Od nienawiści do "miłości" - potrzebujemy pomocy :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 16, 2009 10:45 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

kotka doroty pisze:AGGITO MY TU WIELKI ZROZUMIENIE DLA POTRZEBY DBAŁOŚCI O UCZUCIA MAŁŻEŃSKIE A TYCO! :evil:
DO MĘŻA ALE TO JUŻ!!!pRZEPROSIĆ I WYNAGRODZIC!!!!NATENTYCHMIAST!!!!!

Nie piekl się aż tak :D
U męża byłam,wieczór spędziłam :ryk:

Dzień dobry :)
Kogo mogę dziś zabić?Moje dziecko usiłuje sobie na wszelkie sposoby krzywdę zrobić :lol:
Najpierw zaczepiała wściekłego Ramzesa,potem kuwetą się zajęła a teraz biega po pokoju z pogrzebaczem do pieca :twisted: :roll:
Ehh
Koty dobrze...Nie licząc epizodu małego...
Obudziło mnie mocne chrząkanie kota...Patrzę,w przedpokoju Plamka wymiotuje...Se myślę cholera znowu...
No i niczego nie świadoma zrobiłam dziecku jeść,nakarmiłam,i tak se po kuchni przeszłam.
Patrzę,a tam pięknie rozwalone na kawałki pudełko po kaszce dziecka...Winowajcy domyśliłam się odrazu...Plamka-nażarła się kaszki dla niemowląt to i nie dziwota że ją na wymioty brało :twisted:
Ehh a ja tu już zaczęłam się stresować..
Ekhm...Córa właśnie krzyczy na Leona i Plamkę bo biegają po pokoju a ona ich dogonić nie może :D więc się wydziera :ryk: :ryk:

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Pon lis 16, 2009 11:25 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Jeszcze rok cierpliwości...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lis 16, 2009 11:31 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Czemu rok cierpliwości?

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 11:32 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Czemu rok cierpliwości?

Bo potem już mała będzie mądrzejsza, więcej będzie rozumiała

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lis 16, 2009 11:34 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Taa...Potem będzie zamiast usiłować sobie krzywde zrobić to będzie mi pyskować :ryk:
To już wolę ją taką chyba :mrgreen:

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 12:07 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi a czym w chwili obecnej karmisz Plamkę? Chodzi mi o karmę kocią oczywiście
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon lis 16, 2009 12:17 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

ewan pisze:Aggi a czym w chwili obecnej karmisz Plamkę? Chodzi mi o karmę kocią oczywiście

Już mówię.
Napiszę po kolei co tu pisze bo to jakieś dziwne pudełko...
Junior feline alfa premium i firma chyba bestfeed.
Ma 20%mięska.Kupowałam ją w tesco.

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 12:28 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Wkleję fotkę zaraz to może bardziej rozjaśni sprawę :D

http://images6.fotosik.pl/569/d63841f89f29c3c3med.jpg

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 13:02 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

A co z Intensialem, bo z tego co pamiętam właśnie to miała zalecane, a czy je coś oprócz tego - kurczaka np. lub mokre saszetkowe?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon lis 16, 2009 13:05 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Intestinalu zaleconego nie miała,ale będę im zamawiała gdzieś ok.30listopada-wcześniej nie mogę ze względów finansowych-mówię otwarcie.Nie stać mnie teraz na zamówienie.
Mokrego narazie nie dostaje.jest tylko na tym.
Chciałam mokrego kitiketa im dać,ale kończy się to u wszystkim pierdzeniem i wogóle,więc nie będę im podawała.Też po 30tym chcę im zamówić na krakvecie animodę.

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 13:25 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

No właśnie, trzeba mierzyć siły na zamiary czy będzie stać wyżywić koty, taniej wyszłoby gdybyś kupiła filet z kurczaka i ugotowała, miałabyś jeden filet na trzy koty jak nic na przynajmniej jeden posiłek, ja nie jestem zwolenniczką karmienia kotów tylko suchym ale są różne szkoły,
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon lis 16, 2009 13:41 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Nie no,spokojnie,pod koniec listopada zrobię im zapasik intestinala i będzie ok :) :ok:
Dam radę ;)

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 13:48 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

a co zrobić ,jeżeli kot nie che jeść mokrego :?: . moja Bajeczka , niestety tak ma :( .Nie ruszy żadnej puszki ani saszetki. Gotowanego mięsa tez nie :( . Je tylko suche, czasem dostaje surowego mięska. Zdrowa jest :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon lis 16, 2009 13:54 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

trawa11 pisze:a co zrobić ,jeżeli kot nie che jeść mokrego :?: . moja Bajeczka , niestety tak ma :( .Nie ruszy żadnej puszki ani saszetki. Gotowanego mięsa tez nie :( . Je tylko suche, czasem dostaje surowego mięska. Zdrowa jest :wink:

O kurcze,no to wybredna z niej dziewczynka :D

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 13:59 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:
trawa11 pisze:a co zrobić ,jeżeli kot nie che jeść mokrego :?: . moja Bajeczka , niestety tak ma :( .Nie ruszy żadnej puszki ani saszetki. Gotowanego mięsa tez nie :( . Je tylko suche, czasem dostaje surowego mięska. Zdrowa jest :wink:

O kurcze,no to wybredna z niej dziewczynka :D

dwa lata z nią walczyłam ,ale juz sie poddałam :(
nie ma sensu ,skoro jest zdrowa , to niech je to co lubi :wink:
Nawet to wygodne :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia][następna]