Uploaded with ImageShack.us
Lonka, prawdziwa dama, tylko z torebką

...albo w torebce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzia96 pisze:Halo...halo...my już po urlopieA co tam u Was Dziewczynki???????
panimama pisze:witam się z wami co tam u was słychac?
zuzia96 pisze:![]()
Tak, Blanka wyrosła na piękną koteczkęu mnie była jeszcze takim małym skrzacikiem. Była bardzo grzeczna, to mój najgrzeczniejszy tymczasik
![]()
Pamiętam, jak ją znalazłam w grudniu wieczorem, a na noc zapowiadali olbrzymie mrozy. Maluch siedział pod śmietnikiem i pomiaukiwał, a ja przechodziłam tamtędy zupełnie przypadkowo, bo zwykle jeżdżę tamtędy autem. Gdybym jechała, to szansy na zobaczenie jej nie miałabym żadnej. Pamiętam też, że tej nocy napadało mnóstwo śniegu, a na drugi dzień była taka zawieja, że nie można było rozwieszać ogłoszeń, bo wyrywało z rąk (a ja naiwna miałam jeszcze nadzieję, że ktoś będzie kotka szukał).
Teraz Blanusia jest szczęśliwa i dziękuję Ci za to Dorotko![]()
![]()
A zamiłowanie do pudeł Blanka ma chyba po wujku Maksiu, bo on też kocha wszystkie pudła i nie mogę wyrzucić żadnego. Dopiero jak nim Maksiu wyszura tak, że już wstyd to trzymać w domu, to wyrzucam w tajemnicy przed nim
zuzia96 pisze:Dorotko, co słychać u Was?? Jak dziewczynki?? Daj znać![]()
Z wieści u nas to Feluś już jest w swoim domku, a ja mam teraz na tymczasie całą kocią rodzinkę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 414 gości