Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Chciałam mu kołnierz założyć - jak go zobaczył, zwiał na najwyższą szafę, tylko dziobek spuszcza, zeby kropelki przyjąć
tosiula pisze:Avian pisze:Chciałam mu kołnierz założyć - jak go zobaczył, zwiał na najwyższą szafę, tylko dziobek spuszcza, zeby kropelki przyjąć
dobre i to
Avian pisze:tosiula pisze:Avian pisze:Chciałam mu kołnierz założyć - jak go zobaczył, zwiał na najwyższą szafę, tylko dziobek spuszcza, zeby kropelki przyjąć
dobre i to
Dobrowolnie nie zrezygnuje ze swojej codziennej porcji rumu![]()
Sąsiad posypał trawę jakimś nawozem - zastanawiam sie, czy to nie ma wpływu na jego skórę .... w końcu ma taką wrażliwą
tosiula pisze:Avian pisze:tosiula pisze:Avian pisze:Chciałam mu kołnierz założyć - jak go zobaczył, zwiał na najwyższą szafę, tylko dziobek spuszcza, zeby kropelki przyjąć
dobre i to
Dobrowolnie nie zrezygnuje ze swojej codziennej porcji rumu![]()
Sąsiad posypał trawę jakimś nawozem - zastanawiam sie, czy to nie ma wpływu na jego skórę .... w końcu ma taką wrażliwą
a to możliwe
Avian pisze:Bry
Ja nie wiem o co tyle hałasu - o te trochę strupków, które sobie wylizałem![]()
Duża chyba się za bardzo nasłuchała na tym jakimś Pyrkocie i teraz znów jakichś nowych doktorów wymyśla![]()
A wczoraj przy moim posłanku jakieś żelastwo postawiła i jakąś lampę powiesiła - na wszelki wypadek zwiałem na najwyższą szafę![]()
Nie wiem co to teraz będzie - jutro znów wyjeżdża Duża Dużej, kto mnie teraz będzie do ogródka wypuszczał ... i dawał pyszne patyczki do jedzenia ... i serek![]()
Gagat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 15 gości