Limonka i Dropsik. Dropsik i problemy zdrowotne str. 15.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 17, 2012 22:12 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

Limonus :*:*:*:* Dropsik :*:*:*:*:* pieknosci mruczace :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob maja 12, 2012 21:51 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

Wygrzebałam różne fotki, starsze i nowsze :) Oj wspomnienia :1luvu:

Oczywiście miny Limonki najlepsze !!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Drops psotnik:
Poniżej Dropsik "pozwala" wysuszyć się sałacie dla świnki :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Nie maja 13, 2012 8:37 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

Dropsik na drapaku w rurze ze zwieszoną głową.On tak zasnął? :lol: Limonka ten ziew pełną paszczą najlepszy :D

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto maja 15, 2012 13:34 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

Dropsik, ta druga fotka: "co ja pacze?! 8O " :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Booooooski jestes :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Limonka-tygrysica pelnym pysiem: grozne spojrzenie spod byka, grozny zieeeeeeew :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Fantastyczna kotunia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw maja 31, 2012 20:28 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

Ale dziś mnie nerwy wzięły na spacerku z kotami, poszłam na półtora godzinki na zielony skrawek miedzy blokiem
( blok w kształcie litry U - wszystko dookoła zielone obrośnięte, raj dla kotów i spokój dla dropsika który dopiero się uczy).
Oczywiście spokój zakłócił jakiś je***y mały kundel, kilkukrotnie prosiłam właścicieli żeby go wzięli do siebie
( siedzieli na placu zabaw a pies robił co chciał i gdzie chciał). W końcu się wkurzyłam i aż sobie zaklęłam,
a głupi babsztyl przyleciał że mam nie klnąc bo dzieci latają... wkurzona się wydarłam że widzi że z kotami łażę
i nie może wziąć kundla tam gdzie ona siedzi mimo że kilkukrotnie prosiłam - zresztą od kiedy pies może latać po placu zabaw
- w końcu zakaz jest - dziwić się że potem dzieci w upaćkanych gównem ciuchach wracają :? .
Ona do mnie z pretensjami że od kiedy się z kotami na smyczy łazi (miedzy czasie inna przyleciała że mam nie krzyczeć
a ja do niej jak pies pół godziny ujada to jest dobrze ?) A ja już tym podminowana i oczywiście poleciałam z tekstem a od
kiedy psa bez smyczy i kagańca się prowadza , wygarnęłam jej wszystko co mi leżało na duszy... mowie jej a co dwór jest
tylko dla psów i ja wyśmiałam, że jak się ma zwierzęta, szczególnie psy to się trzeba na przepisać znać... dodałam że jak tak to
dzwonie na policje, zobaczymy co powie na brak smyczy, kagańca a nawet obroży!!! Poszła sobie na reszcie a mnie aż
telepało z nerwów :ryk: wracam do domu, patrze a już ich nie ma, a szkoda bo chciałam im zagwarantować mandacik ...
No cóż.. jeszcze załatwię tego babsztyla jak zobaczę że pies łazi bez smyczy ....
Tyle moich żali.... :roll:

A na koniec Drops potargał mi moją ulubioną koszule, wkurza mnie, iść nie chce ładnie szybko tylko leżeć w piasku,
a jak go niosę to się wyrywa że chce iść. normalnie myślałam że go rozszarpie, ale ugryzłam go tylko w
kark żeby się uspokoił... dobrze że limoneczka ładnie szła ....
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Czw maja 31, 2012 23:47 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

ugryzlas kota?????!!!!! 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: uwazaj, bo na tym forum pelno takich osob, ktore kochaja z byle czego afery robic i zaraz bedziesz podejrzewana o znecanie sie nad kotem :mrgreen:

Ale poskutkowalo wogole? Moze wyprobuje na Czorcie jak kiedys bede w odwiedzinach u mruczkow a temu znowu palma zacznie odbijac :ryk: :ryk: :ryk: o ile za to nie oberwe z lapenii w twarz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dropsik, Ty madry kotek jestes przeciez, bierz przyklad z Limonki i chodz grzecznie na tej smyczy

Kociara82

Post » Sob wrz 01, 2012 13:01 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

Wczoraj dowiedziałam się, że na moim osiedlu jest osoba która planuje utopić piątke kociąt w najbliższym czasie.
Sama nie moge ich przetrzymać, no może na maks tydzień. Już kazałam przekazać dalej, że ja je wezmę i znajdę
im domy, ale potrzebuje kogoś, kto weźmie je ode mnie. Nie wiem, jak zareagują moi rodzice, ale na pewno zadowoleni nie bedą.
Więc bardzo proszę, jeżeli jest ktoś, kto będzie w stanie mi pomóc to niech pisze. Kociaki nie dawno się urodziły.
Na dniach może się dowiem czegoś więcej...
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Sob wrz 01, 2012 16:13 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

Ewciia pisze:Wczoraj dowiedziałam się, że na moim osiedlu jest osoba która planuje utopić piątke kociąt w najbliższym czasie.
Sama nie moge ich przetrzymać, no może na maks tydzień. Już kazałam przekazać dalej, że ja je wezmę i znajdę
im domy, ale potrzebuje kogoś, kto weźmie je ode mnie. Nie wiem, jak zareagują moi rodzice, ale na pewno zadowoleni nie bedą.
Więc bardzo proszę, jeżeli jest ktoś, kto będzie w stanie mi pomóc to niech pisze. Kociaki nie dawno się urodziły.
Na dniach może się dowiem czegoś więcej...

:!: :!: :!: PILNE :!: :!: :!:

Kociara82

Post » Nie wrz 02, 2012 15:36 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

A nawet bardzo pilne, ja nie mieszkam sama i na chwile obecną też nie mam pracy, wiec kotow
nie mam jak utrzymać. Trafią do schroniska jak nikt ich ode mnie nie weźmie.
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Nie wrz 02, 2012 15:52 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

Przywieź je do mnie, mam wolna kwarantanne ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie wrz 02, 2012 16:29 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

ich matke tez wez ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie wrz 02, 2012 23:51 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

Matki raczej nie odbiore, niestety ta kotka należy do kogoś. Koty zostaną mi raczej przekazane przez osobę
która mnie o tym powiadomiła, rozmawiałam z nią wczoraj. Przekaże żeby kociąt nie zabijała.
U siebie przetrzymam je jak najdłużej się da... ale też nie wiem jak długo będę mogła, wszystko wyjdzie "w praniu".
Ale postaram się chociaż do tygodnia je przetrzymać. Zobaczę jaka będzie reakcja rodziców.
Chyba że koniecznie chcesz je od razu ?

Dlaczego ludzie nie kastrują tych kotów, nie mogę tego zrozumieć :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Pon wrz 03, 2012 0:32 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

zadzwonnnnn do mmnie ,, mam probllem zcc pissssaniiem
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 08, 2012 14:34 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

klasyka: bo male kotki sa takie sliczne, slodziutkie...
albo: bo kotka musi miec male, sterylka to wbrew naturze... :roll:

Zglos to dziewczynom z TOZu, niech one pogadaja z tymi ludzmi, moze im sie uda ich uswiadomic, ze sterylka jest konieczna...

Kociara82

Post » Pon lis 19, 2012 17:12 Re: Limonka i Dropsik czyli szaro - rudy dwupak ;)

czesc koty pieknoty :1luvu: :1luvu: Co u was? Jak kocie zdrowko? :1luvu: :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]