Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
b4karol pisze:witam, szukam osób mających doświadczenie z Renagelem, mój weterynarz polecil mi ten lek i sama nie wiem, mam starsze koty w przedziale wiekowym 12-15 lat, starszy z nich ma PNN
przepraszam jeśli wcięłam się w wątek, ale tu znalazłam lek i osoby podające go , jakie są Wasze doświadczenia z tym specyfikiem?
trzymam kciuki za kotke staruszkę
zabers pisze:Też codziennie czytam, ale siedzę cicho, bo wszystko, co mogłabym napisać, wydaje mi się miałkie i zbyt powierzchowne.
Bardzo kibicuję malutkiej Laleczce.
b4karol pisze:dziekuję za szybką odpowiedź, na pewno będe zaglądała i kibicowała staruszce Puti, będę również zadawała mnóstwo pytań bardziej doświadczonym opiekunom kotów - najwyżej mnie wyprosicie z wątku![]()
przeglądam forum w poszukiwaniu porad i sugestii, mam weterynarza potrafiącego odpowiedzieć na wiele pytań, jednak czasem on też rozkłada ręce i szuka alternatywnych metod leczenia, jako że nie ma na tym wątku chaosu i niedomówień zostanę
casica pisze:b4karol pisze:dziekuję za szybką odpowiedź, na pewno będe zaglądała i kibicowała staruszce Puti, będę również zadawała mnóstwo pytań bardziej doświadczonym opiekunom kotów - najwyżej mnie wyprosicie z wątku![]()
przeglądam forum w poszukiwaniu porad i sugestii, mam weterynarza potrafiącego odpowiedzieć na wiele pytań, jednak czasem on też rozkłada ręce i szuka alternatywnych metod leczenia, jako że nie ma na tym wątku chaosu i niedomówień zostanę
Skoro wet jest otwarty na propozycje, sugestie, skoro nie odrzuca dla zasady - bo nie i już, to świetnie. Taki wet to skarb. Zostań, zawsze chętnie się podzielimy własnymi doświadczeniami związanymi z pnn. Oby Ci pomogły
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 20 gości