Moderator: Estraven
jo.anna pisze:myślisz, że to podziała skoro na odkurzacz nie zareagował ? chyba wstrzymam się na razie, otworze sobie bronksa i poczekam, a może on też lub ?

ruda32 pisze:jo.anna pisze:myślisz, że to podziała skoro na odkurzacz nie zareagował ? chyba wstrzymam się na razie, otworze sobie bronksa i poczekam, a może on też lub ?
a może na szyneczkę na przynętę ?
nasz niby z lasu a szynkę brał w łapki i do buźki wkładał ,widać ,że tak karmiony był![]()
no różne zboczenia są

MB&Ofelia pisze:Acha, moja Ofelia wylezie do jakiegoś patyczka, którym się majta na ziemi tak żeby szurało (ale nie takie szur-szur-szur-szur, tylko szur w jedną stronę - sekunda przerwy - szur w drugą stronę itd.). Tak mi się ją udało wywabić spod krzaka, jak mi wylazła na spacerze z szelek. Ale nie wiem, czy to podziała na persa, bo moja to "rasowa piwniczanka".

ruda32 pisze:a może jesteś zbyt nachalna i ma dosyć nagabywania i wyjdzie jak będzie miał święty spokój ?
no w końcu to pers![]()
Alienor pisze:Jak widać Karmel trafił do domu tymczasowego gdzie namawia się go do wychodzenia (spod wanny, ale to detal), prześladuje odkurzaczem i uporczywą aromatoterapią oraz nakłania do spożywania alkoholu a przynajmniej pije na oczach niewinnego kotka - kotkins, szykuj ekipę ratunkową![]()
jo.anna - może rzeczywiście siła spokoju da radę![]()
![]()
a Twojego chrześniaka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 55 gości