MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 28, 2012 15:43 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

on chyba tylko ostatniego szczepienia nie mial, a wczesniej wydaje mi sie, ze byl szczepiony... Wszystko mozna sprawdzic w razie watpliwosci :)

Niezaleznie od tego, czy bedzie +/- Manius bedzie kochany tak samo jak i przez Duza tak i przez ciotki :) :1luvu: :1luvu:

No widzisz :) Koti zadbany, wychuchany :) Justa mimo tego, ze u niej tyle tych zwierzat chucha i dmucha na kazdego :) A futro Manius ma zadbane, bo to czyscioch niesamowity :) Nie wiem, czy zdazylas zauwazyc, ze on co chwile sie myje, pucuje na blysk? :D To jest facer metroseksualny :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob kwi 28, 2012 22:09 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Myje się co chwila :) zjadł tuńczyka na kolację, umył się, aż cały mokry był i taki ''pachnący'' tuńczykiem przyszedł spać :) Ale atrakcji miał dzisiaj :mrgreen:

Na spacerze pięknie! Sam zszedł po schodach, poszliśmy do takiego parku - trawnika - zagajnika koło domu, żeby zapoznał się z okolicą. Po 10 minutach rozglądania się i wąchania, już brykał i z podniesionym wysoko ogonem pomykał. :piwa:

Przeszliśmy się po podwórku, obejrzał wszystko, a na koniec walnął brzuszkiem na słońcu na trawie i dał sobie brzunio podrapać, więc chyba swobodnie się czuł. :)

Wniosłam go na górę i sam korytarzem pobiegł pod drzwi i domagał się wejścia do domu. 8) Oczywiście co zrobił? Poszedł do miski. :ryk:

Jak się bawimy wieczorem laserkiem to strasznie się złości i macha ogonem, jak plamka jest blisko jego miski. :ryk:

Nie przejmował się ludzmi i ich reakcjami:
''Łoooo matko! Kot na smyczy! Głupota! Puścić luzem! Przecież to nie pies?!'' :roll:

A Maniuś wypiął na babcie swoje 4 szlachetne kocie litery i dalej zwiedzał okolicę. :) Najbardziej podobało mu się patrzenie na karmnik z ptakami. Może powieszę karmę dla ptaków za oknem to będzie miał telewizję HD w 3D. :mrgreen:

(Jutro wrzucę fotki, dziś już padam na twarz, a muszę być w pracy o 6 rano :? )

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Sob kwi 28, 2012 22:27 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

No pięknie ,a chodzisz z transprterkiem ? A takimi babami szkoda czasu sie przejmować, wiesz kocie jaka część ciała pokazać :ryk:
Ja też nie raz słyszałam takie i inne teksty ale sie tym nie przejmowałam :)
Już sie nie moge doczekać foto relacji ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob kwi 28, 2012 22:30 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

nie spodziewalam sie ze tak szybko sie zaaklimatyzuje i ze taki bedzie szczesliwy :1luvu: :1luvu:
Dziekuje :*:*:*

Co do wypiecia sie na babcie: ma skarbek racje :D Niech sie ta osoba cieszy, ze ze zlosci na nia nie nasikal, bo inny kot na jego miejscu moglby tak postapic :D Ale Manius jest kulturalny przeciez, dobrze wychowany, arystokrata, artysta... :)

W koncu na tzw "wolnosci" mieszkal przy kwiaciarni, kilkadziesiat metrow od teatru...

Czekam z nieiceprliwoscia na fotki :D

dobrej nocy, Maniusiu, spij dobrze, kochanie, buziaczki :*:*:*:*:*

Kociara82

Post » Nie kwi 29, 2012 14:45 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

czesc skarbie :) Pancia w pracy a ty pewnie sam siedzisz i sie nudzisz... No ale ktos musi pracowac na to Twoje luksusowe zycie :D

Kociara82

Post » Nie kwi 29, 2012 18:31 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Wróciłam i poszliśmy na spacerek :) Maniuś dziś opatrzył sobie gołąbki na cel - lepsze to dla niego niż jakikolwiek film dla nas :wink:

A z balkonu (niezabezpieczonego :roll: ) na 3 piętrze patrzył na nas inny kotek - podobny do Eustachego, Maniek jak go zobaczył to miauknął głośno. :) Brzmiało to jak : ''Frajer!'' ale nie wdawał się w szczegóły - zajął się oglądaniem ptaków.

Tak się nakręcił tym spacerem, że biega z koralikami w zębach po mieszkaniu aż mu się nogi plączą :ryk: Zasuwa jakby baterie Duracella zjadł :mrgreen:

A to z wczoraj:
Obrazek
Obrazek

zaneta22

Post » Nie kwi 29, 2012 19:08 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

nie no, koteczku kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jak ja sie ciesze, ze widze Twoj zacny pyszczek taki zadowolony, zrelaksowany, szczesliwy... :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ale mnie zaskakuje to, ze on chce w dzien na spacer wychodzic, bo zwykle wolal pozne pory :)

Kociara82

Post » Nie kwi 29, 2012 19:15 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

w niebieskich szelkach mu bardzo do pysia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie kwi 29, 2012 19:20 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

ladnemu we wszystkim ladnie, prawda, Manius? :1luvu:

Kociara82

Post » Nie kwi 29, 2012 19:24 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

No super, a Maniuś gotowy na spa er o każdej porze gotowy :twisted:
Chyba mu sie przypomniało jak u mnie oglądał gołębie które dokarmiam :twisted:
Zanetko nawet nie wiesz jak bardzo ci jestem wdzięczna za wszystko co robisz :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie kwi 29, 2012 19:29 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Fakt, Maniuś nie mógł sobie wymarzyć lepszego domku :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Nie kwi 29, 2012 19:42 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

zaneta22 pisze:Wróciłam i poszliśmy na spacerek :) Maniuś dziś opatrzył sobie gołąbki na cel - lepsze to dla niego niż jakikolwiek film dla nas :wink:

A z balkonu (niezabezpieczonego :roll: ) na 3 piętrze patrzył na nas inny kotek - podobny do Eustachego, Maniek jak go zobaczył to miauknął głośno. :) Brzmiało to jak : ''Frajer!'' ale nie wdawał się w szczegóły - zajął się oglądaniem ptaków.

Tak się nakręcił tym spacerem, że biega z koralikami w zębach po mieszkaniu aż mu się nogi plączą :ryk: Zasuwa jakby baterie Duracella zjadł :mrgreen:

A to z wczoraj:
Obrazek
Obrazek

O rany! Jaki Maniuś szczęśliwy :ok: :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie kwi 29, 2012 19:56 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Wróciliśmy, zjadł, napił się i stanął pod drzwiami o powtórkę. :mrgreen:

Ale potem ziewnął i dał sobie spokój - poszedł spać. Oj Maniuś jest przystojniak :lol:

Nasłuchać się nie mogę komplementów o nim :) no nawet jaki Pani Doktor chwaliła, że grzeczny i nie ucieka, że baranki strzela to zuch chłopak. :) Jak przyjadę to pokażę wam filmiki, a jak zrobię porządek z internetem to wrzucę je na forum. (używam telefonu jako routera, bo router w naprawie).

Poranny rytuał - Maniuś wstaje, Maniuś robi masaż, Maniuś żąda szczotkowania brzusia. :ryk: Trąca nosem szczotkę i nie ma zmiłuj. :king: Potem czyszczę kuwetkę i pozwala mi dalej spać. Łaskawca...

A chodnikiem idzie tak: Obrazek

zaneta22

Post » Nie kwi 29, 2012 20:02 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

zaneta22 pisze:Wróciliśmy, zjadł, napił się i stanął pod drzwiami o powtórkę. :mrgreen:

Ale potem ziewnął i dał sobie spokój - poszedł spać. Oj Maniuś jest przystojniak :lol:

Nasłuchać się nie mogę komplementów o nim :) no nawet jaki Pani Doktor chwaliła, że grzeczny i nie ucieka, że baranki strzela to zuch chłopak. :) Jak przyjadę to pokażę wam filmiki, a jak zrobię porządek z internetem to wrzucę je na forum. (używam telefonu jako routera, bo router w naprawie).

Poranny rytuał - Maniuś wstaje, Maniuś robi masaż, Maniuś żąda szczotkowania brzusia. :ryk: Trąca nosem szczotkę i nie ma zmiłuj. :king: Potem czyszczę kuwetkę i pozwala mi dalej spać. Łaskawca...

A chodnikiem idzie tak: Obrazek

Cały Maniuś , jak ja z nim u weta byłam to zawszy było go ciężko zbadać bo tak mruczał i sie miział do weta :)

Maniuś Paniuś , Księciunio Wielki :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie kwi 29, 2012 20:38 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Manius to poprostu kociacho jest i tyle :) :1luvu:

a kotplementow to sie jeszcze oboje nasluchacie ze ho ho :ok: :ok:
Manius jest swiadomy swojego nieodpartego uroku osobistego, dlatego tak dumnie paraduje na spacerach :ok: :ok:
Jak w piosence, ktora kiedys spiewal Cezary Pazura: "przystojny jestem i dobrze mi z tym..." 8)

Kociara82

[poprzednia][następna]