ostatni wiersz "przyjaciele i wrogowie" -> zarządzaj przyjaciółmi; zarządzaj wrogami.

Jeśli kogoś zakwalifikujesz do "przyjaciół" to posty tych osób będą dla Ciebie wyróżnione, można takiej całej grupie wysłać jedną wiadomość itp.
"Wrogowie" - chodzi o ignorowanie postów (nie widzisz ich), co ma swoje dobre i złe strony. Możesz np. w PW ustalić regułę, że PW od takich osób są od razu usuwane.

Marcelibu

Post » Wto wrz 01, 2009 19:11 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Marcelibu pisze:

Prawy górny róg forum -> Panel użytkownika-> ramka po lewej stronie, ostatni wiersz "przyjaciele i wrogowie" -> zarządzaj przyjaciółmi; zarządzaj wrogami.

Jeśli kogoś zakwalifikujesz do "przyjaciół" to posty tych osób będą dla Ciebie wyróżnione, można takiej całej grupie wysłac jedną wiadomość itp.
"Wrogowie" - chodzi o ignorowanie postów (nie widzisz ich), co ma swoje dobre i złe strony. Możesz np. w PW ustalić regułę, że PW od takich osób są od razu usuwane.

ciekawie brzmi ;)
:kotek:
a w ogole fajnie teraz najczestsze usmieszki sa dodane obok :piwa:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto wrz 01, 2009 19:25 Re: BANDA KULAWEGO - plus Cycek ale chyba bez trzustki :)

Adrianapl pisze:
Marcelibu pisze:

Jeśli kogoś zakwalifikujesz do "przyjaciół" to posty tych osób będą dla Ciebie wyróżnione, można takiej całej grupie wysłac jedną wiadomość itp.

ciekawie brzmi ;)
:kotek:
a w ogole fajnie teraz najczestsze usmieszki sa dodane obok :piwa:

Tak, to też fajne ułatwienie.

Marcelibu

[poprzednia][następna]