Czasami zdążę ale czasami już nie i wtedy tylko ketonal,zasłonięte okna i całkowita cisza w domu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Nauczyłam się że jak tylko zaczyna mnie pobolewać to biorę coś przeciwbólowego żeby nie dopuścić aż zacznie boleć na całego.
Czasami zdążę ale czasami już nie i wtedy tylko ketonal,zasłonięte okna i całkowita cisza w domu
agusialublin pisze:Ibuprom dobry jest na ból zęba i brzucha.
Na głowę to już tylko ketonal działa.
Ewcia widze ze tez na mocnych specyfikach jedzie![]()
Ja to mam bóle zatok. Parę razy to sobie karetkę wzywałam bo i ketonal nie pomagał.
Tak z ciekawości czy robią gdzieś przeszczepy głowybyłabym pierwsza
Ewa L. pisze:Na ten czas kończę ten wspominkowy etap wątkubo nie długo muszę wyjść.Ale jak tylko wrócę obiecuję ciąg dalszy.
![]()
![]()
![]()
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Na ten czas kończę ten wspominkowy etap wątkubo nie długo muszę wyjść.Ale jak tylko wrócę obiecuję ciąg dalszy.
![]()
![]()
![]()
A to czekamy
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Nauczyłam się że jak tylko zaczyna mnie pobolewać to biorę coś przeciwbólowego żeby nie dopuścić aż zacznie boleć na całego.
Ja też tak robię. Żeby nie dopuścić do ciężkiego bólu. Jak wezmę w porę to szybko mija, jak za późno to później umieram
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości