Moderator: Estraven
Dorota pisze:
Na jego miejscu tez bys robila zapasy

dune pisze:trawa11 pisze:
a wiesz ,ze nie dzielna praca w g......sie obraca
![]()
text miesiąca
![]()
![]()
znaczy tylko w ogródku mozna pracować
w ramach nawożenia![]()
kotlety koperkowe, ładnie wyglądają
trawa11 pisze:Dorota pisze:
ja też chowam, tylko ,że potem nie mogę sobie przypomnieć ,gdzie schowalam ,albo czy czasem nie wyjadłam
trawa11 pisze:Kotlety rodem z tych oszczędnych
Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:
ja też chowam, tylko ,że potem nie mogę sobie przypomnieć ,gdzie schowalam ,albo czy czasem nie wyjadłam
Bazyl zawsze pamieta...

trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Kotlety rodem z tych oszczędnych
![]()
![]()
nie wiesz co to?
trawa11 pisze:dune pisze:a ja dzis mam suuuper obiad, najlepszy na świecie![]()
![]()
a jaki?
akurat spaghetti
Bolkowa pisze:Wpisałam sie na setnej stronie w poprzedniku i wyraziłam chęć na nowy wątek. Po chwili zastanowienia, przejechałam kursorem w góre a tam drogowskaz do nowego się znajdował. Rany julek, znowu kilkanaście stron napisane.Ale i tak poczułam sie jak w domu - Bazylek i jedzenie mi mignęło na ekranie od razu.
Witajcie zimowo, niedzielnie... Dzisiaj mam w planie wielkie leniuchowanie o ile moje łóżko odzyskam. Kupiłam sobie nową kołdrę i poduszkę (poprzednie osikał skutecznie tymczas). Wystarczy, że na chwilę opuszczę leże a już rodzina się w nim melduje, Lolek też. Albo przyjdzie mi schudnąć i to znacznie albo z kołdrą wyprowadzić![]()
Z ciekawostek, wczoraj rozpoczęłam poszukiwanie dużego garnka. Młody zaalarmowany hałasem przyszedł mi z pomocą i znalazł.... na balkonie.... z zupą. W kolorze żółtawym, nie moglismy odgadnąć co zacz. Odmrażam ja od wczoraj, chyba jest to kalafiorowa z makaronem, która zagubiła się jakieś 2 tygodnie temu (uważałam, że duży ją zjadł). Zaraz ją podgrzeje i zobaczymy czy zjadalna czy zjadliwa. W tym drugim przypadku powiemy jej adios.

Dorota pisze:
Duzo bulki, malo miesa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue i 17 gości