Danusia pisze:ula-misia pisze:to sama widzisz, znów nie pora dla mnie
a ja wcale piwa nie pijam, nie lubię
toż o tym piszę przez pól godziny, że alkohol dla mnie może nie istnieć-żaden

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:ula-misia pisze:to sama widzisz, znów nie pora dla mnie
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:to sama widzisz, znów nie pora dla mnie
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:to sama widzisz, znów nie pora dla mnie
a ja tam inne lubię,ale tylko w malych ilościach , raczej okazyjnie,rewntualnie przed spankiem czasami
ula-misia pisze:i dobrze Ci tak, ja nie mam woreczka żółciowego i nie trunkuje bo mi wątroba dowala
Danusia pisze:ula-misia pisze:i dobrze Ci tak, ja nie mam woreczka żółciowego i nie trunkuje bo mi wątroba dowala
ja dbam o watrobę , no przynajmniej tak mi się wydaje
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:i dobrze Ci tak, ja nie mam woreczka żółciowego i nie trunkuje bo mi wątroba dowala
akurat to nie kwestia dbania czy nie, poprostu nie życzy ona sobie pewnych smakołyków
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:i dobrze Ci tak, ja nie mam woreczka żółciowego i nie trunkuje bo mi wątroba dowala
akurat to nie kwestia dbania czy nie, poprostu nie życzy ona sobie pewnych smakołyków
moja wszystko przyjmuje.
Współczuję Ci. a kamyki nerkowe jak?
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:i dobrze Ci tak, ja nie mam woreczka żółciowego i nie trunkuje bo mi wątroba dowala
moja wszystko przyjmuje.
Współczuję Ci. a kamyki nerkowe jak?
cicho, bo usłyszą i się obudzą
panimama pisze:na jakim programie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 123 gości