Dorota pisze:zapietanaguzik pisze:Lemoniada pisze:MaupyZazdrościcie mi normalności i trzeźwości umysłu, po prostu
przestań, bo się uduszę![]()
![]()
Nie mozesz sie udusic.
Masz koty na wychoweaniu
spoko, dostaniecie w spadku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:zapietanaguzik pisze:Lemoniada pisze:MaupyZazdrościcie mi normalności i trzeźwości umysłu, po prostu
![]()
Nie mozesz sie udusic.
Masz koty na wychoweaniu
Ja tam bym chętnie popatrzyła...Dorota pisze:zapietanaguzik pisze:Lemoniada pisze:MaupyZazdrościcie mi normalności i trzeźwości umysłu, po prostu
![]()
Nie mozesz sie udusic.
Masz koty na wychoweaniu
Lemoniada pisze:Ja tam bym chętnie popatrzyła...Dorota pisze:zapietanaguzik pisze:Lemoniada pisze:MaupyZazdrościcie mi normalności i trzeźwości umysłu, po prostu
![]()
Nie mozesz sie udusic.
Masz koty na wychoweaniu
dorzucę Lemoniadzie Cycka, tym bardziej z tasiemcemzapietanaguzik pisze:i dlatego to Ty dostaniesz kotecki
Femka pisze:dorzucę Lemoniadzie Cycka, tym bardziej z tasiemcemzapietanaguzik pisze:i dlatego to Ty dostaniesz kotecki
kalair pisze:Femka pisze:dorzucę Lemoniadzie Cycka, tym bardziej z tasiemcemzapietanaguzik pisze:i dlatego to Ty dostaniesz kotecki
Myślisz, że nie ma swojego? Tasiemca znaczy...
zapietanaguzik pisze:kalair pisze:Femka pisze:dorzucę Lemoniadzie Cycka, tym bardziej z tasiemcemzapietanaguzik pisze:i dlatego to Ty dostaniesz kotecki
Myślisz, że nie ma swojego? Tasiemca znaczy...
to się od razu i dokoci, i dotasiemcuje
Tasiemiec dużo je, więc też nie. Kiedyś mój pies miał, ledwo dziadostwo wytłukłamzapietanaguzik pisze:Lemoniada pisze:żadnych kotów więcej nie przyjmuję
a tasiemca?
Lemoniada pisze:Oświadczam wszem i wobec, iż wbrew krążącym plotkom jestem NAPRAWDĘ normalna, w związku z czym staram się raczej ograniczać zwierzostan i żadnych kotów więcej nie przyjmuję. Nie to co inni, którzy zbierają koty z drzew albo znajdują w innych dziwnych miejscach 8)
Wszystko się zgadza. Mam mdłości, odruchy wymiotne i wysypkę za każdym razem kiedy tu zaglądamFemka pisze:Lemoniada pisze:Oświadczam wszem i wobec, iż wbrew krążącym plotkom jestem NAPRAWDĘ normalna, w związku z czym staram się raczej ograniczać zwierzostan i żadnych kotów więcej nie przyjmuję. Nie to co inni, którzy zbierają koty z drzew albo znajdują w innych dziwnych miejscach 8)![]()
jakbyś była normalna, to byś się tu tak dobrze nie czuła
Lemoniada pisze:Wszystko się zgadza. Mam mdłości, odruchy wymiotne i wysypkę za każdym razem kiedy tu zaglądamFemka pisze:Lemoniada pisze:Oświadczam wszem i wobec, iż wbrew krążącym plotkom jestem NAPRAWDĘ normalna, w związku z czym staram się raczej ograniczać zwierzostan i żadnych kotów więcej nie przyjmuję. Nie to co inni, którzy zbierają koty z drzew albo znajdują w innych dziwnych miejscach 8)![]()
jakbyś była normalna, to byś się tu tak dobrze nie czuła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości