Musiałam, nie mogłam sie powstrzymać żeby nie przykleić, chce patrzeć w te oczy i mordeczke, sa przecudne i straaaaaasznie się ciesze, że lepiej mu sie zrobiło. Może to właśnie ten moment i juz będzie tylko lepiej i lepiej, ale kciuki dalej trzymamy, takie mega- mocne i wielkie jak te oczy cudne, przecudne
Z Oczatkiem jest taki problem, że jak jedno idzie ku lepszemu to coś innego delikatnie mówiąc się chrzani
Spędziłam dzisiaj w lecznicy prawie 2 godziny. Przyszła też dziewczyna, która wypatrzyła w Miasteczku Wilanów płaczącego Oczatka.
Oczatek miał dzisiaj kolejne zdjęcie RTG. Jest pewna poprawa, ale nadal płuca są zawalone Jak stwierdziła wetka - czyste są okolice serca. Niestety glut w nosie jest okropny i kicio ma problemy z oddychaniem - z malutkiego noska został usunięty zaschnięty glut. Temperatura 39 st. C i waga 1 kg. Oczatek nie przytył, ale też nie schudł. Potem były zastrzyki i Oczuś już nie chciał być na rękach - do klatki chciał.
A w klatce dał taki koncert jedzenia, że w szoku do tej pory jestem. Ten niejadek za jednym zamachem wtrząchnął całego indyczego Gerberka Lecznica jest w szoku
Podczytuje po cichu o zdrówku Oczatka cieszę się , że juz lepiej przesliczny jest maluszek.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
Olu, tak sobie myślę, że jak Oczusiowi odetkał się nosek, zaczął czuć zapach jedzonka i nabrał apetytu. Jakiś czas temu miałam podobnie z Pixiem - jak miał dużo glutów, od razu mniej jadł.
Podajecie nadal Cykloferon? Robicie inhalacje?
Głaski i kciuki nadal są
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
To cudownie, że apetyt jest i że testy OK Za dalsze badania trzymamy i oczekujemy wiadomości. Strasznie długo to tak trwa, ale cóż, zapalenie płuc to poważna choroba. Dobrze, że nie jest dużo gorzej. Oczuś chce żyć i będzie zdrowy
Kosia i Pycia - dwie czarne kosmate małpki trzymają za Oczusia wszystkie swoje pazurki
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Co slychać dobrego u naszej pięknosci. Prosimy o dobre wiesci.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
U Oczatka, jak to u Oczatka Kicio apetyt ma i podjada równo I to jest ok, niestety z resztą nie bardzo
Nie udało się pobrać krwi do badania. Oczatek ma zbyt gęstą krew ......... Jest kroplówkowany, ale jakoś efektów kroplówkowania brak
Dzisiaj byłam w lecznicy z Totkiem - dzikunem, którego mam na DT - i jak czekaliśmy na wizytę Oczuś poleżał na mnie .... Kicio mruczało i było zadowolone i oczywiście złapało za serce wszystkich będących w lecznicy ............. No bo te OCZY ...............