Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:Powiedz Przyjacielu i wejdź
Osobiście dowiozę

jej siostra pisze:Władca Pierścieni, tom 1, księga II, str. 445. Tłumaczenie Marii Skibniewskiej.
Nie mogę Mel odrywać od Przyjaciół, nie?
Tak szybko odszukałaś, czy znasz na pamięć? Mnie się tylko kojarzyło morelowa pisze:
Czy ja tu pisałam o kotce z dworca, czy na wątku Meli..Chyba tam. Musze coś wyjaśnić. Czekam na mail.
morelowa pisze:Jej siostraTak szybko odszukałaś, czy znasz na pamięć? Mnie się tylko kojarzyło
![]()
I możesz odrywać od przyjaciół - możesz zostać Nowym Przyjacielem![]()
Oczywiście, że domku będziemy szukać takiego zorientowanego [co może być trudne] na starego kogoś, komu może się wszystko przytrafić.
Nawiasem- spotkałam wczoraj dziewczynę, u której mieszka Kika, matka Moreli. Za każdym razem obawiam się, ze kotka odeszła - ma chyba ze 150 lat! Morela ma 13, a tamta też nie najmłodsza była[Morela jest z jej ostatniego, przed kastracją, miotu i jedyna, która przeżyła] Podobno Kika jest prawie siwa, choć ogólnie jest zupełnie czarna i bez zębów. Nigdy poważnie nie chorowała.
Świetnie, że je , tzn. że potrafi jeść suche. Bo pewnie jej/jego [kurtka, no] nie boli nic w buzi. I ułatwia trochę życie dużym
edit: kiedy macie następną wizytę u weta, coby wreszcie określił przynależność do płci ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 42 gości