Mała Kola - a obecnie Kolia...ma fantastyczny domek!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 12, 2015 17:45 Re: Mała Kola - a obecnie Kolia...ma fantastyczny domek!!!

To super :D
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw paź 29, 2015 16:28 Re: Mała Kola - a obecnie Kolia...ma fantastyczny domek!!!

Kolia już się też przekonuje do małej rozrabiaki i nawet się jej zdarza pobrykać wraz z nią czasami :) Najlepiej jej wychodzi napadanie na Mie, bo napadana być nie lubi ;)
Obrazek

Ale Merka jest jedyna w swoim rodzaju, ma tyle cierpliwości do małej, że aż trudno uwierzyć :) Bawi się z mała wspaniale, pozwala się tarmosić, napadać, jest delikatna w zabawie.

Przerzuciłam się na karmę bezbożową (zostałam uświadomiona przez ewar :) ) i jestem bardzo zadowolona, stoi jedna duża miska z karmą (Taste of the Wild), druga z wodą i wszystkie kociaste jedzą kiedy chcą i żadnego podkradania nie ma ani rewolucji koopkowych. Surowe mięsko od czasu do czasu.

Kasia Pe

Od: Pon sie 11, 2003 23:36

Post » Czw paź 29, 2015 16:45 Re: Mała Kola - a obecnie Kolia...ma fantastyczny domek!!!

Malutka jest śliczna :1luvu: U mnie w domu teraz bardzo buro i tygrysio :mrgreen: i takie jak Mia są Majka i Michaś.Słodziaki z nich.
Cieszę się , że ze zdrówkiem już w porządku, to na pewno robaki były przyczyną.Bardzo dużo osób karmi TOTW-em, chwalą go sobie.Próbowałam różnych, dopiero Purizon zyskał uznanie.Może taka karma jest droższa, ale w sumie się opłaca, bo koty są zdrowe, nie tłuste, a dorodne.Spróbuj dać małej ( bo dorosłe mogą być nie przyzwyczajone, ale...) sparzone surowe skrzydełko z kurczaka.W całości.U mnie zostaje tylko kawałek najgrubszej kości pustej w środku.W skrzydełkach jest wapń, tłuszcz ( skóra) i kolagen, a także krew, czyli wszystko, czego kot potrzebuje.Ząbki też sobie tym świetnie czyści.
Wymiziaj kotki ode mnie.Merka miała najpiękniejsze, najsłodsze dzieciaki pod słońcem.Zakochał się w nich nawet pan Marcin, który je wiózł do Warszawy, a nie jest kociolubny.Stwierdził, że to nie koty, ale jakieś istoty nie z tej ziemi.Były u niego w domu kilka godzin, mała córcia się z nimi bawiła pięknie.Potem pytał o ich losy.Są oczywiście w domkach.

ewar

Post » Pt paź 30, 2015 21:28 Re: Mała Kola - a obecnie Kolia...ma fantastyczny domek!!!

Wcale się nie dziwię, że Merkowe kociaki były cudne, bo ona sama jest wyjątkowa i też pewnie była rozkosznym maleństwem :)

W ogóle to nie przypuszczałam, że będzie taka różnica w odcieniu "burowatości" Kolii i Mii :)

Kasia Pe

Post » Sob paź 31, 2015 8:10 Re: Mała Kola - a obecnie Kolia...ma fantastyczny domek!!!

Mia to tygryska, a Kolia ma bure łatki.

ewar

Post » Pon lis 28, 2016 19:56 Re: Mała Kola - a obecnie Kolia...ma fantastyczny domek!!!

Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale informuję, że u nas wszystko ok :) w końcu udało mi się uwiecznić wszystkie kociaste na jednym zdjęciu :lol:
One tak samo żyją jak na tych fotkach: obok siebie, ale bez spoufalania :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kasia Pe

Post » Wto lis 29, 2016 6:28 Re: Mała Kola - a obecnie Kolia...ma fantastyczny domek!!!

Ja zaglądam.Śliczne kotunie :1luvu:

ewar

[poprzednia]