Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lara1974-34 pisze: .dziś pierwszy raz połobuzował z firanką.dostał małego klapsa w pupę-i napykował na mnie i z ogonem w górę i miną poszedł do Lary kręcąc pupą.
lara1974-34 pisze:.ale bez tego ZOO to w chałupie byłoby bardzo pusto i smutno.stoi teraz za mną i mmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ja tu jetem mmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiizzzziiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tttttttteeeeerrrrrraaaazzzzzzzzzzzzzz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mówiłam że "wieśniak"!!!!!!!!!!
jak tu nie zwariowac na jego punkcielara1974-34 pisze:mmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ja tu jetem mmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiizzzziiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tttttttteeeeerrrrrraaaazzzzzzzzzzzzzz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lara1974-34 pisze:ten kociak to taki mały głupol.jak ma ochotę na "bryki" to kładzie się byle gdzie na mojej drodze i przechyla łepek na bok i miauczy na "bryki".wtedy jak daję rękę do niego to gryzie mnie i kopie tylnymi łapkami.ostatnio jego priorytetem zapoznać się ze szczurką.jak tylko ma okazję to wchodzi na kuchenny blat i staje przy klatce Balbiny(tak ma na imię nasza szczura),na początku miała stresa,ale jak już wie że nic jej nie grozi,bo jest zamknięta w klatce to nie ucieka w kąt klatki tylko stoi na szczeblach i wącha Pirata przez kraty.no wie że nie można mu tam wchodzić,więc jak słyszy że idę w stronę kuchni,a on właśnie stoi na blacie to tak ucieka, a do tego pyskuje do mnie.tak właśnie chcę się poskarżyć do Kamili-Piratek strasznie pyskuje,cięgle gada,a jak na niego nakrzyczymy,albo dostanie pstryczka w tyłek-to dopiero się nagada,mruczy,stęka,wyje przeciągle i tak śmiesznie kłapie pyskiem.normalne pyskówki.dziś rano już był znudzony spaniem,więc postanowił że ja też już mam dość spania.przyszedł na łóżko i MMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ mizzzzzzziiiiaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!łasił się,ocierał,wkładał łepek na moją leżącą dłoń.aż w końcu położył mi się na klacie i naciągną łapki w stronę mojej twarzy,popatrzył na mnie takimi kochającymi ślepkami ,pogłaskał mnie po twarzy i mrucząc zasnął.kochany prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 23 gości