Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 04, 2010 22:42 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

rozmarzona Blanka :ok:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Lonka, prawdziwa dama, tylko z torebką :ryk:

Obrazek

...albo w torebce :ok:

Obrazek

Lonia i Blanka viewtopic.php?f=1&t=106485

"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

Dorotea82

Od: Sob sty 02, 2010 0:59

Post » Pt sie 06, 2010 13:24 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

no a jak panienka musi miec torebkę ciesz się że nie dobiera się do twoich perfum.
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Wto sie 17, 2010 21:40 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

puk puk, czyżby wszyscy na wakacjach :?: pewnie tak :ryk:

"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

Dorotea82

Post » Pt sie 27, 2010 15:15 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

Halo...halo...my już po urlopie :lol: A co tam u Was Dziewczynki???????
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt sie 27, 2010 15:27 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

Pamiętam małą Blankę z wątku zuzi96. Takie słodkie i kochane stworzątko z kolorowym ogonkiem :love: ale nie ma się czemu dziwić, w końcu wszystkie tymczasiki zuzi96 są rozpieszczone, wychuchane i znajdują dobre domki :D

Ślicznie wyrosła "mała" tricoloreczka :kotek: i ma koleżankę do wspólnych zabaw i dzikich harców :kotek:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt sie 27, 2010 23:25 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

zuzia96 pisze:Halo...halo...my już po urlopie :lol: A co tam u Was Dziewczynki???????

wakacyjne lenistwo wciąż trwa :ryk: :ryk: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Colette

Dorotea82

Post » Wto sie 31, 2010 15:29 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

witam się z wami co tam u was słychac?
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Śro wrz 01, 2010 16:00 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

Obrazek
Tak, Blanka wyrosła na piękną koteczkę :love: u mnie była jeszcze takim małym skrzacikiem. Była bardzo grzeczna, to mój najgrzeczniejszy tymczasik :love:
Pamiętam, jak ją znalazłam w grudniu wieczorem, a na noc zapowiadali olbrzymie mrozy. Maluch siedział pod śmietnikiem i pomiaukiwał, a ja przechodziłam tamtędy zupełnie przypadkowo, bo zwykle jeżdżę tamtędy autem. Gdybym jechała, to szansy na zobaczenie jej nie miałabym żadnej. Pamiętam też, że tej nocy napadało mnóstwo śniegu, a na drugi dzień była taka zawieja, że nie można było rozwieszać ogłoszeń, bo wyrywało z rąk (a ja naiwna miałam jeszcze nadzieję, że ktoś będzie kotka szukał).
Teraz Blanusia jest szczęśliwa i dziękuję Ci za to Dorotko Obrazek

Obrazek
A zamiłowanie do pudeł Blanka ma chyba po wujku Maksiu, bo on też kocha wszystkie pudła i nie mogę wyrzucić żadnego. Dopiero jak nim Maksiu wyszura tak, że już wstyd to trzymać w domu, to wyrzucam w tajemnicy przed nim :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt wrz 03, 2010 19:40 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

panimama pisze:witam się z wami co tam u was słychac?

u nas leniwie, bo się jesień zbliża 8)

Colette

Dorotea82

Post » Pt wrz 03, 2010 19:40 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

zuzia96 pisze:Obrazek
Tak, Blanka wyrosła na piękną koteczkę :love: u mnie była jeszcze takim małym skrzacikiem. Była bardzo grzeczna, to mój najgrzeczniejszy tymczasik :love:
Pamiętam, jak ją znalazłam w grudniu wieczorem, a na noc zapowiadali olbrzymie mrozy. Maluch siedział pod śmietnikiem i pomiaukiwał, a ja przechodziłam tamtędy zupełnie przypadkowo, bo zwykle jeżdżę tamtędy autem. Gdybym jechała, to szansy na zobaczenie jej nie miałabym żadnej. Pamiętam też, że tej nocy napadało mnóstwo śniegu, a na drugi dzień była taka zawieja, że nie można było rozwieszać ogłoszeń, bo wyrywało z rąk (a ja naiwna miałam jeszcze nadzieję, że ktoś będzie kotka szukał).
Teraz Blanusia jest szczęśliwa i dziękuję Ci za to Dorotko Obrazek

Obrazek
A zamiłowanie do pudeł Blanka ma chyba po wujku Maksiu, bo on też kocha wszystkie pudła i nie mogę wyrzucić żadnego. Dopiero jak nim Maksiu wyszura tak, że już wstyd to trzymać w domu, to wyrzucam w tajemnicy przed nim :ryk:

:ok: dziękuje

Colette

Dorotea82

Post » Pon wrz 27, 2010 21:17 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

Dorotko, co słychać u Was?? Jak dziewczynki?? Daj znać :P

Z wieści u nas to Feluś już jest w swoim domku, a ja mam teraz na tymczasie całą kocią rodzinkę :roll:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto wrz 28, 2010 17:13 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

zuzia96 pisze:Dorotko, co słychać u Was?? Jak dziewczynki?? Daj znać :P

Z wieści u nas to Feluś już jest w swoim domku, a ja mam teraz na tymczasie całą kocią rodzinkę :roll:

Witaj Zuziu, cieszę się że Feluś już w swoim domku, ale widzę, ze kociaków Ci nie brakuje :roll:

U nas wszystko dobrze, kocie panienki są zdrowe, pięknie rosną, czasem aż się dziwie, że już takie duże, Lonka coraz spokojniejsza, chociaż nadal zdarzają jej się dzikie harce :ryk: Blanusia coraz piękniejsza, jest ulubienicą moich gości, bo to taka dama :1luvu: Najbardziej cieszy mnie to, że obie koteczki ze sobą współgrają, Lonka zaraża Blankę energią, a Blanusia oddaje za to kociej siostrze dużo czułości.

Oj co ja bym bez nich zrobiła :?:

pozdrawiamy Ciocie Zuzie i całą kocią brygadę :kotek: :kotek:

Colette

Dorotea82

Post » Czw gru 23, 2010 23:08 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

Aktualne zdjęcia Blanki i Lonki :ok:

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Colette

Dorotea82

Post » Czw gru 30, 2010 14:27 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

Śliczne kocie damy :1luvu:

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Czw gru 30, 2010 22:34 Re: Lonia stworzonko o dużej energii i Blanka cudna trikolorka

Dorotea82 pisze:Aktualne zdjęcia Blanki i Lonki :ok:

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Witajcie piękne dziewczynki!!! Ale wyrosłyście!! A Lonia jaka piękna!!

Życzymy Wam Dorotko, Loniu i Blanusiu SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]