Brygada RRR... rok bez Renesha

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 21:57 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! ataki paniki sa zarazliwe

Śliczne, szczęśliwe koty :D :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lis 12, 2009 22:48 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! ataki paniki sa zarazliwe

a jakie dzis byly szczesliwe, gdy przyszli panowie elektrycy i mozna bylo im do skrzynek na narzedzia wejsc! :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Czw lis 12, 2009 22:58 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! ataki paniki sa zarazliwe

U nas było tak samo ;) Przyszedł fachman od grzejników - Rudi pełna asysta z zaglądaniem do skrzynki z narzędziami :D Wleźć się nie dalo - za duża doopka :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie lis 15, 2009 21:39 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! ataki paniki sa zarazliwe

Poskladalo nas - i TZta i mnie. Koty zdrowe, probuja nas leczyc okladami kocimi.

AprilRain

Post » Nie lis 15, 2009 21:56 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! ataki paniki sa zarazliwe

AprilRain pisze:Poskladalo nas - i TZta i mnie. Koty zdrowe, probuja nas leczyc okladami kocimi.
O, to zdrowia życzymy :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lis 16, 2009 22:29 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! Duzych zmogla grypa

Informuje uprzejmie, ze Kaz dzisiaj dostał pochwalony, ze "wyładnial" i "odszczurzal" ;)

AprilRain

Post » Pon lis 16, 2009 22:30 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! Duzych zmogla grypa

Uhuhu ;) :dance2: :dance: :cat3:
A jak grypa? Poszła sobie?
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lis 16, 2009 22:34 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! Duzych zmogla grypa

shira3 pisze:Uhuhu ;) :dance2: :dance: :cat3:

antybiotyk zdzialal,moze nie cuda,ale calkiem sporo i nawet bylam dzis w kancelarii. na pol gwizdka tylko, bo do 12, ale zawsze cos :)

a chlopaki sie tluka z upodobaniem, mam fotki, ale to juz jutro wrzuce, bo padam na pysk

AprilRain

Post » Wto lis 17, 2009 10:06 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! Duzych zmogla grypa

AprilRain pisze:

antybiotyk zdzialal,moze nie cuda,ale calkiem sporo i nawet bylam dzis w kancelarii. na pol gwizdka tylko, bo do 12, ale zawsze cos :)

a chlopaki sie tluka z upodobaniem, mam fotki, ale to juz jutro wrzuce, bo padam na pysk

Antybiotyk na grypę??????????? :strach:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto lis 17, 2009 16:53 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! Duzych zmogla grypa

zaczelo sie od wirusa jakiegos, trzy dni na eurespalu i innych takich jechalam, ale potem trzeba bylo antybiotyk wlaczyc, bo sie wyklulo nie wiadomo co. to u mnie, bo TZ typowy grypowiec z wysoka temparatura i niechecia do lekarzy ;)

shira3 pisze:
AprilRain pisze:

Antybiotyk na grypę??????????? :strach:

AprilRain

Post » Wto lis 17, 2009 21:23 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! Duzych zmogla grypa

Uch... :roll:
To :ok: :ok: :ok: za zdrówko. Kotków tylko za dużo nie całujcie bo się jeszcze biedaczki zarażą :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto gru 01, 2009 21:34 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! Duzych zmogla grypa

pierwsze primo : zyjemy :)

drugie primo: dalej jestem chora, kaszle jak gruzlik :(

trzecie primo : najpierw napisze co u nas a potem wrzuce fotki

czwarte drimo : najpozniej do jutra :)

AprilRain

Post » Wto gru 01, 2009 21:39 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! Duzych zmogla grypa

a co lekarz na ten akszel mówi?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto gru 01, 2009 22:09 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! Duzych zmogla grypa

u mnie srednio, nie radze sobie. zbyt wiele rzeczy sie zebralo i momentami mam ochote wyc. 'zyczliwi', mama, auto, a wlasciwie auta, brak czasu i mozliwosci na rozwoj - doktorat lezy i kwiczy, jezyki wolaja o pomste do nieba... uhm... ulzylo mi jak sobie to wypisalam, w razie czego nie cytowac, bo pewnie skasuje jak dol minie.

Od miesiaca chlopaki nie byli na balkonie, bo rozmontowano siatke zabezpieczajaca. Projektant zawalil cos z balkonami i calutki blok ma zdzierane kafelki z balkonow, bo wszystkie przeciekaja... Co sie robotnicy nakleli na prace u nas - nie dosc, ze jest wiklina i trzeba uwazac, to siatka... TZ podsluchal dialog:
- a po co to tu jest?
- bo ona ma koty i to dla nich!
- jakie koty to sa ze takie cuda?
-no puma i tygrys bengalski!

juz mam dosc, bo moja Brygada RR zmienila sie z TerrorBrygade! nie da sie przejsc obok okna lub wyjscia na balkon bez ryzyka inwerwencji kociej, wybiegaja tez na klatke schodowa... ale jest swiatelko w tunelu - ponoc jutro panowie maja siatke zakladac. szczerze - nie wierze w to do konca. zbyt dlugo juz to trwa...
ostatnio byl u nas kierownik budowy, w kocich sprawach zaznajomiony, bo srednio raz dziennie rozmawiamy przez telefon i go chlopakami strasze. przyprowadzil panow od wymiany okien - Mali oczywiscie ruszyli do drzwi a kb rzuca 'uwaga! tu sa terrorysci, trzeba uwazac!"
a Malce z nudow kombinuja... Ren zwiedza wyzyny i miejsca jeszcze nieodkryte, Kaz wszystkie pileczki wrzuca pod lodowke ladz szafki - juz poswiecilam drewniana lyzke - szumowke do wyciagania ich :)

Obrazek
Obrazek

W zwiazku z zalaniami mamy wilgoc w murach. bawimy sie z tym chyba od konca stycznia. juz raz bylo naprawione ju plamy na scianach zamalowane i wyszly znow, cale wakacje suszylismy, dopiero niedawno sie odwazylismy na pomalowanie kolejne - przyszedl pan od malowania, bo ani ja ani TZ sie do tego nie nadajemy. w sumie to odwiedzal nas kilka razy, bo to trzeba bylo na razty robic. ostatnio spedzil z nami ponad 4 godziny i Mali byli zachwyceni. na szczecie pan nimi tez i z wyrozumialoscia przyjmowal zrywanie (trzy razy!) przez Malych folii zabezpieczajacej oraz rajdy wsrod zakamarkow. mamy sesje zdjeciowa :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Z nudow Ren wlazi do pralki a Kaz robi uzytek ze zdekompletowanych elementow drapaka :)

Obrazek
Obrazek

Ren ostatnio spi z nami, dzis w nocy ma mojej poduszce, ostatnio na TZ'cie spali we dwojke. Na mnie miesci sie tylko jeden - w kategorii kto pierwszy ten lepszy bezapelacyjnie wygrywa Kzz - o piatej rano potrafi uwalic mi sie na plecach , mruczec wprost do ucha i myziac lapa po uchu :)az do obudzenia.

Obrazek

AprilRain

Post » Wto gru 01, 2009 22:11 Re: Renesh i Rudy - Brygada RR! Duzych zmogla grypa

agul-la pisze:a co lekarz na ten akszel mówi?

juz sie nawet nie pokazuje lekarzowi... bo sie boje kolejkego anty albo sterydow :(

AprilRain

[poprzednia][następna]