Pozytywnie zakręceni . Kciuki bardzo potrzebne !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2016 22:44 Re: Pozytywnie zakręceni .

Jaju ale zachwycający Oooo taki jak Tosia w rękach :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lis 13, 2016 22:49 Re: Pozytywnie zakręceni .

Banerek :201424
Bo az jestem w głębokim szoku jak Ewa zapamiętała całe towarzystwo :201440 :201440 :201440
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon lis 14, 2016 0:31 Re: Pozytywnie zakręceni .

Już wam wyjaśniam.
W 2012 roku jolabuk 5 od której mam Zuzię przysłała mi linka do wątku Gucia synka Zuzi który wrócił do niej po śmierci swojej pani. Kiedy już trafiłam na miau zaczęłam podczytywać różne wątki między innymi wątek Joli ( jolabuk 5) i historię mojej Zuzi jak do niej trafiła ze stada szpitalniaków pod opieką Joli. Tak trafiłam na wątek dorcia44 i zaczęła go podczytywać a na wątku udzielała się Basia. W 2013 w lutym w końcu się zarejestrowałam i wkrótce po tym założyłam pierwszy wątek. Zaczęłyśmy pisać na wątku dorcia44 i przy jakimś tam wydarzeniu Basia przysłała mi na pw fotkę Czesia który właśnie zrzucił telewizor. Po jakimś czasie namówiłam Basię na własny wątek i na początku wstawiałam Basi fotki . Dlatego zapamiętałam imiona kociaków bo było ich znacznie mniej niż teraz. Były dwa psy Gacucha i Kajtek i Czesio oraz Lara i Luna. Historia dziewczyn była ciekawa bo Basia pojechała do Warszawy do Doroty po jednego niebieskiego kocurka. Niestety nie spodobała mu się za to przypadła do gustu jednej z kotek. Wyszła od Doroty z jedną z nich ale w połowie drogi stwierdziła że nie można rozdzielać sióstr i wróciła się po drugą kotkę. Tak Lara i Luna znalazły wspólny domek.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lis 14, 2016 0:36 Re: Pozytywnie zakręceni .

I dalej recytuje jak z dziennika :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lis 14, 2016 0:52 Re: Pozytywnie zakręceni .

Mogę dalej.
Później trafił do Basi kocurek znaleziony przez Dorotę na cmentarzu ale był słabiutki i odszedł. Następnie u znajomego Basi okociła się kocica . Filek jest jednym z jej kociąt. Kotkę udało się wysterylizować a kociaki znalazły domki. Filek miał iść do rodziców Basi do towarzystwa dla Łacia ale Łaciowi się nie spodobał i wrócił do Basi. Później pojawił się Mobi kocurek spod maski samochodu znaleziony przez Kubę. Trafił do Basi. Niestety padł ofiarą FIPa i odszedł. W tym samym niemal czasie w zakładzie pracy Basi pojawiła się Lonia. Pamiętam jak Basia opowiadała ,że mała przeszła korytarzem koło kilku osób i podeszła właśnie do Basi. Pewnie Mobik ją pokierował gdzie ma się udać by było jej dobrze. Następna była albo Maja albo Funia ale chyba Funia. Basia przed praca a miała wtedy nocki weszła jeszcze do sklepu kupić sobie wodę i wychodząc przy koszu na śmieci spotkała kicię . Ponieważ wyglądała na bezdomną Basia zabrała ją do domu.
Dalej było jak pisała Basia Maja , Tosia i Rudy.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon lis 14, 2016 0:59 Re: Pozytywnie zakręceni .

Lara to przyjechała od razu , tyle , ze na tymczas :wink: Nie wracałam po nią .
Taka kolejność była : Lonia , Majka i Funia .
Kobieto masz znakomitą pamieć :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lonia to przyszła dzień przed odejściem Mobika . Wlazła na halę , złapali ją , wypuścili na dwór a ona znowu weszła . Kolega mnie zawołał do palarni . ta franca od razu do mnie podleciała a ja prawie zawału dostałam , taka podobna do Pitulinka :roll:
Funia siedziałą zadowolona przed wejściem co całodobowego . No mała pyskowata koteczka z ulicy :twisted: Słownictwo jej zostało :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lis 14, 2016 1:01 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Lara to przyjechała od razu , tyle , ze na tymczas :wink: Nie wracałam po nią .
Taka kolejność była : Lonia , Majka i Funia .
Kobieto masz znakomitą pamieć :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lonia to przyszła dzień przed odejściem Mobika . Wlazła na halę , złapali ją , wypuścili na dwór a ona znowu weszła . Kolega mnie zawołał do palarni . ta franca od razu do mnie podleciała a ja prawie zawału dostałam , taka podobna do Pitulinka :roll:
Funia siedziałą zadowolona przed wejściem co całodobowego . No mała pyskowata koteczka z ulicy :twisted: Słownictwo jej zostało :roll:

Wiedziałam ,że coś mi się z wydarzeniami poplątało ale ogólnie sens dobrze pamiętam znaczy że pijawki pamięć mi poprawiają :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon lis 14, 2016 1:03 Re: Pozytywnie zakręceni .

I to jak :ok: :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lis 14, 2016 1:18 Re: Pozytywnie zakręceni .

Nic idę spać bo dziś do pracy idę.
Dobranoc Basiu ! :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon lis 14, 2016 7:28 Re: Pozytywnie zakręceni .

Ewa L. pisze:Mogę dalej.
Później trafił do Basi kocurek znaleziony przez Dorotę na cmentarzu ale był słabiutki i odszedł. Następnie u znajomego Basi okociła się kocica . Filek jest jednym z jej kociąt. Kotkę udało się wysterylizować a kociaki znalazły domki. Filek miał iść do rodziców Basi do towarzystwa dla Łacia ale Łaciowi się nie spodobał i wrócił do Basi. Później pojawił się Mobi kocurek spod maski samochodu znaleziony przez Kubę. Trafił do Basi. Niestety padł ofiarą FIPa i odszedł. W tym samym niemal czasie w zakładzie pracy Basi pojawiła się Lonia. Pamiętam jak Basia opowiadała ,że mała przeszła korytarzem koło kilku osób i podeszła właśnie do Basi. Pewnie Mobik ją pokierował gdzie ma się udać by było jej dobrze. Następna była albo Maja albo Funia ale chyba Funia. Basia przed praca a miała wtedy nocki weszła jeszcze do sklepu kupić sobie wodę i wychodząc przy koszu na śmieci spotkała kicię . Ponieważ wyglądała na bezdomną Basia zabrała ją do domu.
Dalej było jak pisała Basia Maja , Tosia i Rudy.

W momencie jak do Basi trafił Filipek zaczęłam podczytywać wątek i pokochałam tego małego urwisa. Z tego co pamietam Gacucha biegała jeszcze gdzieś między nogami. Baner wtedy był i nie wiem dlaczego nadal go nie ma.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pon lis 14, 2016 8:52 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Mały Czesio :twisted:
Obrazek
Obrazek
Bliźniaki :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
No . Teraz dobrze .

fajnie tak wracać do wspomnień i widzieć jak z maleństw wyrosły duze koty :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lis 14, 2016 20:53 Re: Pozytywnie zakręceni .

Dyktatura pisze:W momencie jak do Basi trafił Filipek zaczęłam podczytywać wątek i pokochałam tego małego urwisa. Z tego co pamietam Gacucha biegała jeszcze gdzieś między nogami. Baner wtedy był i nie wiem dlaczego nadal go nie ma.

No właśnie mi też coś dzwoni że przez jakiś czas był banerek. Ale nie przypomnę sobie kiedy zniknął.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon lis 14, 2016 22:07 Re: Pozytywnie zakręceni .

MB&Ofelia pisze:
Dyktatura pisze:W momencie jak do Basi trafił Filipek zaczęłam podczytywać wątek i pokochałam tego małego urwisa. Z tego co pamietam Gacucha biegała jeszcze gdzieś między nogami. Baner wtedy był i nie wiem dlaczego nadal go nie ma.

No właśnie mi też coś dzwoni że przez jakiś czas był banerek. Ale nie przypomnę sobie kiedy zniknął.

Marlena na pewno był, bo pierwsza w banerku była Basia potem były psiaki im koteczki.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto lis 15, 2016 0:26 Re: Pozytywnie zakręceni .

Był , był banerek i robiła go chyba kalair jak dobrze pamiętam.
W Banerku były psiaki Gacucha i Kajtek , Czesio, Lara i Luna i Filek a na końcu Łacio i w okienku napis : Zakręceni zapraszają.I banerek zmieniał się . Raz jedna część się wyświetlała raz druga.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 18, 2016 6:33 Re: Pozytywnie zakręceni .

Cześć Basiu ! :)
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]