MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Za to przy mnie na pewno wyglądasz jak dziecko Murzyna
To taka bledzizna z ciebie? Dawaj tu nad morze, zadbam o twoją opaleniznę!
No oki, ale co zrobić z Inką?
Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Za to przy mnie na pewno wyglądasz jak dziecko Murzyna
To taka bledzizna z ciebie? Dawaj tu nad morze, zadbam o twoją opaleniznę!
MB&Ofelia pisze:Hmmm... No tak, Inusia opalania nie potrzebuje...
Wyślemy Małą Czarną i Ineczkę na wakacje w leśne ostępy! Jakiś przytulny, bezpieczny pensjonacik dla kotów, z kocim spa, masażami, manicure, lekcjami ogłady (dla Małej Czarnej), kocim placem zabaw itp... A my w tym czasie na plażę
. Tak to ja mogę plażować
. Słodziutko wygląda. Nie zrobię foty, bo by się od razu obudziła. Niech sobie popusia, biedactwo moje najmilejsze. Dyktatura pisze:Byłam na plaży w sobotę. Ludź leżał na ludziu, w wodzie też już miejsca zaczynało brakować. Masakra. Zamelinowałyśmy się z mamą w miłej knajpce z odrobiną cienia i piłyśmy. Tak to ja mogę plażować
MB&Ofelia pisze:Dyktatura pisze:Byłam na plaży w sobotę. Ludź leżał na ludziu, w wodzie też już miejsca zaczynało brakować. Masakra. Zamelinowałyśmy się z mamą w miłej knajpce z odrobiną cienia i piłyśmy. Tak to ja mogę plażować
O, to to to!!!
Lato, szum morza i piweczko...![]()
Właśnie, kiedy to my miałyśmy robić imprezkę plenerową? Jakoś bliżej początku czerwca, co nie?
MB&Ofelia pisze:Tak na marginesie wczoraj wpadłam na pewien pomysł. Balkonowy. Ofelia bezpieczniej by łaziła po bałkonostradu gdyby zamontować 2-3 półeczki. Takie, żeby Książniczka mogła na nich posadzić dupinkę albo bezpiecznie zrobić w tył zwrot.
Pomysł mam, ale nie mam pojęcia skąd wziąć takowe półeczki i jak je zamontować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości