Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
renatab pisze:Kasiu cieszę się,że pojedziecie na Paluch.Oglądając zdjęcia z Palucha zauważyłam,że one są bardzo niewyrazne.Niektórym kotom robią zdjęcia samego pysia i nie widać czy to jest burasek czy marmurek.![]()
Delfinka nadal się nie odzywa?
nurmi pisze:a dlaczego nie wejdzie? jest z delfinką jakiś inny kontakt? coś się stało?
nurmi pisze:a dlaczego nie wejdzie? jest z delfinką jakiś inny kontakt? coś się stało?
Jedziemy na Palucha Renatko, popatrzymy na własne oczy czy nie ma tam Gucia. Może właśnie będzie! Ryzykuję wcześniejszym wyjściem z pracy... mam nadzieję, że nic się nie stanie w związku z tym...
Dziś bierzemy buraska, został podrzucony w święta na werandę domu mojej koleżanki pod Piasecznem.. ona nie może go zatrzymać. Jest w ciąży w 8 miesiącu i nie ma przeciwciał na toksoplazmozę... i się boi. Pewnie niebawem napiszę post o adopcji. Może burasek przyciągnie nam Gucia? Oby oby...
Szalony Kot pisze:nurmi pisze:a dlaczego nie wejdzie? jest z delfinką jakiś inny kontakt? coś się stało?
Jedziemy na Palucha Renatko, popatrzymy na własne oczy czy nie ma tam Gucia. Może właśnie będzie! Ryzykuję wcześniejszym wyjściem z pracy... mam nadzieję, że nic się nie stanie w związku z tym...
Dziś bierzemy buraska, został podrzucony w święta na werandę domu mojej koleżanki pod Piasecznem.. ona nie może go zatrzymać. Jest w ciąży w 8 miesiącu i nie ma przeciwciał na toksoplazmozę... i się boi. Pewnie niebawem napiszę post o adopcji. Może burasek przyciągnie nam Gucia? Oby oby...
Pamiętajcie, żeby obejrzeć też koty chore, w drugim pawilonie. Bo w samym kąciku adopcyjnym to niemal nic nie ma.
I w kwarantannie też patrzcie.
I oby burasek przyciągnął Wszego uciekiniera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości