Timon i Simon[']... Timon i Łaciatek już u Prue:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 13, 2010 21:56 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Dzięki wielkie Prue za szybcutkie
i bardzo obiecujące wypełnienie ankiety :ok: :ok:
jest jeszcze sporo czasu,
ale domek zapowiada się naprawdę fajnie :P
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob lis 13, 2010 22:09 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

oj jakie dobre wieści tutaj!!!!! :piwa: na dobry dom rzeczywiście warto trochę poczekać - a chłopaki to wyjątkowa parka!!!!! :1luvu: gratulacje w takim razie dla obu stron! :mrgreen: :piwa:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Sob lis 13, 2010 22:28 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Ja jak zwykle podczytuję łódzkie kocie historie :D Zdjęcie przedstawiające odbicie lustrzane jest urocze :)

I powiem tak, jeśli kotki są przeznaczone dla jakiegoś domku, to czas nie gra roli :D Ja sama mam kotka po miesięcznym czekaniu. Zresztą remont to czas na założenie zabezpieczeń :D. Trzymam kciuki za domek dla chłopaków, bo należy im się to co najlepsze po tym wszystkim :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Nie lis 14, 2010 3:42 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

O jejku, jak faaaaaajnie :) Takie ślicznochy i razem, nic tylko trzymać kciuki za jak najszybszy remont! :)
Aż bym sama Wam pomogła, ale gdzie mi z Warszawy do Wrocławia... chociaż mam tam kilku znajomych, jakbyście potrzebowali pomocy, to mogę sterroryzować kogo trzeba :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lis 14, 2010 7:54 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Dziękuje wam bardzo ! :mrgreen: Akurat mamy takiego pana,jakby amatora:P Chodzi do nas codziennie i robi :P Nie chcemy robić wiele, tylko gładzie i podłogi.Więc jestem pełna nadzieji że te dwa małe pokoiki które zostały, zrobi szybko.O Mizianie nie musicie sie martwić, mam 29 lat marzeń o kotku do zaspokojenia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Najlepiej to chodziłabym z nimi przyklejonymi do siebie cały dzień...Mój TŻ mial kotka który niestety nie dawał się miziać,co mi nie przeszkadzało w ciagłej na niego napaści :twisted: póki prawie nie odgryzł mi ręki... :P

Hmm jeśli chodzi o moje zwierzątka to traktuje je jak moje dzieci,znam je na wylot,widze każdy najmniejszy odchył od normy, co owocuje wiztą u weta(który poradził mi żebym sobie hodowała fikusa zamiast zwierzątka bo za bardzo panikuje :P) Ale ja sie tym nie przejmuje,wykryłam tak wiele dolegliwości u moich fretek, które są dosyć chorowitymi zwierzątkami , a weci to czesto ignoranci -__-' Bardzo bym chciała doswiadczyć wkońcu tego szczęścia jakie wy macie,mieszkając z kotkami :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie lis 14, 2010 18:07 przez Prue, łącznie edytowano 1 raz
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Nie lis 14, 2010 7:56 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

:ok: :ok: :ok: ruru masz rękę do wspaniałych domków :). Prue już zazdroszczę takiej parki.
joluka pisze:oj jakie dobre wieści tutaj!!!!! :piwa: na dobry dom rzeczywiście warto trochę poczekać - a chłopaki to wyjątkowa parka!!!!! :1luvu: gratulacje w takim razie dla obu stron! :mrgreen: :piwa:
się podpisuję cała pod wszystkim!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie lis 14, 2010 15:54 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Ja chciałam jeszcze zapytać czy kotki są sterylizowane,jaką karmę lubią bądz muszą jeść.
Czy lubią spać w kojcu, budce czy poprostu w łożku :P I czy jedzą z jednej miseczki czy każdemu trzeba osobną :)
Czy korzystają z drapaczka,a i jeszcze chciałam zapytać o kuwetkę, mam taką dość dużą po freciach, teraz używam innej mniejszej i zastanawiałam się czy po umyciu i wyparzeniu kuwetka o takim kształcie nadałaby się tez dla kotka czy lepiej kupić taką z wysokimi brzegami z każdej strony?

Obrazek
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Nie lis 14, 2010 16:01 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Moim zdaniem przy tej kuwecie będziesz miała prawie cały żwir na podłodze ;) lepiej jak kuweta jest wyższa, bo koty to zapaleni kopacze ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lis 14, 2010 16:03 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Oj koty kopać potrafią :D Dlatego ja polecam krytą :) Nie mam całej łazienki w żwirku, tylko połowę :D Ale to bardziej za sprawą, że żwirek się łatwo do łapek i futerka przyczepia :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Nie lis 14, 2010 16:24 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

co do kuwetki to im wyższe brzegi tym lepiej :D
oba kocurki to zawodowi "górnicy"
kopią az wióry lecą :D
więc może i kryta by się przydała :D :D :D :D
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Nie lis 14, 2010 16:42 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Ależ tu wspaniałe wieści 8O :D :D :D
Ja również gratuluję obu stronom, ale przede wszystkim Timonkowi i Simonkowi :1luvu: :1luvu: :1luvu: Teraz już tylko miłość, spokój i szczęście przed nimi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I czekam na kolejne zdjęcia :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie lis 14, 2010 17:20 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Prue pisze:Czy lubią spać w kojcu, budce czy poprostu w łożku :P

To pytanie retoryczne :twisted:

Ale podnoszący na duchu wątek! :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lis 14, 2010 17:30 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

aktualnie
w tej minucie
Tymianek lubi spać na krześle
a Simonek na pudełku
z którego powinnam coś wyjąć :twisted:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pon lis 15, 2010 11:27 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Cudowne wieści! :ryk:
jak tylko będę "na swoim" też chcę taką parkę! :1luvu:
Obrazek Obrazek

agni3szka1

Od: Nie wrz 26, 2010 15:16

Post » Pon lis 15, 2010 11:28 Re: Timon i Simon tragedia jednej nocy, Domu szukają! schr. Łódź

Moja Buba lubi spać na ulubionym (wszystkich) fotelu. Jest tak bezczelna, że jak na nim siedzimy to ona wpycha się pod nas grzebiąc i trącając głową :roll: Robi przy tym takie duże niewinne oczy 8O ZAWSZE jej schodzimy ehh (przepraszam za priv)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

[poprzednia][następna]